“Bloed aan de handen”: Schokkende details over de islamitische moordaanslag van Conflans

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Door de uitspraken van een collega van de door een fanatieke moslim vermoorde leraar Samuel Paty worden nu schokkende details over de terreuraanslag van Conflans bekend. Paty had na de moorddreigingen hulp gezocht bij de schoolleiding, de vakbond en zijn collega´s. In plaats van iets te ondernemen, zouden de laatste zelfs zijn contactdata en rooster aan de opgehitste islamitische ouders hebben gegeven.

“De onthoofding van Samuel Paty is het resultaat van een intrige, die door islamitische ouders en de raad van imams georkestreerd en door het gemeenschappelijke nationale onderwijsdevies “Pas de Vagues” (“Geen opzien baren!” – indien mogelijk geen moslims provoceren!) pas mogelijk gemaakt werd. Wedden dat bij u eindelijk de ogen opengaan!”

Dit schrijft Jean Messiha, prominent politicus van het Rassemblement National in een tweet, waarin ook de video van zijn tv-optreden staat waarin hij de brief van een collega van de vermoorde leraar voorleest. Voordat hij de brief voorleest, zegt hij:

Zal dit de ogen van de Fransen openen?

“Ik waag te hopen dat door dit afschuwelijke drama dat nu heeft plaatsgevonden de ogen van de mensen open zullen gaan. En dat we het probleem eindelijk aanpakken. Daarover zal ik aan u de reactie van een van de collega´s van de ongelukkige leraar, die vermoord werd, voorlezen:

In de brief staat: “Mijn collega heeft de moorddreigingen en zijn angst gemeld aan zijn leidinggevenden. Die verzochten hem echter er niet zo´n poeha van te maken. Behalve de school hebben we ook onze vakbond gealarmeerd, die, net als de school, de dingen gewoon op hun beloop lieten zonder iets te doen.

Geheel anders menig ouder, die openlijk het ontslag van mijn collega eisten.

Wat vaststaat: we zijn allemaal lafaards, wij hebben het bloed van zijn onthoofde hoofd aan onze handen – Ik schaam me.

Verrieden collega´s het adres en de lestijden van het slachtoffer?

Helaas sprongen zelfs collega´s de ouders van de school bij, die klachten hadden over de leraar (wegens het tonen van de Mohammed-cartoons). Daardoor nam de woede toe en er waren collega´s die de luidruchtige boze ouders informatie gaven over zijn privéleven. Ze vertelden hen zijn adres en zijn lestijden.

Vannacht zag ik hoe blij ze waren [nadat de moord bekend werd].”

Op school leren trots te zijn op de moordenaars

De bekende Duitse islamcriticus Imad Karim heeft nog iets aangevuld over het gebeuren, wat eveneens fundamenteel is om de gebeurtenissen te begrijpen:

“Wij als moslims leerden op school trots te zijn op de moordenaars. We leerden dat we het nooit zouden moeten toestaan dat onze profeet beledigd wordt en dat we alle middelen van de toepassing van geweld en de bereidheid de zondaren te doden moeten toepassen wanneer zij de eer en het aanzien van Mohammed ook maar in beginsel beledigen. Het volstaat volledig wanneer iemand probeert Mohammed neutraal te tekenen.

In de islam geldt dat diegene die Allah beledigt en berouw toont, wordt vergeven, maar wie Mohammed beledigt en zich onmiddellijk of later verontschuldigt en berouwvol om vergeving smeekt, wordt niet vergeven. Mohammed neemt in dit opzicht een hogere positie in dan Allah!

Alleen wanneer we deze verbanden snappen, kunnen we begrijpen dat het gevaar permanent is. Overigens heb ik geen hoge pet op van het initiatief van Macron. Dat is een lippendienst om de invloed van mevrouw Marine Le Pen te minimaliseren.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op “Bloed aan de handen”: Schokkende details over de islamitische moordaanslag van Conflans

 1. karton zegt:

  Ruimen dat gajes, zoals de boeren gedwongen werden om hun vee te ruimen.

  Geliked door 2 people

 2. Marc zegt:

  Ook dit artikel maakt het duidelijk: we hebben maar een echte vijand, namelijk onze autochtone medelanders die je gewoon offeren als een hond aan het islamitisch nazisme!

  Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Dit is het filmpje op internet kort voordat de leraar werd vermoord………………..

  Abdelhakim SEFRIOU
  Lid van het bureau van de Moslim Raad van Frankrijk.

  https://streamable.com/wec8t8

  Dit is de vader aan einde filmpje die de bedreigingen uitte en stond te liegen over hetgeen zijn [moslim]dochter in de klas meemaakte.
  De dochter, zo bleek later, had niet eens les [ NOOIT GEHAD ! ] van de vermoordde leraar.
  https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2020/10/Un-Professeur-Dhistoire-G%C3%83%C2%A9ographique-demande-aux-%C3%83%C2%A9lev%C3%83%C2%A9s-musulmans-de-sortir-de-la-classe.mp4?_=1

  Volgens de koraan mogen de geleuvige moslims tegen de ongelovige honden LIEGEN.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   De moslimvader uit ’t filmpje die de tranenwekkende en beschuldigende video op internet heeft gezet moet voor verspreiding van terrorisme worden vervolgd.
   Evenals alle [ moslim !]- commwntators op de video.
   ZIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK EN SCHULDIG.
   Iedereen, allemaal die zich tegen de leraar hebben afgezet uit naam van de islam, het zijn geen VERWARDEN, noch JIHADISTEN, noch TERRORISTEN, het zijn de gemiddelde franse MOSLIMS, die zich zo agressief hebben geuit.
   Ze zijn niet in staat om in een ander, die een andere Wet, een andere CULTUUR, andere WAARDEN hebben, mee om te gaan.
   Ze zijn niet in staat om ’t minste tolerantie te hebben voor hen die niet deelnemen in hun MOSLIM-GELOOF.
   DAT IS HETGEEN WAT SAMENZIJN MET ISLAM EN FRANKRIJK ONMOGELIJK MAAKT, tussen de islam en de Republiek, tussen de vrijheid van meningsuit en islam.
   ER ZIJN TEVEEL MUSLIMS IN FRANKRIJK.
   Christine Tasin,
   Resistance Republicaine……………

   Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Uitzetten dat tuig !!

   Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Tenzij de linkse pers de zaak negeert, zal het de oude truc van de relativering uitproberen: De leraar provoceerde onnodig, alle religies zijn deels agressief, de politie schoot de “verdachte” zonder reden dood. De politie is schuldig.

  Geliked door 4 people

 5. bozeoudeman zegt:

  Wat denkt u dat hier zou gebeuren met misschien wel meer dan 80 procent of meer fascistisch nep-links zelfs soms puur Antifa radicale leraren die de jeugd vergiftigen en verpesten met hun laffe, eenzijdige, fascistische lulkoek. Zou hier een leraar met een afwijkende mening steun van die collega’s krijgen? Wat denkt u? Net als in de nazi periode worden overal andersdenkenden weggejaagd bij het onderwijs, de politie, het leger, rechtbanken, bestuur, woningbouwverenigingen en noem maar op, overal zit dit fascistisch schreeuw en terreur links in het zadel net als toen, we gaan nog heel wat meemaken met dat zogenaamde ‘politiek correct zijn’. Als het klopt beginnen ze in Canada weer met het starten van concentratiekampen voor andersdenkenden. In Australië zou het al zover zijn. Of is dit nepnieuws? Wellicht, maar voor hoelang nog? Hier stonden in 2015 ook al een prominent lid van de PvdA en een van GroenLinks te schreeuwen om kampen, dus? Zolang de zwijgende (diep slapende) meerderheid niet in beweging komt zal overal terreur weer op straten verschijnen net als ooit met de SA, nu via beroepsterroristen van islam, BLM en Antifa betaald via uitkeringen met uw eigen belastinggeld.

  Geliked door 3 people

 6. Harry zegt:

  Precies zoals er al gezegd wordt , ” wij zijn lafaards ” .
  Met die smerige NSB-mentaliteit waar velen in ons land ook mee behept zijn .
  Twee roteigenschappen , dus !
  Linkse smeerlappen zien kans om met hun gekonkel en gedram , het wijzen naar anderen en iedereen die het niet met hun eens is , aan te vallen met de vreselijkste beschuldigingen .
  Hoe kun je zo’n strijd winnen ?

  LINKS TUIG !

  Denk nog regelmatig terug aan de woorden van ons aller ” Wachteres ” , die al doorhad dat het zaak was eerst links aan te pakken en daarna de islam .
  Had dat niet zo in de smiezen , maar nu is het me duidelijk .
  Ze had helemaal gelijk !

  Links is een muur tussen de normale bevolking en het criminele , buitenlandse en islamitische geteisem .
  Als een soort van Atlantikwall .

  Geliked door 6 people

 7. Harry Willemse zegt:

  Zal dit de ogen van de Fransen openen? Nee en ook niet van de Nederlanders. Zij leren namelijk van de altijd neutrale en objectieve NOS dat de islam ( niet met hoofdletter) voor vrede staat.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Helaas opent deze afschuwelijke Islam terreurdaad nog de ogen niet zowel het volk van Frankrijk, Duitsland en Nederland vergeten dat EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN, DAN DOOFT HET LICHT.
   De algehele migrantenstroom die de EU blijft toelaten heeft inmiddels in veel EU landen een grote brandhaard veroorzaakt die de grenzen nog niet heeft bereikt. Niet alleen de Staat en de EU voeren tirannie onder het mom van een zogenoemd virus daar bovenop hebben wij meer en meer te maken met de dictatuur van minderheidsgroepen, linkse fascistische aanhangers en niet te vergeten de levensgevaarlijke massale import van fanatieke Islam migranten

   Geliked door 3 people

 8. de immigratiegevolgen worden steeds duidelijker

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Massale demonstraties voor Floyd, laffe doodse stilte voor in jihad vermoorde Franse leraar ! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 10. vangie1206j zegt:

  Ach Macron zal denken en zeggen bedrijfs ongevalletje.
  Ok nu over tot de orde van de dag.

  Like

 11. Marijke zegt:

  Zijn we lafaards? Ja en nee. Ik heb op fb een discussie gehad over de daad van de (censuur). Er waren namelijk een paar lieden (anderskokenden uiteraard) die schreven dat het zijn eigen schuld was. Ik schreef dat je met zo’n mentaliteit niet in Nederland thuis hoort. Raad eens WIE er weer een ban kreeg van 30 dagen?! We worden de mond gesnoerd.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Marijke.
   Mensen als u en ik en nog vele anderen op deze site, horen niet op Facebook . Ik heb geen Facebook-account want ik wil me niet dagelijks woedend maken om de smeerlapperij die je daar leest, overigens : niet álles is natuurlijk te bestempelen als zodanig, maar met een reactie die doorgaans op déze site normaal is, krijgt men op Facebook een ban, zo is mij reeds vaker medegedeeld door gebruikers.

   Like

 12. Sinyo zegt:

  “Ze” maken al lang deel uit van: Leger en politie.
  Zijn “ze” loyaal aan hun werkgeven dan zijn het ongelovigen.
  Zijn “ze” niet (langer) loyaal aan hun werkgeven als puntje bij paaltje komt, dan is “hun” profeet tevreden.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://archiefvanzorgen.wordpress.com/2020/10/08/vier-factoren-die-moslims-crimineler-maken/amp/?__twitter_impression=true

  Vier factoren die moslims crimineler maken

  Moslims worden bestuurd door externe controle en staan daarom dicht bij woede – alles is altijd de schuld van iemand anders.

  Als psycholoog in een jeugdgevangenis heb ik ruime mogelijkheden gehad om de mentaliteit van niet-westerse migranten te bestuderen. Daar kon ik praten met de mensen waar de meeste anderen over praten, schrijft auteur Nicolai Sennels op Ingrid och Maria.

  Like

 14. John van antwerpen zegt:

  Omdat vele nsb ers het opnemen voor een cultuur die niets verdragen kan en a priori
  wrok, wraak en opvliegendheid in zijn genen heeft, zou het beter zijn als we onze nsb ers
  (ik bedoel de witte goed mensch) her opvoeden.
  Ik vrees dat dat veel te laat is. En dat het pas na de 3e wereldoorlog voor sommigen van
  hen weten wie hier nu begonnen was. Want linkse goedmensen beweren altijd dat wij begonnen
  zijn en alle oorlogen door ons komen. Geheugen omtrent geschiedenis hebben ze dus
  ook al niet. Deze toelaatbaren zijn de katalysator van deze neo barbarij.
  En ze staan erbij en laten het nog toe ook.

  Like

 15. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/10/17/onthoofde-franse-docent-lag-al-dagen-onder-vuur-vanuit-de-islamitische-gemeenschap/

  Onthoofde Franse docent lag al dagen onder vuur vanuit de islamitische gemeenschap

  Aanleiding hiervoor was de beslissing van Paty om spotprenten van de profeet Mohammed (pbuh) te laten zien. De docent deed dit als onderdeel van een les over vrijheid van meningsuiting. Zo werd onder meer deze cartoon van de profeet getoond. Paty ging hierbij overigens erg respectvol te werk. Zo kregen zijn islamitische leerlingen de vrijheid om het lokaal te verlaten. Een tekening van de almachtige profeet is voor sommige mensen nu eenmaal net zo pijnlijk als een slagersmes in je nek.

  Daarom zou de professor onthoofd zijn volgens deze vader van een student. De moslimgemeenschap werd tegen hem gemobiliseerd na een interventie die als ‘islamofoob’ werd omschreven. Het begon allemaal met deze video.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De normale leerlingen, de Franse[ dus de niet moslims !, ] hebben gezegd dat ’t een sympathieke, kalme rustige man was die voor allerlei opvattingen ’n oor had.
   Hij liet altijd voor – en tegen opvattingen aan ’t woord.
   DE MOSLIM-leerlingen denken er ander over……………
   / * / *Des élèves musulmans de Conflans réagissent à la décapitation de leur prof : “Il avait une réputation de raciste (…) Il a insulté notre prophète (…) Vous voulez voir sa tête (décapitée) ? La photo est sur Twitter” (MàJ)

   Like

 16. Bob zegt:

  De mentaliteit van de gemiddelde Europeaan
  is nog steeds niet veranderd. De denazificatie
  is nog steeds niet het pedagogische doel op de
  scholen. GL en de andere correcte politici willen
  dat de burgers elkaar aangeven bij overtredeing
  van de CV19 regels.
  In Frankrijk zijn de gevolgen van dit gedrag te
  zien.

  Like

 17. Willem zegt:

  Nadat er een zwarte man, crimineel, overleed door politie geweld, ik praat dit niet goed, aan de andere kant van de wereld waren er overal weken lang protesten, ook op de Dam. Waar zijn de protesten nu, waar zijn die ”strijders voor rechtvaardigheid” nu als er een leraar, geen crimineel, op barbaarse wijze voor vrijheid van meningsuiting onthoofd wordt? Staat Burg. Halsema nu op de Dam? Ze zwijgen!!! en dat is een aanmoediging voor de moslims, die stonden te juichen toen ze het nieuws hoorden over de onthoofding van de leraar. M.a.w. dit is een vrijbrief/aanmoediging voor het handelen van moslims en je kan er zeker van zijn dat dit niet de laatste keer is dat iemand onthoofd wordt. Dat gaat nog veel vaker gebeuren. Maar ja, wat wil je. Het Westen moet geislamiseerd worden, Coudenhove-kalergie plan, dus men zwijgt of maakt het minder erg, praat er snel overheen, kort item in het nieuws, geen negatief bericht over islam, de religie van de vrede. Als je in een grote stad over straat loopt merk je af en toe de spanning, die wordt steeds tastbaarder. Het gaat steeds een stapje verder, met dank aan onze ” leiders” Toch merk ik ook iets anders. Op Xandernieuws werd mijn opmerking : ik merk dat Odin is gestopt met snurken, gecensureerd, hier bij E.J.Bron werd deze wel geplaatst, bij deze nog bedankt daarvoor. Ik bedoel hiermee dat er een kantelpunt aankomt wat betreft onze tolerantie voor de intoleranten.

  Geliked door 2 people

 18. Ravian zegt:

  Wat in ieder geval al weer opvalt is de efficiëntie waarmee de mainstream media de bijbehorende bloederige beelden weet weg te censureren.
  De grote massa moet vooral verre van de smerige realiteit gehouden worden, er zouden tenslotte eens wat “gutmenschen” wakker kunnen schrikken.
  En dat is niet nieuw, dat zien we keer op keer weer, met de aanslag op het Bataclan als een van de trieste hoogtepunten.
  Daar hebben destijds hulpverleners, mensen die dankzij hetgeen ze regelmatig na verkeersongevallen te zien krijgen toch behoorlijk gehard zijn, buiten staan te braken, omdat er binnen een paar dozijn onschuldige mensen, na eerst van hun geslachtsdelen ontdaan te zijn, ritueel geslacht waren.
  Dat soort zaken mogen de deugmensen niet in geuren en kleuren te zien krijgen natuurlijk, omdat dat zo slecht afstraalt op het “geloof van de vrede”.
  Kotsziek wordt je er van.

  Like

 19. Bas zegt:

  Islamisme importeren: de verdachte voor de onthoofding van leraar Samuel Paty was een 18-jarige Tsjetsjeense vluchteling.
  Frankrijk heeft veel Tsjetsjenen asiel aangeboden sinds het Russische leger oorlog voerde tegen islamistische separatisten in Tsjetsjenië

  De Tsjetsjeense vluchteling die vrijdag in een voorstad van Parijs een Franse geschiedenisleraar onthoofde nadat hij een karikatuur van de profeet Mohammed aan zijn leerlingen had laten zien. werd aanvankelijk asiel geweigerd door Polen

  De Franse regering weigerde hem aanvankelijk ook, maar toen beslisten de rechters anders.

  Die rechters hebben het bloed van zoveel onschuldigen aan hun handen, maar ze zijn onaantastbaar …

  Like

 20. Bas zegt:

  Ondertussen in Londen
  Ook onthoofden?

  Like

  • Bas zegt:

   Een reactie:
   It took a force of only 5,000 islamists to turn the whole of Syria into a war ravaged bomb site…we now have over 48,000 of them in our hotels and former army camps just waiting for orders.
   PS Don’t throw a bacon sandwich at a mosque or look at any cartoons…it could cost you your life.

   Vertaling:
   Er was een troepenmacht van slechts 5.000 islamisten voor nodig om heel Syrië in een door oorlog verwoeste bomsite te veranderen … we hebben nu meer dan 48.000 van hen in onze hotels en voormalige legerkampen zitten die wachten op bevelen.
   PS Gooi geen boterham met spek naar een moskee en kijk niet naar tekenfilms … het kan je leven kosten.

   Like

 21. Marijke zegt:

  We weten allemaal waarom. Slachtoffer is niet zwart, maar blank en de dader is een moslim. Dus men zwijgt. Het is om te kotsen!

  Geliked door 1 persoon

 22. Pingback: “Islamist” grijnsde bij binnenkomst: Slachter van Nice kwam illegaal via Italië naar Frankrijk | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s