Wat zou het mooi zijn: een Nederland zonder islam, zonder haatmoskeeën, zonder homohaat, zonder antisemitisme, zonder beveiliging bij Joodse instellingen, zonder terreur en sharia getto´s

(Door: “Balkanske priče”)

Met de massa-immigratie is de politieke oorlogsdoctrine, de islam, West-Europa binnengedrongen. Ik ben heel verbaasd dat Nederlanders de islam zoveel ruimte geven. Want deze “religie” is zeer intolerant en wil de hele wereld islamiseren. De moslims krijgen hier alle kans om deze kwade ideologie te verspreiden. Wijken worden overgenomen. Nederland wordt steeds onherkenbaarder en Nederlanders worden een minderheid in hun eigen land. Multiculturalisten hebben een misdaadgolf geïmporteerd. We hebben het gezien in Utrecht, hoe een jonge vrouw van 19 en drie mannen van 28, 49 en 74 werden doodgeschoten door een “Allahoe akbar” schreeuwende moslimterrorist bij de aanslag in een tram. We hebben ook in Den Haag gezien hoe drie voetgangers in hun nek werden gestoken. We hebben het ook gezien op Amsterdam Centraal hoe toeristen vechtend voor hun leven op de grond lagen. Wij moeten het beest bij de naam noemen: deze oorlog heet jihad, de heilige strijd van de islam tegen andersdenkenden. De Marokkaanse drugscriminelen in Amsterdam zijn de helden. Of neem Rotterdam, waar het tuig toeterend door de stad rijdt als ze een feestje hebben en waar dat tuig een agent die hen daarop aanspreekt met geweld tegen de grond slaat. Dat hebben we geïmporteerd! VERSCHRIKKELIJK!…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rechts geluid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wat zou het mooi zijn: een Nederland zonder islam, zonder haatmoskeeën, zonder homohaat, zonder antisemitisme, zonder beveiliging bij Joodse instellingen, zonder terreur en sharia getto´s

 1. Bas zegt:

  Met moord en onthoofding vieren ze dus hun feestje…
  https://pbs.twimg.com/media/Elf-S_DWMAIf_Al?format=jpg&name=medium

  Like

 2. Bas zegt:

  Bang?
  Mohammed Moussaoui, hoofd van de Franse Raad van Moslims, dringt er bij Franse moslims op aan om alle vieringen van de verjaardag (vandaag) van de profeet Mohammed stop te zetten na de brute terreuraanslag in Nice

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dat was de tijd die ik nog meegemaakt heb toen er nog geen moslims in Nederland woonden en geluk nog de normaalste zaak van de wereld was.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Johannes den Hollander Dat waren nog eens tijden en was Nederland van de Nederlanders. Maar helaas Nederland bestaat niet meer het is verworden tot een land van schijn democratie en is een kleine provincie van Brussel en een grote vergaarbak van multi culti. Het einde van de multi culti invasie is nog lang niet in zicht. Het is nog schijn maar we weten allemaal dat we door Rutte steeds meer soevereiniteit kwijt raken en zelfs onze pensioenpot zal worden overgeheveld naar de EU. Dus die koning kan ook zijn baan vaarwel zeggen, het paleis kan tot appartementjes worden omgebouwd evenals dat leegstaande paleis op De Dam om goed onderdak te creëren voor al die binnenkomende zogenoemde zielige economische vluchtelingen en wij kunnen de rood/wit/blauwe vlag als herinnering in de kast leggen.

   Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Wat zou het óók mooi zijn , een Nederland zónder : Rutte , Bloemschoen , Jetten , Yasser Feras , terror-Quag , Ollonkreng , en nog een paar van dat soort.

  Geliked door 3 people

 5. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/10/28/beveiliger-manchester-arena-deed-niets-tegen-zelfmoordislamist-want-was-bang-voor-racist-te-worden-uitgemaakt/

  Beveiliger Manchester Arena deed niets tegen zelfmoordislamist want was bang voor ‘racist’ te worden uitgemaakt

  “Een bewaker had een” slecht gevoel “over zelfmoordterrorist Salman Abedi, maar benaderde hem niet uit angst om als racist bestempeld te worden, zo heeft een onderzoek gehoord.

  Kyle Lawler, die 18 was ten tijde van de Manchester Arena-aanval, stond 3 of 5 meter van Abedi.

  Later vertelde hij de politie dat hij in conflict was omdat hij dacht dat er iets mis was, maar hij kon er niet de vinger op leggen.

  Ongeveer vijf minuten later, om 22.31 uur BST op 22 mei 2017, bracht Abedi een bom met 3.000 bouten en moeren tot ontploffing.

  Like

 6. Bas zegt:

  Respect?
  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/10/29/u-n-chief-demands-respect-for-muslim-world-as-protests-erupt-over-inflammatory-cartoons/

  VN-chef eist respect voor de moslimwereld nu protesten losbarsten over ‘aanwakkerende’ cartoons

  De chef van een VN-anti-extremisme-orgaan uitte woensdag zijn “diepe bezorgdheid” toen moslims over de hele wereld reageerden op cartoons met Mohammed en zei dat “het beledigen van religies en heilige religieuze symbolen haat en gewelddadig extremisme uitlokt”.

  Miguel Angel Moratinos, hoofd van de Alliantie van Beschavingen van de Verenigde Naties, sprak temidden van groeiende woede in de islamitische wereld over de reactie van Frankrijk op de brute openbare onthoofding van een leraar die zijn leerlingen de beelden had laten zien als onderdeel van een les over vrije meningsuiting.

  President Emmanuel Macron heeft krachtig de publicatie verdedigd van de cartoons die de Mohammed uitbeelden op grond van de vrijheid van meningsuiting, wat leidde tot boze moslimprotesten en campagnes om Franse producten te boycotten.

  De hoge vertegenwoordiger van de VN “volgt met grote bezorgdheid de groeiende spanningen en gevallen van onverdraagzaamheid die worden veroorzaakt door de publicatie van de satirische karikaturen van profeet Mohammed”, aldus de verklaring.

  Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  Zonder Soros’s, zonder Bilderbergs, zonder Rothschilds, zonder EU, zonder D66-rechters, zonder Groenlinks-rechters, zonder 40% ambtenaren, zonder 623.475 regels, zonder Haagse narcisten, zonder Amsterdamse dombo-cultuur-fascisten, zonder brainwashing-media.

  Waar moet ik tekenen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Bizar

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als je geen Arnhemmistan wilt, moet je beginnen met die Marcouch eruit te schoppen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s