Ze zijn er weer!

(Door: “bozeoudeman”)

Bruinhemden marcheerden door straten en over pleinen, zongen hun liederen, scandeerden teksten als ‘Juden raus’ en zwaaiden met hun knuppels om hun dreigementen kracht bij te zetten. In het begin waren het enkel wat zotten en haalden anderen hun schouders op.

Na enkele jaren was het gelijk aan een detachement soldaten en gingen de ooit schouderophalende mensen snel hun huizen in als de meute SA’ers er aankwam. Enkele maanden later voegden veel van de huis in vluchters zich bij de groep bruinhemden, een groep die steeds groter en luidruchtiger werd.

Hoe het is afgelopen, weet vrijwel iedereen. Massale deportaties van andersdenkenden, geestelijk gehandicapten, invaliden, zigeuners, homoseksuelen en de bekendste groep slachtoffers, die Joden die ‘raus’ moesten. De wereld was in shock toen de eerste beelden via persbureaus de kranten bereikten van hoe mensen uit deze groepen ‘raus’ waren gegaan.

“Dat nooit meer”, klonk massaal uit miljoenen kelen. Maar het gebeurde daarna gewoon weer, weliswaar op iets kleinere schaal, maar toch. De links georiënteerde Pol Pot hield zijn Killing Fields in Cambodja; in Rwanda vierden onmensen hun genocidefeestje met een wegkijkende Verenigde Naties erbij om twee van de grootste voorbeelden te noemen.

Maar, het moet gezegd, daar heeft de mensheid dan eindelijk van geleerd. Dat klopt, ik zie vandaag meutes in het zwart gehulde agressievelingen straten vullen en over pleinen trekken in vrijwel alle steden in de Westerse wereld. Zij zingen hun liederen, scanderen teksten, vernielen alles dat op hun pad komt en zwaaien met knuppels en fietskettingen om hun vredelievende bedoelingen kracht bij te zetten.

Ik zag in het begin anderen hun schouders ophalen voor deze zotten, die toen met enkele tientallen waren. Ik zie vandaag mensen snel hun huizen ingaan als de tot duizenden uitgegroeide meute er aan komt en vrees dat ik morgen veel nu nog huis in vluchters om hun vege lijf te redden zich bij hen zie voegen, net als ooit bijna honderd jaar geleden. De rest zou bekend moeten zijn. Maar…. Helaas!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", dictatuur, Links fascisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ze zijn er weer!

 1. Pingback: Ze zijn er weer! | eunmask

 2. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk gaan al die bruin- en zwarthemden ooit de moslimextremisten en links-extremisten te lijf en maken ze elkaar maar af en desnoods de EU-politici erbij! Want hadden die laatsten nou hier WERKELIJK gedacht dat je een Verenigd Europa kunt creëren als je niets anders dan haat en verdeeldheid zaait?

  Geliked door 2 people

 3. Frits zegt:

  Wat “raus” moet is de linkse Roverheid. In elk land waar deze nachtmerrie zich ontwikkeld. 2 voor 12 is al lang voorbij😠

  Geliked door 4 people

 4. ziekvandepolitiek zegt:

  Hier ook een zo teleurgestelde oudere heer die zich dat nog wel herinneren uit zijn studie begin jaren ’60. De mensheid leert niet echt veel, zo blijkt

  Like

 5. We gaan weer terug naar het Stenen tijdperk!

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Deels met u eens. Het is een kwestie van tijd en dan gaat de bevolking ook hier massaal de straat op. Juden raus zal men hen echter niet horen zeggen. Ik verwacht echter wel dat de niet Westerse allochtonen inclusief de voormalige Oostblokker raus moeten. Maar dat hebben ze dan ook volledig aan zichzelf te wijten.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Als ze niet met al teveel ( soort)- religie -genoten zijn, :…..(zo – op te merken, wordt het TEMPO tot binnenhalen, van deze ‘ANDERS- DENKENDEN‘ ( en wegsluizenvan onze’ spaartegoeden verhoogd!!!)<~<~<~<~<~<~<

   Like

  • Bob zegt:

   Johannes je vergist je. GL steunt de BDS
   dus zeggen ze alle joden de wereld uit.
   Ook andere politieke sympatiseren met
   de BDS ,PvdA,SP,Denk,DD666 en zelfs
   enkele chrislijke partijen.

   Like

  • Julia zegt:

   Johannes den Hollander. De gemiddelde Nederlander gaat niet de straat op. Het is wel interessant dat je een indicatie heb alleen al in eigen woonplaats hoeveel Nederlanders hier onder vallen. Kijk om u heen zij hebben zich al onderdanig gekenmerkt door het dragen van een niet werkend mondkapje en dat zijn er heel veel terwijl n.b. deze nog niet zijn verplicht. Kortom het grootste deel blijft volgzaam en geloven in politici die de trekpoppen van de eilitaire machtswellustelingen zijn en kijken, lezen niets meer wat het door wetenschappers is onderzocht en bewezen. Zij hebben geen eigen mening, zijn te laf om op de barricade te gaan en het meest zielige is zij hebben zich overgeleverd en getekend voor hun eigen ondergang en denken niet meer door wat dit voor een desastreuze gevolgen heeft voor de jonge generatie.

   Like

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Swastika verkeerd om..!!!!!!!!!!

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte bestaat al sinds de jaren 70, ze zijn nooit weggeweest.Ze slopen landen van binnenuit gesteund achter de schermen door b.v. de (nazi) bilderberg groep gefinancierd door bilderberger george soros.Extreem links voert onbewust de communistische N.W.O. agenda uit.Ik waarschuw al decennialang mensen dat dit landverraders tuig levensgevaarlijk is.

  Like

 9. Julia zegt:

  Halsema is de grondlegger voor het verraad van buren en heeft uiteraard in Amsterdam (een vergane glorie dat haar naam niet meer verdiend) de nieuwe bruinhemden 2020 opgericht. Zal spoedig landelijk worden gevolgd. Uiteindelijk was tijdens WOII 1 op de 3 Nederlanders fout dus verraden zal bij velen nog wel in de gene zitten.

  Like

 10. John van antwerpen zegt:

  De nieuwe bruinhemden waren er a voor BLM; salafistische, Turkse en meer van dat ranzig tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s