Eindelijk: Politie op Lesbos rolt bende smokkelaars op – 33 NGO-leden gearresteerd

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Na maandenlang onderzoek heeft de Griekse politie een bende smokkelaars opgerold, waartoe ook vier NGO´s zouden behoren, meldt de “Junge Freiheit”. Onder de 35 gearresteerde personen bevonden zich 33 NGO-leden uit Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Noorwegen, Frankrijk, Bulgarije en Zwitserland, meldt de krant “Protothema” vandaag online.

 

Dientengevolge gaat de politie er van uit dat de verdachten afgelopen juni met hun werk zouden zijn begonnen. Ze zouden sindsdien 32 keer overtochten voor migranten georganiseerd en daarbij meer dan 3000 illegale immigranten en vluchtelingen naar het vasteland van Griekenland gebracht hebben. De bende smokkelaars zou gesloten groepen en internettoepassingen hebben gebruikt om informatie uit te wisselen, bijvoorbeeld waar de boten zouden vertrekken en aankomen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Griekenland, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Eindelijk: Politie op Lesbos rolt bende smokkelaars op – 33 NGO-leden gearresteerd

 1. HENK zegt:

  leuke bijverdienste om voor 3000 euro per nepasielzoeker een overtocht te regelen

  Like

 2. Claudia Millenaar zegt:

  Iets zegt me dat wel eens een druppel op de bekende gloeiende plaat geweest kan zijn… Wat deze mensen bezielt om onze landen met hun acties richting de afgrond te brengen, blijft mij volledig ontgaan? Straks is er gewoon helemaal niets meer om te verdelen, laat staan een veilig leven!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Eindelijk: Politie op Lesbos rolt bende smokkelaars op – 33 NGO-leden gearresteerd | JDreport.com

 4. Jan zegt:

  Direct voor het vuurpeleton

  Like

 5. Nog leuker is om te bedenken dat die NGO’s dus aan de subsidietiet hangen en daarbij de bijverdienste van mensensmokkelaar beoefenen.
  waarbij degenen die het belasting geld ophoesten om deze subsidie te financieren later ook nog eens worden opgescheept met de ellende van de import want we krijgen ze ook nog eens in onze straten,

  Hoezo profiteurs en daarmee bedoel Ik deze NGO’s

  Like

 6. John van antwerpen zegt:

  Nu nog tuig wat zich bij ons misdraagt, criminaliseert en no go areas kweekt terug sturen.

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  Massale ontduiking (ongeveer 40) van Noord-Afrikaanse economische illegale immigranten vanuit het opvangcentrum in Villa Sikania di Siculiana (Agrigento). Positieve Covid? Het is dringend nodig om ze onmiddellijk te vangen en ze vandaag naar Moeder Afrika te sturen. Genoeg illegale immigranten, genoeg regering van Conte. #RadioSavana

  Like

 9. Bas zegt:

  Vrachtwagenchauffeur uit Veneto piste voor een caravan van Afrikanen op een elektrische scooter op de snelweg. In Italië mogen elektrische scooters alleen in stedelijke straten circuleren. #bronnenINPS #RadioSavana

  Like

 10. Bas zegt:

  Horde Noord-Afrikaanse economische illegale immigranten die het opvangcentrum in Siculiana ontvluchten. Drones? Helikopters? Wat zegt Lamorgese?

  Like

 11. Bas zegt:

  India? Pakistan? Nee, Italië: CGIL-vergadering (Algemene Confederatie van Italiaanse Arbeid). #RadioSavana

  Like

 12. R.R.van Koolwijk zegt:

  De Nederlandse ratten zijn ze vergeten op te pakken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s