De toekomst is nu!

(Door: “bozeoudeman”)

Debiliteit en decadentie van Westerlingen zijn de wapens van de islam waarmee deze stapje voor stapje de wereld in bezit neemt. Iedereen met ogen in het hoofd kan dit zelf waarnemen, maar juist door debiliteit en decadentie wenst het overgrote deel niet te erkennen wat ook hij als realiteit ziet. De islamisering gaat als een steeds sneller stromende rivier verder: niet meer roken, geen handen schudden, sluiten van kroegen, iedereen gemaskerd op straat; de debielen doen braaf wat er wordt gesteld en ‘weten’ dat dit alles voor hun eigen veiligheid, op straffe van boetes, wordt geëist. Die chip van Gates is voor hen eigenlijk niet eens meer noodzakelijk, zij doen ook zonder chip al precies wat van hen wordt verlangd.

Europa gaat een groot kerkhof worden, eentje waar de neonazi’s trots op kunnen zijn: christenen (ook de debielen onder hen), critici en vrijheidsstrijders, Joden, homo’s en andere groepen die thuishoren onder de regenboogvlag (ook zij die nu, net als debiele christenen, ijveren voor nog meer islam in Europa) zullen als eersten overal gewoon op straat worden afgeslacht.

Ondanks deze vooruitzichten, die de realiteit van de toekomst weergeven, blijft de grote meute van totale idioten vasthouden aan zijn ‘gelijk’. De wereld moet ‘divers’ worden. Naast de islam, dat straks wereldwijd als enige ‘godsdienst’ is toegestaan, is er de terreur via de racistische Black Lives Matter beweging die zich zogenaamd inzet tegen slavernij en de gevolgen daarvan.

Met een kleine toevoeging hierop: slavernij en de gevolgen hiervan voor zwarten, met name enkel uit het verleden. Slavernij die momenteel nog altijd heerst in vooral moslimlanden, maar ook loonslavernij in landen als China, zijn voor de strijders van ‘rechten’, want anders geen ‘vrede’, niet aan de orde. Heel veel dollars, mogen ook euro’s zijn, voor deze ‘ex-slaven’ die nooit zelf slaaf zijn geweest, staan eigenlijk als enige doel op hun verlanglijstje voor ‘recht’ en ‘vrede’.

En al deze ellende hebben wij met name in Nederland te danken aan het linkse verraderstuig onder leiding van de duidelijk blijkbaar vrijheid hatende Joop den Uyl, en zijn ook toen D66 clubje dat Nederland heeft verkwanseld door nu types als Kaag aan haar islam, en waar geen weg terug meer van is/lijkt te zijn.

Miljoenen zogenaamde vluchtelingen zullen blijven komen, die nu en straks migranten heten die via dat verdrag van Merkel en de VN niet meer te stoppen zijn. Islamietenstromen komen dagelijks ons ooit ‘ons’ land en de EU binnen tot de islamieten met zoveel zijn dat de grote ideologische ‘schoonmaak’ voor Mohammed en de islam kan beginnen.

En die ‘schoonmaak’ zal plaatsvinden, eenieder die nog twijfelt, raad ik aan te kijken naar Iran, Indonesië en naar diverse Afrikaanse staten die zijn of worden opgeslokt door de veelvraat islam. Want voor de grote schoonmaak heeft de islam zijn oude hulpje nodig, dat hulpje dat geen hulpje van die Sinterklaas als ‘slavenmeester’ meer mag zijn, maar wel het al eeuwenlange hulpje van de islam moet blijven.

Wie had ooit kunnen denken dat de mensheid zo gestoord kon raken om zelf naar de slachthuizen te hobbelen onder het gezang van welkomstliederen voor hun slagers. Helaas is het de waarheid door decadentie en debiliteit. Ik zie het geval dat ‘mijn’ koning moet voorstellen in gesprek met een islamburgemeester en allochtone jongeren, zover is het al, er is vaak geen Nederlander meer te zien. Waar zijn toch al die CHARLIES gebleven die in 2015 de straten vulden?

Ook op televisie neemt het aantal allochtonen met de dag toe in series, in reclame en als presentator. Ik weet de grote steden al overgenomen door allochtonen en zie mijn eigen wijk overspoeld worden met allochtonen, die ik niet langer, ook weer op straffe van een boete, allochtoon mag noemen.

Ja het is al zover! Mij als Nederlander zijn dictaten opgelegd door een Turkse en een Marokkaan via ‘mijn’ parlement en ik word beboet om het als Nederlander voor Nederland en mijn Nederlanderschap op te willen komen. Dat mag niet meer. Zo laat is het al. Te laat!

Dank u PvdA, D66, SP, GroenLinks, VVD, CDA en de rest, dank U! Ik hoop op een snel nieuw Neurenberg-tribunaal om de wereld te redden van de ondergang die jullie als politieke idioten de wereld toewensen uit domheid, debiliteit en decadentie! En oh ja, uit hebzucht!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De toekomst is nu!

 1. verwardeman zegt:

  beste bozeoudeman , het ziet er slecht uit , maar laten we in elk geval volgend jaar
  op de PVV stemmen EN rustig afwachten hoe het met TRUMP gaat .
  Mocht het doomsenario uitkomen , kunnen we altijd nog een paar moSSels / linksen
  ” meenemen ” .
  Als je niets meer te verliezen hebt kun je LOS gaan , mijn koevoet ligt klaar !

  Like

 2. Willem zegt:

  Europa een groot kerkhof, hoe lang hebben we nog? 10, 20 jaar, of zal erdogan het Ottomaanse rijk al in 2023 nieuw leven inblazen door alle turken en marokkanen in Europa via hun mobieltje in een mail te mobiliseren? Wanneer is nog de vraag, maar dat de pleuris een keer gaat uitbreken is wel zeker.

  Like

 3. Julia zegt:

  bozeoudeman Geen woord aan gelogen en een heel goed artikel. Helaas zullen de onderdanige betaalslaven blijven slapen en zich algeheel overleveren aan het Islam- en Staatsterreur. Een burger tribunaal zou nu op zijn plaats zijn om al die landverraders te veroordelen en zwaar af te straffen. Maar de vraag blijft hoe krijgt men een dom volk wakker en aangezet tot verzet tegen deze terreur. Ze kijken nog altijd met liefde naar de linkse propagandazenders en hebben niet eens door dat er meer gekleurd volk in programma’s en series de overhand krijgen en al hebben. Totaal dom, blind en afgestompt door linkse indoctrinatie. De toekomst zal helaas tot een keiharde realiteit de slapende massa wakker schudden maar dan is het helaas te laat om de ellende terug te draaien en zullen zij het onderspit delven en hebben zij daarbij hun kinderen in mee gesleurd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Vergeet maar dat het ooit weer goedkomt.
  Abnormaal is ‘normaal’ geworden, en het pure kwaad is ‘heilig’ verklaard.

  Goede mensen sterven (te) jong, gewetenloze satanisten worden 120.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Chapeau “bozeoudeman”. dankzij de landverraders hebben we geen toekomst meer !

  Geliked door 1 persoon

 6. A. de Koning zegt:

  “Boze oude man” u heeft helemaal gelijk, de mensen hebben hun verstand verloren en zullen pas merken hoe de wereld er voor komt te staan als het te laat is. De linksen die altijd tegen christenen waren maar nu wel de islam aanbidden en alles doen om het moslims naar de zin te maken zullem spijt krijgen als haren op hun hoofd maar ja dat gaat er toch af als de moslims in de meerderheid komen. Hoe is het mogelijk dat een groot deel van het Nederlandse volk zo gedegenereerd is.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  … en het heden is verleden tijd!

  Like

 8. Ton Ruygrok zegt:

  Hier is geen Woord ..buitenlands aan.. ,!..,
  Ton Ruygrok, Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s