“Islamist” grijnsde bij binnenkomst: Slachter van Nice kwam illegaal via Italië naar Frankrijk

(Vertaling: E.J. Bron)

Pas enkele weken geleden naar Europa gekomen

Uitgerekend rondom het moment waarop de Italiaanse middenlinkse regering besloot om de strenge immigratiewetten van de patriottische ex-minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini te ondergraven, kwam de verdachte Tunesiër via Italië naar Europa. Slechts enkele weken later pleegde hij zijn dodelijke aanslag in Nice.

Als er nog een aanwijzing nodig zou zijn dat open grenzen en een lakse migratiepolitiek een gevaar voor het Europese samenleven zou kunnen vormen, leverde het geval van de slachter van Nice hiervoor het bewijs. Want ondanks het feit dat beslist werd dat hij uitgezet moest worden, kon hij – na twee weken op een quarantaineschip – op 8 of 9 oktober in Lampedusa van boord gaan, kwam daarna in een asielkamp bij Bari terecht en dook uiteindelijk onder, zoals de “Kronen Zeitung” bericht.

Tunesiër sloeg slechts drie weken na binnenkomst toe

Slechts drie weken na zijn aankomst op het Europese vasteland dook hij op de meest wrede wijze weer op – door een aanslag op een kerk in Nice te plegen. Zoals “Wochenblick” berichte, onthoofdde hij daarbij eerst ongeremd een bejaarde gelovige in de buurt van het wijwaterbakje.

Hij zou bij zijn aanval “Allahu Akbar!” (“Allah is de grootste!”) geroepen hebben – de islamitische geloofsbekentenis die altijd al de strijdkreet van “islamistische” aanslagplegers was. Na de bejaarde vrouw vermoordde hij nog twee andere mensen, o.a. de koster van de kerk.

Grijnst bij binnenkomst – drie weken later moordt hij

Gezien de korte duur voor hij toesloeg, lijkt het eerder onwaarschijnlijk dat de Tunesiër pas in Europa radicaliseerde. Wat in ieder geval duidelijk is: de aanslag kwam volgens de Britse krant “Daily Mail” slechts enkele dagen nadat een “islamistische” aan Al-Qaida gelieerde organisatie ertoe opriep een heilige oorlog (“Jihad”) tegen Frankrijk te voeren – als reactie op Mohammed-karikaturen van het satirische tijdschrift “Charlie Hebdo”.

De Engelse boulevardkrant publiceerde bovendien een foto van de vermoedelijke terrorist. Deze toont de man bij zijn registratie in Italië – met een brede grijns dat het hem gelukt was in Europa te komen. Of hij op dit oment al wist dat hij niets goeds in zijn schild zou voeren, daarover kan alleen maar gespeculeerd worden. Tunesische autoriteiten bevestigde inmiddels dat het om een staatsburger van hun land zou gaan.

Niet alleen Nice: lang bloedspoor van “islamisten” in Frankrijk

Heel Frankrijk verkeert na de aanslag in shock – het is de tweede wrede aanslag als gevolg van het karikatuurdebat binnen enkele weken. Daarvoor werd in de buurt van Parijs een leraar onthoofd, omdat hij Mohammed-karikaturen aan zijn leerlingen liet zien om de vrijheid van meningsuiting uit te leggen.

Ook in zijn totaliteit trok de “islamistische” terreur juist in Frankrijk een bijzonder lang, treurig spoor van bloed. Sinds 2015 stierven ongeveer 300 mensen als gevolg van aanvallen die de politieke islam zijn toe te rekenen. Treurig hoogtepunt waren de aanslagen van 13 november 2015, toen meer dan 100 mensen in één dag door jihadisten vermoord werden.

Nice was het toneel van een andere bijzonder dodelijke aanslag: op 14 juli 2016 – de Franse nationale feestdag – reed een “islamist” met een vrachtwagen in op een mensenmenigte. Daarbij doodde hij ministens 86 mensen en verwondde 400 anderen.

Bron
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Islamist” grijnsde bij binnenkomst: Slachter van Nice kwam illegaal via Italië naar Frankrijk

 1. John van antwerpen zegt:

  Half jaren 90 was ik eens in Parijs om verder te reizen naar Griekenland.
  Ik moest 2 maal over stappen met de metro om van trein station te wisselen.
  Bij een metro poortje hield de politie een moslim in kaftan aan.
  Zijn cassette bandje met koran teksten werd helemaal uit elkaar gereten
  waarop ik weer lachend weg ging. De frustratie die ik toen nog had omtrent
  het doosvonnis tegen Salman Rushdie werd voor mij althans voor heel even
  gecompenseerd.
  Nu zou de enige compensatie zijn; Het platbombarderen van Pakistan, Turkije,
  Somalie, Nigeria…….ik kan nog wel even door gaan.
  We moeten nu gaan bombarderen anders worden wij straks zelf allemaal aangevallen.

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

  • oprechtegeus zegt:

   Uiteindelijk zijn alle moslims gelijk: het willen onderdrukken en overheersen van de wereld in opdracht van de koran. Vroeg of laat gaan ze allemaal hierin mee. Als laatsten ook, wat we gewoonlijk noemen, de gematigde moslims. Ook de afgelopen dagen bleek weer eens hoe de reacties van vele moslims op de gebeurtenissen zijn: van geen enkele reactie tot (kort gezegd) eigen schuld, dikke bult. Alle moslims haten ons, met die idioot in Turkije voorop, omdat we niet volgens de wetten van hun koran leven. Hoeveel hoofden moeten er nog worden afgesneden, voordat de hiervoor totaal verblinde softe politici ziende zullen worden? Zij zijn door hun nalatigheid mede schuldig aan de door de moslimterreur gevallen slachtoffers. Ondertussen verkneukelen zich de moslimleiders om de consternatie die de gebeurtenissen teweeg hebben gebracht bij de ongelovige honden. Dat zal ze leren! En wat is de reactie van die politieke angsthazen hier? “Wij zijn heel bedroefd, maar laten we gepast en niet te fel reageren, want het zijn slechts enkele extremisten.” De rest deugt, moeten we vooral blijven pamperen en niet voor het hoofd stoten. We worden, onder aanvoering van Merkel. door die politieke kliek hier genadeloos uitgeleverd. Zelfs de leider van de Rooms Katholieke Kerk denkt (eveneens door angst ingegeven) dat hij met zoete broodjes iets kan bereiken bij deze genadeloze moordenaars en verraadt daarmee de christenen. Zou hij zijn dertig zilverlingen reeds hebben ontvangen?

   Geliked door 1 persoon

   • antiislamnu zegt:

    Als ze te vel reageren dan breekt de pleuris uit en dat weten ze en wat te denken van Duitsland merkel kan helemaal haar bek niet open doen met miljoenen asielparasieten.
    Hun enige kans om een burgeroorlog oorlog te voorkomen is de leugen media die moet nu alles subtiel gladstrijken.

    Like

  • karton zegt:

   @ klaas.
   Een Blauwe moskee die zich groen en geel ergert ?
   Das een kleurrijke voorstelling !

   Like

 3. Freddy zegt:

  Misschien moeten we de Italiaanse regering dagvaarden voor onvrijwillige doodslag?

  Like

 4. antiislamnu zegt:

  Hier nog even een leerzame video van Hans Teeuwen over de Mohammed de pedofiel cartoons

  Like

 5. Freddy zegt:

  Kunnen we Italië niet aanklagen voor medeplichtigheid aan moord?

  Like

 6. Julia zegt:

  Sorry niet alleen Italië maar al die mislukkelingen in Brussel en de Europese regeringleiders denk zo ook eens vooral aan Merkel en Macron die de uiteindelijke grondleggers van dit enorme wanbeleid en dus zeer zeker medeplichtig zijn aan de enorme chaos en de gruwelijke gevolgen hiervan. En nu maar zaniken dat de besmettingen Covid meer oplopen en de zorg het niet meer aan kan dat is natuurlijk niet vreemd als men de dagelijkse invasie illegaal op bootjes zie binnen varen. Kortom boten vol met besmettingen en vooral economische profiteurs. Europa is een enorme vergaarbak met een ontwrichte samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s