FOTOSHOPPER Merkel . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER Merkel . . .

 1. triumph zegt:

  Laat vooral dat anker op diep water zakken met die DDR heks eraan hoop dat ze langzaam verzuipt .Wir schaffen das.Laat het waarheid worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Spook Ferkel als Brizo, godin en beschermer van zeevaarders? LMNL

  Like

 3. top of flop zegt:

  We hebben het hier over een vrouw, die haar land en Europa veel schade toebrengt.

  Like

 4. Julia zegt:

  Het is in en in triest hoe een stel doorgedraaide wijven het voor elkaar hebben gekregen zoveel chaos, wanbeleid en vernietiging in Europa voor elkaar hebben gekregen. Ook in ons land is er een nieuw stuk onbetrouwbare vrouwelijke dictator opgestaan. Hoe erg nu hebben buiten die dubbele paspoort dictator Ollengren een verraadster bij namelijk dictator Kaag die de ambitie heeft zelfs MP van ons land te worden. Dan zijn wij echt reddeloos verloren en overgeleverd en vooral financieel uitgeknepen om nog meer geld naar terroristische organisaties te sluizen. Hoe vervelend ook het doet mij wel deugt dat de protesten wereldwijd en Europa toenemen die keihard duidelijk maken dat velen de neus vol hebben van de ongekende linkse dictatuur en falende linkse politici. Uiteraard worden de beelden niet weergegeven op de propagandazenders en onze linkse kranten. Wel opende uiteraard gisteren weer met de protesten in Wit Rusland (of dat in Europa niets aan de hand is) ze veroordelen het politiegeweld daar nou kijk alleen is naar de beelden hoe de politie hier in Nederland op los mept. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Ik hoop nu dat heel veel Nederlanders een voorbeeld nemen aan andere landen waar heel veel mensen tegen dit onrecht demonstreren en wel uit hun luie stoel opstaan. Uiteindelijk heeft het volk de macht en niet een aantal ongekende ondemocratische dictators. We moeten ons nu niet langer meer onder de mat laten vegen en opstaan.

  Like

 5. Wir schaffen das kostte de Duitse belastingbetaler slechts 300 miljard euro

  Like

 6. karton zegt:

  Ik had de foto ff snel bekeken en zag deze Eucalypta als één van de 72 maagden die, in opdracht van Allaaf de smerigste islamitische moordenaars lichamelijk moeten verwennen als zij “ten hemel stijgen”.

  Like

 7. Htsk day zegt:

  Dat noemde we vroeger een slepertje, een drol aan een touwtje.

  Like

 8. Julia zegt:

  De outfit misstaat deze furie niet. Nu nog voor goed verbannen naar de woestijn.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  @Triumph De maffia doet het beter die gieten je benen in een brok cement en dan zeggen ze dat je gaat praten met de vissen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s