Wie de islam importeert in Europa, is schuldig aan alle jihad-aanslagen en de slachtoffers daarvan

Deze demonstranten stemmen altijd op linkse partijen, die de islam (= haat, antisemitisme, geen integratie, terreur, barbaarse sharia, oorlog) al jarenlang in Europa importeren. Deze demonstranten zijn dus medeschuldig aan alle slachtoffers van jihad-terreur!

(Door: “Balkanske priče”)

West-Europa wordt al jaren geteisterd door jihad-terroristische aanslagen. Frankrijk wordt nu opnieuw getroffen door moslimterrorisme: leraar Samuel Paty werd onderweg van school naar huis onthoofd, nadat hij kortgeleden in het kader van een les over vrijheid van meningsuiting een ­cartoon van Mohammed had getoond. Er was ook opgeroepen tot actie tegen deze leraar. Een lokale moskee, La Grande Mosquée de Pantin, steunde de actie van een woedende vader -een bekende islamitische militant – en riep via Facebook moslims op om vooral contact op te nemen met deze vader, die de dagen voor de moord op de leraar berichten heeft uitgewisseld met de dader. Dit wordt bevestigd door zender BFMTV. Deze vader had via WhatsApp berichten uitgewisseld met Abdullakh Anzorov, voordat die toesloeg. Wat er in die berichten stond, is niet bekendgemaakt. Na de brute afslachting van Paty haalde de moskee de oproep razendsnel van de site af en meldde ze dat ze ‘deze moord afkeurde’.Dus deze moskee heeft ook meegedaan met deze gruwelijke misdaad. In elke moskee wordt geradicaliseerd, want: Wij hebben niets uitstaande met u en hetgeen gij buiten Allah aanbidt. Wij verwerpen u en er is tussen u en ons eeuwige vijandschap en haat ontstaan, tenzij gij in Allah, de Enige gelooft.” (Koran, 60:4)…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wie de islam importeert in Europa, is schuldig aan alle jihad-aanslagen en de slachtoffers daarvan

 1. Bas zegt:

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. karton zegt:

  Als ik een vuurwapen lever (geven of verkopen) aan een a.s. moordenaar en de moord wordt werkelijk met dát wapen gepleegd terwijl ik wist wat er met het door mij geleverde wapen zou gaan gebeuren, dan ben ik strafbaar.
  Zo ook die hele moslim-zooi in de Franse plaats Patin !!

  Like

 5. Bas zegt:

  Kwaadaardige beschuldiging en arrestatie van een 14 jarige scholiere
  https://pbs.twimg.com/media/EiRBB_KWsAI1FaJ?format=jpg&name=small

  Like

 6. Evilette de Hooligan-Heks zegt:

  Allah kann m’n rug op.

  Like

 7. Frits zegt:

  M.a.w.: 99% vd EU-politici. De andere 1% wordt geblokt, tegen gewerkt, uitgescholden en/of komt voor de rechter en in de gevangenis. Valt niet mee om voor EIGEN LAND/CULTUUR op te komen

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wanneer gaan we de schuldige daarvan straffen ????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s