Amsterdam: statushouders krijgen woningvoorrang op NL’ers met medische problemen

Screenshot_167

(Door: “@Spartacus”)

Én op mensen met sociale problemen, maar dat paste niet in de kop. Kortom, kwetsbare medelanders worden achteraan de rij geparkeerd.

Amsterdam moest van de provincie voor 1 juli een tekort van 472 woningen voor statushouders weggewerkt hebben. Dat is niet gelukt, waardoor er nu 1800 woningen bedoeld voor ‘kwetsbare mensen’, zoals degenen met medische en/of sociale problemen, genivelleerd worden. “Omdat er minder mensen uit de maatschappelijke opvang konden doorstromen naar een woning en omdat de provincie Noord-Holland een maatregel heeft aangekondigd vanwege het niet huisvesten van het afgesproken aantal statushouders. Sociaal-medisch urgenten krijgen hierdoor minder woningen toegewezen,” aldus het collegebesluit.

Lees verder>>>
(h/t “Balkanske priče”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bureaucratie, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, discriminatie, GroenLinks, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Amsterdam: statushouders krijgen woningvoorrang op NL’ers met medische problemen

 1. Pingback: Amsterdam: statushouders krijgen woningvoorrang op NL’ers met medische problemen! | eunmask

 2. Joannes den Hollander zegt:

  We kunnen erop wachten dat Nederland massaal opstaat om die teringlijers uit onze huizen te sleuren.

  Like

 3. Het beste lijkt me om het daar maar eens op de Amerikaanse manier op te lossen.
  Gemeentehuis en provinciehuis dichtmetselen als het tuig binnen is, en dan de hens erin..
  Op een andere manier schijnt er in de randstad geen oplossing te zijn voor de shit die ze over zich heen krijgen van de verschillende besturen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Als je vroeger een huis had en dat werd gekraakt dan huurde je een penose knokploeg en die sloeg ze eruit. Dat zou nu toch ook moeten kunnen, ik denk dat de vrijwilligers staan te trappelen.

   Like

 4. karton zegt:

  Ik heb geen woorden meer voor deze Amsterdamse vuiligheid.
  (maar het gebeurt óók in andere plaatsen)

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Amsterdam de grootste vergaarbak van ons land onder leiding van linkse slappe idioten met aan het hoofd de meest waardeloze zogenoemde burgemeester mevrouw Halsema. Links van top tot teen en een verrader t.o.v. eigen ingezetenen. Wat mij betreft had alleen die kade niet in moeten storten maar heel Amsterdam. Niets meer aan verloren. Maar er is nog hoop straks geen toerist meer die deze vergaarbak wil bezoeken dus ook geen inkomen dan mogen al die zogenoemde ingezetenen die dit allemaal hebben getolereerd zelf flink in de beurs tasten om deze vergaarbak nog in stand te houden.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Zeg Julia hou je een beetje in , ik woon er ook nog. Ik denk trouwens dat heel veel amsterdammers dolblij zijn als die tering touristen wegblijven, die maken van de binnenstad gewoon een openbare plee.

   Like

 6. Bas zegt:

  Heel bijzonder, het heet kolonialisme als blanken het doen, als niet-blanken het doen heet het cultuurverrijking.

  Geliked door 1 persoon

 7. verwardeman zegt:

  WEG met die blanken , Kalergi-plan !

  Like

 8. Bas zegt:

  Oa vele turken en marokkanen hébben al een huis in het land van herkomst

  Alleen “aanvraag” kunnen uitspreken. Voor de rest geen Nederlands spreken, jarenlang de boel voor 152.000 euro aan bijstandsfraude belazeren, niet willen terugbetalen en zielig blijven doenTriomfantelijk gezichtStraks moties indienen om dit soort figuren keihard aan te pakken

  Like

 9. Bas zegt:

  Staat hun woning al klaar?

  Like

  • LUCIA zegt:

   Vangt die Engdogan nog steeds zijn beveiliger/portier premie , hij zou de zaak toch tegenhouden. we merken er niks van, ze komen toch nog binnen via italie en griekenland .
   Gewoon een paar keer een uzzi op leegschieten dan houdt het wel op. Je kunt ook op de boot richten dan heet het inburgerings-zwemles.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s