Ik heb nog gezond verstand en doe niet mee!!!

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Ierse professor Dolores Cahill zegt dat er in 2020 slechts 100 mensen stierven aan het coronavirus en legt uit hoe onbetrouwbaar de PCR-testen zijn. De professor stelt ook, net zoals vele doktoren nu wereldwijd, dat de lockdowns meer kwaad dan goed doen en dat mondmaskers alleen maar meer ziektes zullen veroorzaken.
https://rumble.com

Heeft u weleens gehoord van operatie lockstep? In onderstaand artikel leest u wat dat is en hoe u en ik én onze kinderen daar de dupe van zijn. Er gebeuren zoveel dingen die het Nepnieuws Onder Staatstoezicht u niet laat zien en het is tijd dat wij als Nederlandse bevolking ons gaan verbinden en onze normen, waarden, identiteit, cultuur en tradities gaan verdedigen en blijven koesteren.
https://edcdeveloper.wordpress.com

Dictatoriale buitenlandse instituten dicteren ons hoe we moeten leven en wat we moeten denken. Het is te bizar voor woorden dat de VN door middel van de zogenaamde duurzaamheidsagenda bepaalt wat er in ons land gebeurt, een wereldorganisatie die de terroristische groep Antifa ondersteunt nota bene. Antifa, die financieel ondersteund wordt door financieel terrorist George Soros, die niets anders doet dan chaos creëren, auto’s in de fik steken, winkels beroven, mensen intimideren en in elkaar slaan, omdat die mensen vrijheid kiezen boven communisme. Exit VN!!
https://thepostmillennial.com

Het is een grote hoax, dit Covid-19/Corona gebeuren. Er is nergens bewijs dat SARS-COV 2 ooit is geïsoleerd met behulp van de gouden standaard en er worden vele juridische stappen genomen tegen regeringen, aangezien de draconische maatregelen niet onderbouwd kunnen worden. Wetenschappers zijn er totaal niet in geslaagd om te bewijzen dat het coronavirus voldoet aan de postulaten van Koch.

In Duitsland, Canada, Ierland, Engeland, Nieuw-Zeeland, Australië en ook hier in Nederland worden de regeringen en andere leugenachtige figuren aangeklaagd. Mijns inziens is het zo dat als bewezen de regering het gezonde verstand heeft verloren en de bevolking in haar vrijheid beperkt zonder enige onderbouwing, de bevolking de regering tot de orde moeten roepen.
https://ourgreaterdestiny.org

Wees moedig, spreek u uit, maak mensen wakker en weiger mee te doen aan abnormaliteiten zoals het dragen van de muilkorf in de vorm van een niet-werkend mondkapje.

Mondkapjes werken niet voor de bestrijding van een virus en bovendien zijn ze aantoonbaar schadelijk voor uw gezondheid. De Arbowet stelt dat mondmaskers vallen in de groep onafhankelijke ademhalingsbescherming en in de Arbowet staat dat voordat men deze gaat dragen men eerst wettelijk een medische keuring dient te ondergaan. Dat is geregeld in de Wet op de medische keuringen en in de artikelen 14 en 18 van de Arbowet, aangezien een mondmasker een bescherming is die de ademhaling beperkt.

Persoonlijk had ik de Nederlanders toch wat slimmer ingeschat en ben toch ietwat teleurgesteld dat er nog zoveel mensen zijn die geloven dat er een zeer gevaarlijk virus heerst en dat een “niet werkend” mondkapje ergens misschien toch werkt…
https://corona-nuchterheid.nl

In deze tijd, in deze mondiale strijd tussen globalisten die één wereldregering willen, een communistisch ondemocratisch orgaan dat de wereldbevolking dicteert, en de nationalisten, die hun identiteit, cultuur, tradities, hun land, hun eigen normaal, normen en waarden willen behouden en hun kinderen willen onderwijzen met familiaire waarden, is het belangrijk dat u uw naasten vertelt over het mondiale plan dat door de politiek en de geselecteerde burgemeesters wordt uitgevoerd en afkomstig is van Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties. Zodat ook zij weer anderen kunnen wakker maken en we gezamenlijk onze vrijheid kunnen heroveren en  óns land weer in ere kunnen herstellen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ik heb nog gezond verstand en doe niet mee!!!

 1. Bas zegt:

  Dat mag dan weer wél tijdens coronacrisis…
  Parijs, duizenden illegale immigranten in protest, eisen documenten, werk en huis. Marine Le Pen dondert: “Twee normen in het licht van gezondheidsbeperkingen, dit is allemaal walgelijk.” In Italië hetzelfde, twee gewichten en twee maten

  https://twitter.com/i/status/1318115284700549122

  Like

 2. karton zegt:

  Mondkapjes helpen niet ?
  Dan had Grapperhaus dus tóch gedeeltelijk gelijk om tijdens zijn bruiloft géén mondkapje te dragen maar ook niet de 1,5 mtr. afstand te bewaren. Foutje, bedankt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s