BKA-situatiebeeld bevestigt alarmerend hoge immigrantencriminaliteit tegen Duitsers!

Screenshot_103

BKA-cijfers over buitenlandercriminaliteit tonen aan: Duitsers vaker slachtoffers van asielimmigranten dan omgekeerd!

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens het actuele situatiebeeld “Criminaliteit in de context van de immigratie” van het Bundeskriminalamt (BKA) werden Duitsers in het jaar 2019 duidelijk vaker het slachtoffer van een gewelddaad door asielmigranten dan omgekeerd.

politikstube

95.400 zware misdaden door immigranten in slechts één jaar, en bijna één op de twee slachtoffers was een Duitser. Seksuele delicten werden zelfs dertig maal vaker door immigranten tegen Duitsers begaan dan omgekeerd. Vijf jaar na Merkel´s fatale “Wir schaffen das”-parool is de balans vernietigend: massale geïmporteerde criminaliteit is evengoed realiteit als het dramatische verlies van de veiligheid in de openbare ruimte en het duidelijk toegenomen risico voor autochtone burgers om het slachtoffer van een zware misdaad te worden.

De aanwijzing dat de meerderheid van de migranten desondanks niet crimineel zou zijn, is een doorzichtige en ondeugdelijke poging om deze bedreiging te relativeren. Hoewel asielmigranten slechts 2% van de totale bevolking uitmaken, worden vanuit hun gelederen 10% van de delicten tegen leven en vrijheid evenals seksuele en wrede delicten begaan. Daartegenover wordt vier vijfde deel van de zware misdaden tegen immigranten door andere migranten gepleegd.

In plaats van met huichelachtige “racisme”-debatten van de bedreiging van de binnenlandse veiligheid door migrantengeweld tegen Duitsers af te leiden, moeten we daar de noodzakelijke consequenties uit trekken, een einde maken aan de ongecontroleerde immigratie onder misbruik van het asielrecht en afgewezen en criminele immigranten onmiddellijk en zonder uitzondering het land uitzetten. De hoogste verantwoordelijkheid van de staat is de bescherming van de eigen burgers.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op BKA-situatiebeeld bevestigt alarmerend hoge immigrantencriminaliteit tegen Duitsers!

 1. koddebeier zegt:

  Wir schaffen das ???????? Echter geruime tijd blijkt: Sie schaffen das gar nicht !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Eppo zegt:

  Van die bestuursmeuk in t Haagje hoef je het niet te hebben hoor .
  wat heeft die VVD en PvdA en nog wat Clubs er een kolerezooitje van dit Land gemaakt .
  een Groot Murken Ghetto met dito problematiek en tinnef.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  In ons landje zal ‘t niet veel anders zijn; het programma “Opsporing verzocht” is daarin heel duidelijk. Laat u niets wijsmaken door de Haagse Leugen Bende.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.geenstijl.nl/5155111/erdogan-houdt-militaire-oefening-bij-cyprus-grieken-frankrijk-italie-en-uae-locked-loaded/

  Erdogan houdt militaire oefening bij Cyprus. Grieken, Frankrijk, Italië en UAE locked & loaded
  Erdogans Turkije, een beetje het buurthuis van het wereldtoneel.

  Vorige maand deed Turkije als “blijk van goede wil” op verzoek van Duitsland even een stapje terug in hun claims, maar tot ieders verbazing zijn ze daar op teruggekomen en kiezen ze de aanval. Formeel geven ze het nieuwe demarcatieverdrag tussen Egypte en Griekenland op als reden.

  Bovenop het sturen van seismisch onderzoeksschip Oruç Reis (wiki) geëscorteerd vijf Turkse marineschepen naar het betwiste gebied, heeft Turkije nu aangekondigd militaire oefeningen op zee te gaan houden.

  Tegelijkertijd houdt Griekenland een war game met Frankrijk, Italië en Cyprus, en lijken ook de Emiraten hun gewicht in de strijd te gooien in de vorm van twee tot vier symbolische F16’s.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Waarover de NPO zwijgt. De militaire agressie van Turkije ten opzichte van Griekenland neemt steeds meer toe. Inzet: Olie in de Middellandse Zee. Plus de ingestorte Turkse economie. En Ottomaanse waan van #Erdogan. Een video verslag.

   Geliked door 1 persoon

 5. Bob zegt:

  Wir schaffen das wordt uitbesteed.
  Du solltest das schaffen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s