Sigrid Kaag (D66) zegt eindelijk iets over terreuraanslag op Franse leraar Samuel Paty

Twitterde na de onthoofding eerst nog over perspectief voor ”’jongeren”’ in Arabische wereld en Afrika

Uiteraard rept Kaag met geen woord over de islam. Wel wijst ze graag op het perspectief van ”’jongeren”’ in de Arabische wereld en Afrika, waar ze na de onthoofding van Samuel Paty door een moslimterrorist *eerder* over twitterde dan over de aanslag.

Enfin, misschien wat gratis geld naartoe sturen? Kan zijn dat het linea recta naar islamitische terroristen gaatmaar een kniesoor die daarop let.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, D66, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Sigrid Kaag (D66) zegt eindelijk iets over terreuraanslag op Franse leraar Samuel Paty

 1. N.E. Derlander zegt:

  Zou ze al door hebben, dat ze al sinds lang geleden op het verkeerde paard (zich Palestijnse organisaties noemende) gewed heeft. Steeds meer landen in het Midden-Oosten sluiten op dit moment, met behulp van Trump (president USA), in rap tempo, de een na de ander, vrede met Israël.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Levensgevaarlijk serpent, deze Quag.
  Ze maakt zich druk over de jeugd in het Midden-Oosten en Afrika, misselijk wijf !
  Maak je maar druk over de ouderen in Nederland of over je vriendjes : dat moslim-gajes in de EUSSR.
  Dat Haagse Zootje maakt zich druk om buitenlandse aangelegenheden terwijl Nederland ten onder gaat aan binnenlandse problemen !

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Schijnheilige trut. Nooit de olifant in de kamer benoemen want dat is weer corrigerende klapjes van haar man. Zo iemand minister van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking maken wat een gotspe.

  Like

 4. Jean zegt:

  Jaag die troela naar Afrika.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Na de achterbakse mesaanval op twee toeristen uit Noordrijn-Westfalen kon de politie de vermoedelijke moordenaar, een 20-jarige Syriër, in de nacht van woensdag in Dresden oppakken.
  De politie van Dresden had een speciale commissie (29 agenten) gevormd nadat een onbekende twee toeristen achter het Cultuurpaleis op de avond van 4 oktober had aangevallen. Een 55-jarige man uit Krefeld stierf, een 53-jarige man uit Keulen overleefde de aanval met ernstige verwondingen.
  De asielzoeker woont sinds 2015 in Duitsland met een duldingsbewijs (Duldung).
  https://m.bild.de/regional/dresden/dresden-aktuell/nach-mord-an-touristen-in-dresden-sek-ueberwaeltigt-messer-moerder-73513328.bildMobile.html

  Like

 6. Arthur Schop zegt:

  Hoe is het mogelijk dat ontwikkelde Nederlanders stemmen voor een sympatisante van terrorisme?

  Like

 7. Julia zegt:

  Wat kunnen we van de Islam voorstander verwachten dan alleen maar geld blijven weg gooien. Wel laat die reactie het is gewoon ordinair gezegd een eerste klas hypocriet. Natuurlijk zwijgt ze over de Islam Kaag is gehuwd met Anis al-Qaq, een voormalig Fatah-politicus en Palestijns ambassadeur in Zwitserland, en heeft vier kinderen. Ze trouwde met hem in 1993 in het geheim in Jeruzalem en nadat haar huwelijk bekend werd bij Buitenlandse Zaken verloor ze haar vertrouwensfunctie aldaar. Dan weten we toch genoeg en kan zij haar bericht wat mij betreft achterwege laten.

  Geliked door 1 persoon

 8. R Thomasson zegt:

  Wat wil men van een vrouw die zelf met een PLO terrorist is getrouwd, en misschien is zelf een moslima? Een moslim (wat haar man is) gaat niet trouwen met een “ongelovige” vrouw.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Het spreken zonder iets te zeggen, een berichtje als mening, de armoede van onze volksvertegenwoordiging in optima forma……….de politiek en staatsmedia zijn diep gezonken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bob zegt:

  Weer wordt namens het kabinet een
  niets zewggend de islam jongeren
  verdedigend berichtje verstuurd.
  Een vroegere terroriste blijft een
  terroriste. Wat eenmaal was blijft
  zoals het was.

  Like

 12. Bas zegt:

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv

  Koran: “Wanneer u een ontmoeting hebt met hen die ongelovig zijn houwt dan in op hun nekken” (47:4)

  De Koran, hét heilige boek van moslims, leert ze te doen wat hun voorbeeld en profeet Mohammed zelf ook vaak deed: het onthoofden van niet-moslims.

  Like

 13. antiislamnu zegt:

  Om te kotsen dat lelijk wijf

  Like

 14. Jj180980@gmail.com zegt:

  En de jongeren hier hebben ook perspectief nodig , zoals betaalbare woningen (asielzoekers en illegalen hebben voorrang) en woningen, bescherming tegen stelende en agressieve asielzoekers.

  Like

 15. Léon van Duren zegt:

  Deze welbespraakte hoogopgeleide d’66 terroristenvereerster sympathiseert waarschijnlijk nog steeds met het gedachtegoed van de overleden massamoordenaar Nobelprijswinnaar en terrorist Yasser Arafat !Van dit soort collaborerende lieden bedient de psychopaat Mark Rutte zich.Het Nederlandse volk stemt op dit soort mensen !Dat is nou democratie!De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid NCTV laat dit soort nuttige idioten gewoon vrijuit gaan!De NSB was hierbij vergeleken kinderspel,waarschijnlijk worden veel ministerie’s wederom bemand met geïnstitutionaliseerde landverraders!

  Like

 16. Willem zegt:

  Wat een aanfluiting dit land. Met zijn allen op de bres voor een crimineel aan de andere kant van de wereld en nu na de onthoofding van een leraar vlakbij een oorverdovende stilte. Godkelere, stelletje lafaards!!!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  collaborateur !

  Like

 18. Harry zegt:

  Ligt dat nou aan mij , dat die Kaag en Ollongren steeds meer op tot leven gewekte mummies gaan lijken ?
  Of worden hun karakters zichtbaar ?

  Like

 19. verwardeman zegt:

  Extreemlinkse moSSelhoer , heeft niet het lef om eens een referendum te organiseren of
  wij – meer of minder – iSSlam willen , durft deze ” DEMOCRATE ” niet ………………………..!
  moSSelhoer.

  Like

 20. Ravian zegt:

  Als je fokt met een PLO’er, das een terrorist voor de minder goed geïnformeerde onder u, dan is het uiteraard weinig verbazingwekkend dat je na een aanslag als deze poogt de dader(s) een hand boven de kop te houden.
  Wat wel verbazingwekkend is dat is dat een dergelijke collaborateur minister kan worden, en die post vervolgens kan misbruiken om palestijnse terroristen te financieren, met Nederlands belasting geld.
  Niets roept zo hard om een tribunaal als dit criminele k*twijf.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s