Aan Sigrid Kaag

Screenshot_249

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Hoe slecht een mens van binnen écht is, herken je aan de kleine dingen.

Kijk, het is makkelijk om u ervan te beschuldigen dat u ‘van ons belastinggeld’ Palestijnse terroristen financieel ondersteunt omdat u met Anis al-Qaq, voormalig viceminister onder Yasser Arafat, bent getrouwd. Dat dóet u wel, maar het is niet zo dat dit nieuw beleid is sinds u minister werd. De haat tegen joden zit in Nederland immers ook na de Tweede Wereldoorlog nog zo diep, dat steun aan Palestijnen al decennia staand beleid is. En ja, dan kunnen er weleens wapens van onze centen worden gekocht.

Het is ook makkelijk om u uw standpunt dat Nederland soevereiniteit moet inleveren ten koste van een Groot Europees Rijk én dat politici vaker schijt moeten hebben aan de mening van het volk aan te wrijven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aan Sigrid Kaag

 1. verwardeman zegt:

  Ik vind deze Qaqmaddam een in en in doortrapt vies rotwijf !
  Kaalscheren en pek en veren , zo ging dat toen met NSB / moffenhoeren .
  Deze Qaqmaddam is hetzelfde soort .

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Briefje aan deze dictators helpen niet en zeer zeker bij Kaag niet. De Duivels66 zijn een gevaar voor de Nederlandse bevolking en het land en haten inderdaad ons volk. Kijk ook naar de dictator Ollengren uit dezelfde levensgevaarlijke club hard starrig zonder enige mee dogen een asociale huurverhoging er doorheen drammen terwijl mensen al belast zijn met veel te hoge huren en velen door de desastreuze gevolgen van het wanbeleid rondom de fake corona in financieel zwaar weer zitten en het water aan de lippen staat. Duivels66 in en dictatoriaal links bolwerk dat niet binnen een democratische politiek thuis hoort en van het podium moet worden gevaagd. Kaag is een draaikont en waait uiteindelijk mee met sterke voorkeur voor haar Moslim vrienden en speelt met ons belastinggeld de terroristen nog meer wapens in handen.

  Like

 3. Eppo zegt:

  Die hele Meuk in t Haagje zit die Islam/ Murken import hier naar Nederstan maar te faciliteren i.p.v. opvang in Eigen Geloofs Regio .
  Stem Ze Weg op 17 Maart 2021

  Like

 4. Torsten Himmelstoss zegt:

  Mededelingen/brieven die hier gepubliceerd worden, zoals aan moslimvriendje S.Kaag e.d.
  kunnen in haar geval beter gestuurd worden naar:
  https://d66.nl/vereniging/landelijk-bureau/

  Like

 5. Bas zegt:

  Iets anders over slechtheid

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Ondertussen in de Diverse Wereld van Sigrid Kaag. Ze zal brallerig zeggen; ‘Het komt onder alle lagen van de bevolking voor’!! Vies Vuig Stuk Landverraad!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/ziekenhuizen-schalen-beveiliging-op-door-agressie-van-bezoekers/ar-BB18ObDz?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

  Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen in Zweden en binnenkort in Nederland.

  “Het zal zijn als een vuur dat nooit kan worden gedoofd inshallah”
  “we zullen Zweden binnenkort veroveren inshallah”

  Like

 8. bobzelf zegt:

  EN omdat ik in een uitstekende stemming ben bij een zonnig graadje of 33 …boven 0
  whahahahahaahaha ..

  vertelde ik U dit al wat maanden geleden ………
  misschien heb ik toen mensen wakker geschopt ??
  want ze gaven mijn mooie meissie , na een verblijfsvergunning aanvraag ,eerst ook zo’n hallo ik mag door de hele EU REIZEN PAPIERTJE, MET EEN PASFOTO
  EN
  een zo.’n ouderwets nietje er door heen , beetje lagere school 1 jaars visum

  KOMT TIE ; de grieken zijn het EU GEBEUREN dus spoegzat !!

  Griekenland laat asielzoekers verder gaan: De invasie gaat door,

  YIPPIE KAY EHHHH MOTHER FUCKERS !!!!!!!!!!!!!!!!
  september 7, 2020

  De vluchtelingenstroom naar Europa eindigt nooit,
  De geïrriteerde Grieken ontdoen zich momenteel van de massa’s asielzoekers – die sinds het einde van de Coronapandemie weer in het land stromen – met een eenvoudige maar efficiënte list: ze erkennen ze gewoon, geven ze documenten en sturen ze door – in de meeste gevallen naar Duitsland. Geen wonder: de Duitse regering heeft krachtig voor de beruchte pullfactor gezorgd en met haar onwrikbare acceptatie van zogenaamde “minderjarige vluchtelingen” de hoop van tienduizenden mensen aangewakkerd om van de springplank in de Egeïsche Zee verder te mogen reizen naar het beloofde land.

  Het lijkt erop dat de Grieken het gebrek aan solidariteit van de rest van Europa niet zijn vergeten bij het verdedigen van hun nationale grenzen tegen Erdogans tactisch gepositioneerde hordes zogenaamde “vluchtelingen” in januari: Op dat moment wilden honderdduizenden de Griekse (en dus ook de EU-) buitengrenzen bestormen; slechts een paar symbolische Frontex-eenheden werden gestuurd en voor de rest mocht de Griekse bevolking, de politie en vooral het leger het zelf opknappen om een einde te maken aan de spookachtige chantage activiteiten van Erdogan. Het spook keerde pas terug naar het land van herkomst na de opkomende Coronacrisis en de daaruit voortvloeiende binnen-Europese grenssluitingen.

  Griekenland wil niet opnieuw een dergelijke destabilisatie van hun binnenland en veiligheidssituatie accepteren; begrijpelijk – vooral omdat het door een economische crisis geteisterde land nu heel andere problemen heeft: Erdogan wakkert het grensconflict in het Middellandse Zeegebied gretig aan en is niet bang voor een militaire escalatie. Geen wonder dat het land niet langer wil doorbrengen met armoedemigranten.

  Migratie: Alles terug naar pre-pandemie omstandigheden

  Met ‘succes’: in de tussentijd, drie maanden na de heropening van de meeste binnengrenzen, is het aantal eerste aanvragen van vluchtelingen in Duitsland bijna terug op het niveau van voor de pandemie – met meer dan 7.000 in juli en augustus, met een sterk stijgende trend. En dit ondanks het feit dat de Griekse kampen nog steeds overbevolkt zijn.

  De Duitse bevolking, betoverd en emotioneel gemanipuleerd door de mainstream media framing, krijgt altijd beelden van hulpeloze, verzwakte, zieke vluchtelingen voor hun ogen – een vergelijkbaar vervormd beeld als in het geval van de “zeenoodredding”. Hoe het er typisch uitziet in Griekse kampen, bijvoorbeeld wanneer de overwegend islamitische migranten religieuze ceremonies vieren, werd gisteren op het internet getoond door beelden van een vluchtelingenkamp op Chios:

  De mobiliteit van deze zogenaamde “vluchtelingen” in Europa zal blijven toenemen, omdat de Griekse regering reeds op 1 juni een regeling heeft afgedwongen die het voor erkende vluchtelingen mogelijk maakt om hun accommodatie permanent te verlaten. Daarom waarschuwen de Duitse veiligheidsautoriteiten nu voor een toename van het aantal “dubbele asielaanvragen”: Want in Griekenland erkende vluchtelingen mogen zich vrij bewegen binnen het Schengengebied – en heel wat van hen vliegen, volgens “Die Welt”, rechtstreeks naar Duitsland om opnieuw asiel aan te vragen. Er is praktisch geen dreiging van deportatie vanaf Duitsland.

  WIR SCHAFFEN DASS DOCH ADOLFA ???? WHAHAHAHAAH

  De krant verwijst naar een vertrouwelijk rapport van het “Gemeenschappelijk Analyse- en Strategiecentrum voor Illegale Migratie”, waarin staat dat “sinds medio juni 2020 de secundaire vliegmigratie van Griekenland naar Duitsland duidelijk is toegenomen” – deels vanwege de “versoepeling van de Coronamaatregelen”. Er werd kritiek geuit op het feit dat de Griekse migratieautoriteiten “in toenemende mate reisdocumenten voor vluchtelingen afgeven”. Niemand is onder de indruk van het gehuil – in principe hebben de Grieken gelijk:

  de Duitsers krijgen wat ze zelf hebben opgeroepen.

  Het wordt geleverd zoals besteld.

  IK WEET HET , IK PRAAT HIER TEGEN 98 % GELIJKGESTEMDEN …..
  MAAR MIJN GOD WAT LEUK ,,, WHAHAHAHAHAHAHAAH

  en dan als alles doorgestuurd is, naar o.a. jullie de VVD stemmers en wat mocro homo stemmers incl uw relnichten en omgebouwde partijen leiders.. hallo olengron lesbo … en frau “”kech “”

  laat mijn oom VLADIMIRICH zijn zomer vloot aanmeren op GRIEKS CYPRUS

  WHAHAHAHAHAHA

  WELKOM , WELKOM OOM

  WHAHAHAHAHAHA

  OME BOBZELLUF . wordt zo vervolgd !!!

  Like

 9. bobzelf zegt:

  nou vooruit , even voordat ome boBzelluf met zijn mooie meissie
  naar het strand gaat voor 2 a 3 uurtjes ,
  UITERAARD ZONDER 1 METER 50 EN ZONDER MONDKAPJE …

  JA JE MOET AFZIEN HIER , WHAHAHAHAHA IN DAT VRESELIJKE GEECE

  MET WEL 289 DODEN SINDS 15 FEBRUARI

  ook een reden om van nederland code rood te krijgen !! TROUWENS !!!

  whahahaha , de nederlander snurkt gewoon verder, en wacht met smart op de 2e LOCKDOWN , HEERLIJK ALLES NAAR DE KLOTEN ..
  heerlijk lekker weer thuis , fijn toch ??

  JA U MOET BANG GEMAAKT WORDEN EN GEHOUDEN TOT HET KILL BILL VACCIN KL;AAR IS !!

  OOOOH OOK DAT HAD U NOG NIET BEGREPEN , , WELTERUSTEN ,,dan maar

  sorry dat ik probeerde uw laatste werkende hersencel weer op te starten !!

  DUS WILDE IK U , HIER DEZE DISCUSSIE , met mijn
  ”USA “”
  “” ONZE BEVRIJDERS “”””
  “”WANT KURSK “” EN “”STALINGRAD EN “” 26 MILJOEN DODEN “” WAS HOAX ???
  DE RUSSISCHE VLAG IN TOP IN BERLIJN , ALLEMAAL NEP TOCH ??
  hersendodede vrienden ,
  NIET ONTHOUDEN , WHAHAHAAHA

  GENIET EVEN VAN DE HERSENLOOSHEID VAN DIVERSE REAGEERDERS OOK HIER

  KOMT TIE

  THE NAVALNY STORY TEGEN HERSENDODEN !!!!!!

  Dus, jij denkt dat de Russische regering achter de aanslag op Navalny zit?
  – Ja, wie anders? Het gebeurde op Russisch grondgebied, dat maakt de Russische regering op zijn minst verantwoordelijk.
  O, dus de aanslag op de Skripals was op zijn minst de verantwoordelijkheid van de Britse regering?,, ,GENIAAL TOCH ??
  – Nee, natuurlijk niet, dat is iets anders.
  Wat dan?
  – Nou, in het westen worden geen politici vermoord. ,HEBBIEUM ??
  O nee? En Fortuyn dan? Kennedy? Hammarskjold? Palme?
  – Nee, dat is iets anders, die zijn vermoord door eenzame gekken. Fortuyn is vermoord door een dierenactivist.
  Maar wel de verantwoordelijkheid van de Nederlandse regering dus, als ik jouw redenering volg dat het land waar iemand slachtoffer is, altijd verantwoordelijk is.

  – Nee, want Novichok is Russisch. ????? JA EN ???

  Nee hoor. Het was Sovjet. GIF !!!! YES DAT WEL MAAR ??
  En alle ex-Sovjestaten kunnen het dus hebben. Ook Oekraïne, de Baltische Staten en meer landen die lid zijn van of geassocieerd zijn aan de EU en de NAVO. Bovendien is al in de jaren ’90 een monster aangekocht door Duitsland. HOPPA , U BENT ER NOG ??

  – Ja, maar alleen de Russen gebruiken het. Het is het dodelijkste gifgas dat ooit is gemaakt en is verboden. ……. JOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ???
  Hoe weet jij dat? Zo dodelijk is het niet. De Skripals leven nog en Navalny ook. Novichok, als dat zou zijn gebruikt, is onbruikbaar.
  Bovendien zou de Russische staat, als ze zojuist iemand ermee hadden vergiftigd, natuurlijk nooit die persoon naar een NAVO-land laten vertrekken waar dat vergif prompt aangetroffen wordt zodat ze een internationale rel kregen.
  – Ja, maar Rusland moest wel, want er stond immers een vliegtuig uit Duitsland klaar.

  ALLEEN AL DE HERSENLOZE VRAAG !!

  Nou, sinds STALINGRAD EN KURSK 1943 is Duitsland niet meer de baas in Rusland. En waarom zou Duitsland zich zo druk maken over Navalny? Waarom is Navalny zo belangrijk?

  – Het was gewoon uit menselijke overwegingen.

  O, dan moeten de Duitsers nog wel een paar miljoen zielige junks en zwervers uit Rusland ophalen, uit menselijke overwegingen.

  Zeg, wat zou je ervan zeggen als de Russen Julian Assange ophaalden en gingen verzorgen? Uit menselijke overwegingen? En dan roepen dat de man geestelijk en lichamelijk letsel heeft en dan sancties opleggen door met atoomonderzeeërs de Rotterdamse haven te blokkeren? Goed idee?

  Of de Damschreeuwer, de Waxinelichtgooier of de Fuck de Koningroeper, de equivalenten van Navalny dus.

  – Nee, want Navalny is een gevaar voor Poetin. Hij kan Poetin ten val brengen.
  O ja? met twee procent proteststemmers? JA GEINIG HE ALS JE DAT ALLEMAAL WEET !!

  Hij heeft nauwelijks aanhang en is een veroordeelde crimineel. ….JOHHHHH ??

  Niet bepaald de president waar de Russen op zitten te wachten. Ken je zijn standpunten trouwens?
  – Ja, Navalny staat voor vrijheid en democratie.
  O ja? Laat eens zien? Volgens mij is hij alleen extreemrechts en gaf hij eerder in interviews aan dat hij een staatsgreep wel zag zitten.

  – Ja, maar we gaan toch geen aardgas kopen van moordenaars?
  Heb jij pas benzine getankt en weleens van Kashoggi gehoord?

  – Maakt niet uit, we moeten sterk reageren.
  DIT BEDOELT OME BOB DUS MET HERSENDOOD !!

  Zou het, volgens jou, in theorie, ook mogelijk kunnen zijn, dat juist die boycot van het aardgas precies de bedoeling was van deze hele kermis? Kan Navalny niet gewoon in Rusland zijn vergiftigd door een Westerse of door het westen betaalde aanslagpleger? Kan dat? Kan dat?

  – Nee, dat geloof ik niet. Dat geloof ik echt niet.
  Geloven doe je maar in de kerk

  – Met jou valt niet te praten. DE LINKSE HERSENDODE , WHAHAHAHAAHAH

  GEEN ARGUMENTEN , NIKS NOPPES, ,,, EN MORGEN KAN JE DEZELFDE HERSENLOZE AANSPREKEN ,
  zouden deze linkse mensen standaard MET EEN HERSENBESCHADIGING GEBOREN WORDEN ??
  IK DENK VAN WEL

  LATERRRRR , er staat iemand met een eind hout klaar, het zal BERT G > toch niet zijn ??

  DUS LATERRRR IK MAG NU NAAR HET STRAND, i am so sorry whahaha “”NOT ”

  OOM VLADIMIRICH NAVALNY

  Like

 10. Harry zegt:

  Als je die teef als buurvrouw hebt , dan word je zeker vaste klant bij de rijdende rechter !
  Kijk maar eens naar dat ” gezicht ” !
  Ze stamt vast van de haaien af , die haaibaai !

  Like

 11. wauso zegt:

  Buuttereedner op gruwelijke wijze gedood bij beroving

  Buuttereedner Frank Schrijen is op 26 februari op gruwelijke wijze vermoord door een 26-jarige asielzoeker uit Echt. Hij werd met een stuk hout op zijn hoofd geslagen, vastgebonden en vervolgens is zijn keel doorgesneden.

  De asielzoeker uit Trinidad en Tobago zou hem daarna van zijn geld, telefoon en kleding beroofd hebben. Dat heeft de Officier van Justitie volgens Omroep Brabant dinsdag laten weten tijdens een pro forma-zitting in Den Bosch.

  Vermoord
  Het lichaam van de 56-jarige Schrijen werd 1 maart in zijn woning in Boxmeer gevonden. Hij zou daar een paar dagen eerder al, op 26 februari, om het leven zijn gebracht.

  De in Limburg woonachtige verdachte kwam bij de politie in beeld tijdens het grote onderzoek dat na de dood van Schrijen werd opgestart. Hij was dinsdag via een videoverbinding aanwezig in de rechtbank in Den Bosch. De 26-jarige man staat terecht voor doodslag en diefstal.

  Lees ook: Handgemeen leidt tot dood buuttereedner

  Doodslag
  Er wordt vermoed dat de verdachte doodslag heeft gepleegd om de diefstal makkelijker te maken of om na de diefstal aan Schrijen te ontsnappen, schrijft de omroep. Volgens zijn advocaat claimt de verdachte dat hij zich de avond van het incident gedrogeerd voelde.

  Verhalen
  Schrijen had de reputatie veel wisselende seksuele contacten met andere mannen te hebben. Hij zou regelmatig jonge mannen thuis uitnodigen. Of de 26-jarige asielzoeker ook om deze reden naar Boxmeer was gekomen, is niet bekend.

  De buuttereedner, of tonpraoter zoals dat in Brabant heet, werd ook in Limburg regelmatig ingevlogen bij carnavalszittingen. Zo was hij afgelopen vastelaovend nog te zien in Kerkrade en Venlo.

  Lees ook: ‘Buuttereedner Frank Schrijen lag dagen dood in huis’

  Like

 12. Gienekehado zegt:

  Ik hoop dat Kaag bij de verkiezingen in de afvalbak belandt! Wat denkt dat Stuk Vreten wel om aan een GROTE minderheid SCHIJT te hebben, maar wel met en ondertussen HEULEN met TERRORgroeperingen!!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Landverraders horen in de gevangenis.

  Like

 14. De satanist Mark Rutte heeft deze gestoorde idioten hard nodig om tot zijn doel te komen, en vooral om de staat Israël tegen te werken!!Nederland wordt wederom door Jodenhatende lieden geregeerd !! Ooit komt de eindafrekening voor deze terroristen vereerster !!

  Like

  • Julia zegt:

   Léon van Duren Misschien is de tijd aangebroken dat Israël eens een flinke tegenaanval uitvoert tegen al die jodenhaters. Dus dit mag wel maar minder minder Marokkanen mag niet. Kun je nagaan met wat voor een laag echelon wij binnen onze politiek te maken hebben die de gore moed hebben om van ons belastinggeld de Palestijnse terroristen geld toe te stoppen en hoe corrupt onze rechtstaat is. De enige oplossing is flink afstraffen. Niet goedschiks dan helaas maar kwaadschiks omdat deze vorm van haat niet meer is te accepteren binnen een beschaafde samenleving. Ik walg van al die politici die zelfs debatteren over racisme en de linkse aanhang die hun mond vol hebben over racisme wat een hypocriet ongeloofwaardig zooitje die blijkbaar de definitie van het woord racisme niet weten.

   Like

 15. Harry zegt:

  En wie gaat dat dan doen ?
  Als je op God wacht , dan kun je dat doen tot je een ons weegt , want een verzinsel komt gewoon nooit .
  Als je wacht tot de huidige Nederlander in actie komt , idem !
  De situatie is een soort hopeloos .

  Like

 16. Bas zegt:

  BREAKING SIGRID KAAG WERKT VOOR DE WHO !!!!
  ZIT IN ADVIESRAAD MET FAUCI EN VERTEGENWOORDIGER GATES FOUNDATION !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s