Bijeenkomst FVD stilgelegd vanwege dreiging voor Hiddema en Baudet – UPDATE: Bijeenkomst is hervat

Screenshot_246

Thierry Baudet en Theo Hiddema.

(Door: “Danny”)

“We namen het zekere voor het onzekere!”

Een bijeenkomst van het Forum voor Democratie in Arnhem werd stilgelegd. De exacte reden is nog niet bekend. Partijleider Thierry Baudet en Tweede Kamerlid Theo Hiddema werden veilig afgevoerd en zijn nog niet terug in de zaal.

Volgens een woordvoerder is er informatie beschikbaar over een situatie die bedreigend kon zijn voor Thierry Baudet en Theo Hiddema.

De bijeenkomst was net een half uur aan de gang toen hij werd onderbroken tijdens een toespraak van Jan Cees Vogelaar over de stikstofproblematiek. Een medewerker meldde in kalmte dat er een “klein veiligheidsissue” was, waarna een pauze werd ingelast.

Dit zijn beelden van de NOS waarin de medewerker meldt over het veiligheidsissue:

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, democratie, Forum voor Democratie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bijeenkomst FVD stilgelegd vanwege dreiging voor Hiddema en Baudet – UPDATE: Bijeenkomst is hervat

  1. Julia zegt:

    Uiteraard de linkse hoek die hier achter zitten omdat zij FvD en PVV niet tolereren en van alles uit de kast halen om alles wat niet in het linkse communisme trapt en hier tegen in gaan dwars te zitten en onderuit te halen. Zelfs Pim Fortuyn is hiervoor vermoord..

    Like

  2. scherpschutter1943 zegt:

    De linkse knokploegen doen eerst dreigen en daarna doen als de dreiging onvoldoende werkt, In de 2e kamer doet links alsof hun neus bloedt. Antifa verstoort dus een politieke bijeenkomst. Een zeer zwaar vergrijp. D66 rechters zullen, als de daders bekend worden, hier zeer soft mee omgaan. Het is aannemelijker dat de politie opdracht krijgt om niets te doen. In de openbaarheid heet het dan dat er onvoldoende opsporingsindicatie is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s