Rob Jetten (D66) geeft toe: Sabotage hoofdelijke stemming door coalitie was gerichte actie

Screenshot_238

(Door: Bas Paternotte)

Zijn fractiegenoot Paul van Meenen zei woensdagavond iets anders

D66-fractievoorzitter Rob Jetten geeft toe dat de coalitie woensdagavond bewust een hoofdelijke stemming over meer geld voor de zorg heeft gesaboteerd door Kamerleden naar huis te sturen. Dat schrijft hij donderdag op Facebook:

“We hebben ervoor gekozen er voor te zorgen dat er geen quorum (minimaal 76 leden waren) was dat nodig is om te kunnen stemmen. Een lelijke stap. De kritiek hierop kunnen wij als fractie goed begrijpen, en trekken we ons aan.

We hadden over dit dilemma gisteravond ook meteen duidelijk moeten zijn, toen het verzoek van Wilders kwam hoofdelijk te stemmen. Die transparantie van onze kant ontbrak, en dat nemen we onszelf kwalijk.”

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, democratie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Rob Jetten (D66) geeft toe: Sabotage hoofdelijke stemming door coalitie was gerichte actie

 1. Hovawart zegt:

  “De transparantie van onze kant ontbrak, en dat nemen we onszelf kwalijk.” sprak de Democraat,….
  Het is echter overduidelijk en zelfs transparant, de grondbeginselen van de rechtstaat en van uw partij u heeft ze verloochent, met voeten getreden, heel snel weggelopen van uw verantwoordelijkheden, Iedereen die nu nog kiest voor uw partij houd niet enkel zichzelf voor de gek,….maar de gehele natie.
  Dom66 is net zo democratisch als de Europese Unie en de AK-partij van Erdogannef.

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Dat deden ze vast om Wilders dwars te zitten.

  Geliked door 4 people

 3. Harrie Vaes zegt:

  Ik wist dat het erg was …..maar dat we geregeerd worden door gore vieze smerige hypocriete onderkruipers ……. moordenaars….. (corona beleid dat honderden extra doden heeft geëist.)…dat is me nu duidelijk geworden.
  Smeerlap Jetten die alles mee bekokstoofd heeft biedt nu excuses aan ….ook dit is allemaal vooropgezet door de regerende untermenschen.

  Hopelijk worden de slapende kiezers nu toch eens eindelijk wakker.
  Maar ik vrees van niet.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De politieke sabotage is hoogverraad…….en daar moet een Kamervoorzitter toch een zware sanctie overwegen.

  Geliked door 5 people

 5. Corrie Bruin zegt:

  Ik zeg het toch het vuilste van de hoogste richel.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Corrie Bruin.
   U zegt het tóch ? Ik zeg het óók : het smerigste tuig dat er rondscharrelt in ons landje.
   Ruimen dat zootje zoals ZIJ lieten doen bij onschuldige boeren die géén zieke beesten hadden, maar géén schadevergoeding kregen. Het laagste van het laagste ?
   Zetelt in Den Haag !!!!

   Geliked door 4 people

 6. koddebeier zegt:

  Regeertriefel !! We worden geregeerd door tuig ! Wat een onsmakelijke actie dan moet je toch enorm laag gezonken zijn !!
  Geen enkel respect voor soort walgelijke tuig.

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  Rutte 3 rioolpolitiek !!

  Geliked door 3 people

 8. BigLJohn zegt:

  Dat gebeurt er nu als Geert Wilders aan zet is. Als hij spreekt word er op de bankjes geroffeld, en als hij een stemming uitroept lopen ze bijna allemaal weg. Dat quorem is toch ook geen porem, een wassen neus ! Volgend jaar Maart na de verkiezingen als, ja als er verkiezingen komen, zijn de PVV en het FVD mogelijk weer aanwezig in de tweede kamer. Mogelijk, want ze kunnen ook alle twee op mysterieuze wijze verdwijnen uit de politiek, gelijk als wat de PVV overkwam in het Europarlement; de gehele fractie was na die verkiezingen opeens verdwenen. En daar Rutte een dictator is in buitenlandse dienst, die lak heeft aan onze Wetten, die na iedere verkiezing valselijk de meeste stemmen binnenhaalt voor de VVD, wil hij samen met vazal Hugo de Jonge (zonder kamerstemmingen) Nederland kapot maken en dus volgend jaar (na de mogelijke verkiezingen) gewoon weer terugkomen. En anders wel na een jaar, als de verkiezingen met een jaar uitgesteld gaan worden en Rutte tijd koopt om Nederland finaal naar de haaien te brengen.

  Geliked door 4 people

 9. droevige mof zegt:

  In de DDR zou Rob Jetten in de Stasi-bak zijn beland vanwege zijn defaitistische staatsgevaarlijke uitspraken.
  Let op: Leugens worden nooit ontkend.

  Geliked door 1 persoon

 10. TL zegt:

  Zorg medewerkers/maatschappelijk werkers zijn vaak de linkse stemmers die met hun stemgedrag zelf deze situatie gemanifesteerd hebben,

  We gaan Aquarius in “All will be revealed” mensen die misleid zijn en nu pas beginnen in te zien op welke wezens ze gestemd hebben en welke verraders dit marxistische narratief dagelijks op de “tell e/a vision” ondersteund hebben,

  die mensen zien en voelen de dingen pas als hun eigen bankrekening en gezinsleven in gevaar komt, de zorgmedewerkers voelen dit nu samen met de boeren/vissers het mkb en vele andere die wakkere mensen altijd raar aankeken als je ze probeerde te waarschuwen voor de tijden waar we in leven,

  zij zullen straks wellicht in een extreme shock verkeren als alles echt uitkomt en daar moeten we als collectief ons best voor doen “zonder angst de vijand bestrijden” is het geheim om te winnen pas dan zal het grotere bron licht met ons resoneren en de kracht meegeven om deze extreem perverse kinder moordenaars te elimineren,

  het lijkt er op dat alle puppets die schuldig zijn aan deze misdaden naar voren worden geschoven zodat het wereldvolk alle woede op hun los kan laten terwijl hun meesters dan buiten schot blijven, als dat zo wees dan alert en wanneer het zover is is het misschien beter om de ruttes en merkels te ondervragen en ze desnoods een deal te laten ondertekenen want het redden van de kinderen en onze beschaving is het belangrijkst de woede op deze puppets botvieren speelt misschien wel in de geplande kaart als een valstrik met occult karma waar wij dan in meegaan, en wie weet zijn deze puppets wel een sleutel tot de top die alleen vrijkomt met gerechtigheid zonder wraak gevoelens die nu heel goed en natuurlijk aanvoelen…..

  Like

 11. Peter zegt:

  Die lummel zat op zijn mobieltje berichten te wisselen met zijn schorriemorrie wat ook uit de ruif vreet ,en af en toe een beetje als storende zender optreedt in de tweede kamer.
  Dit flutpartijtje kunnen we missen als kiespijn,zelf 150.000 per jaar,maar stemmen voor wat meer geld in de zorg geven ze niet thuis .Mensen stem nooit meer op D66,CU,VVD,of CDA,ze geven namelijk niks om jullie .Rutte met zijn schijnheilige bakkes moet ik helemaal van kotsen .

  Geliked door 1 persoon

 12. karton zegt:

  Ach toch……Robje Jetten geeft het toe, nee maar…..niet te geloven !! Wat een vieze glibber, dit insect. Jammer dat dergelijk soort insecten niet meer verdelgd kunnen worden middels een spuitbus, maar een tram helpt ook wel eens.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   karton; Soms hoeven ze geen eikel te zijn om aan een boom te hangen, maar soms; als in het najaar de eikels van de bomen gaan vallen, en je ziet Rob Jetten er bij liggen, doe dan net als ik als ik zo’n rotzak zie liggen; zet je voet er op en trap hem plat !

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    karton, errata; Het moet natuurlijk zijn; soms hoeven ze niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn, maar toch;…….

    Like

 13. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Hovawart zegt:

   Kaag en Ollongren, hypocrisie en schijnheiligheid, en alle andere synoniemen van gelijke strekking, je zou er het kabinet mee kunnen typeren.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Die zou je toch ook met plezier aan een vlaggenmast vastbinden op Scheveningen ?
   Zonder onderbroek .
   Zo in de avond als de mensen naar huis gaan en die kutmarokkanen de boel bezetten ?
   Er zijn toch geen bewoordingen te bedenken voor dat soort low-life geteisem ?
   Die hypocriete neo-NSB-ers ?
   Kan die moslim-knuffel-trut eens ervaren hoe dat tuig werkelijk in elkaar zit !
   En die heeft ook nog de macht om ONS BELASTINGGELD AAN DIE KUTMOSLIMS OVER TE MAKEN !
   Hoe gek kun je worden ?

   Like

  • fleckie zegt:

   Dit. is’ brutaliteit wint’, ……….wel miljoenen naar volkeren ‘overmaken’, waar we in feite niets mee te maken hebben, behalve dat wij beseffen dat er aan bodemloze putten ‘ geschonken ’ wordt, ,…. en. … onze zorgmedewerkers, ( die risico’s lopen, op allerhand ziekte- gebied,)……. .als waardering hiervoor, het niet nodig vindt, ,met hoger salaris te ‘honoreren’……<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  Er moet een beslissing genomen worden over het verhogen van de salarissen van medewerkers in de zorg. Kennelijk is dit een moeilijke beslissing voor Rutte III. Dit is even wat anders dan goedkoop applaudisseren! Dus als het even spannend wordt en er moet verantwoordelijkheid worden genomen rennen bepaalde politieke partijen weg. Ik heb een déjà vu: zeiden Mark Rutte van de VVD en Buma van het CDA dit niet in 2012 over de PVV, toen de door het CDA bedrogen PVV het gedoogakkoord volkomen terecht beëindigde? En kijk nu in 2020 eens welke politici, en vooral welke politieke partijen, er hard wegrennen als het even spannend wordt en er moet verantwoordelijkheid worden genomen. Hier komt dus (alsnog) een aap uit de mouw………..

  Het is aan de mensen in de zorg ook niet te verkopen, dat Mark Rutte van de VVD (samen met het CDA, de CU en D66) miljarden aan Frankrijk schenkt (om de salarissen in de zorg te verhogen, en Rutte III tegen de mensen in de zorg in Nederland keihard beweert dat er geen geld is voor salarisverhoging. Wat een gotspe, wat een schande, wat een wanvertoning….).

  Geliked door 3 people

 16. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/fvder-eppink-grijpt-coalitie-frankrijk-verhoogt-zorgsalarissen-met-geld-van-wegrennende-angsthazen-nederland/

  FVD’er Eppink grijpt coalitie: ‘Frankrijk verhoogt zorgsalarissen, met geld van wegrennende angsthazen Nederland!’

  Forum voor Democratie-europarlementariër Derk Jan Eppink heeft geen goed woord over voor het feit dat Nederlandse coalitie-Kamerleden wegrenden “als angsthazen”, in plaats van te stemmen voor een motie die de salarissen van zorgmedewerkers verhoogt. Des te meer omdat deze parlementariërs ook verantwoordelijk zijn voor de verhoging van zorgsalarissen in Frankrijk.

  Want dankzij diezelfde coalitie, die premier Rutte in het zadel houdt, kan er nu wel met geld gesmeten worden in Frankrijk. Daar worden de zorgmedewerkers ruim beloond voor hun inspanningen, met zo’n €2000 extra per maand. Een lekker bedrag.

  “Franse regering verhoogt salarissen in zorg, mede dankzij ‘geld uit EU pot’. NL – dat via dit ‘Herstelfonds’ geld bijdraagt – doet dat niet. Coalitie rent weg als angsthazen.”

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s