Logica . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Logica . . .

 1. Motorman zegt:

  Mondkapje werken? Ik heb een onderbroek, een broek en een lange jas aan. Als ik een scheet los zal iedereen hem wel geroken hebben. Zeg nu niet dat zo en stuk papier uit China voor je gezicht alle virussen gaat tegenhouden.

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  De meeste maskers die in de winkels en online te koop zijn, kunnen je niet tegen virussen beschermen.
  Een deel van deze maskers sluit niet goed aan op het gezicht. Denk hierbij aan maskers die patiënten met luchtwegaandoeningen gebruiken in het ziekenhuis. Dit type masker wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door tandartsen en is bedoeld om druppeltjes lichaamsvocht af te stoppen die worden verspreid bij het uitademen of als iemand hoest of niest.
  Andere maskers filteren wel deeltjes uit, maar alleen de hele grote deeltjes. Kleine deeltjes dringen er makkelijk doorheen. In februari 2020 bleek bijvoorbeeld uit onderzoek met een elektronenmicroscoop dat het coronavirus een diameter heeft van 60 tot 140 nanometer (nm). Een nanometer is een miljardste deel van een meter. Ter vergelijking: een gewone mensenhaar is gemiddeld zo’n 60.000 nm dik, dus het is niet moeilijk voor te stellen dat het coronavirus zelfs door hele kleine gaatjes en filters kan glippen.
  Alleen:
  FFP1 houdt gegarandeerd ten minste 80% tegen.
  FFP2 houdt gegarandeerd ten minste 94% tegen.
  FFP3 houdt gegarandeerd ten minste 99,95% tegen.

  Geliked door 3 people

 3. Yvonne zegt:

  Goed zo ik bepaal zelf of ik er 1 draag, degene die ze op zetten zijn bang om besmet te worden door personen die ze niet dragen
  Pas diverse keren opmerkingen gehad ik reageer er niet meer op

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  De onderdanige schaapjes willen graag op gezag dat hun gedrag wordt veranderd want het besef dat deze smetlappen niet helpen dringt nog steeds niet tot de meesten door. Als ik al die gemaskerde zombies zie dan waan ik mij in een hele lang horrorfilm die zeker tot de zomer van volgend jaar zal gaan duren.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Het gaat nog veel langer duren met die mondkapjes,en dankzij de dictatuur spoedwet gaan de maatregelen tegen de bevolking nog draconischer worden.De dodelijke vaccinazis zullen ook verplicht worden,en het contante geld wordt afgeschaft zodat je alleen nog maar kan betalen met een onderhuidse chip.

   Like

 5. Peter zegt:

  Vandaag bij de Rabobank,een bewaker stond er mondkapjes uit te delen ,was verplicht,heb niks gezegd,en ben gelijk vertrokken ..zou iedereen moeten doen .

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  https://www.ademvrij.nu/wat-er-niet-deugt-aan-de-mondkapjesregeling-deel-1 Ben benieuwd hoeveel muilkorf verslaafden de moeite te nemen het artikel eens goed te lezen en zich er in te verdiepen wat zij zichzelf aandoen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s