Nationalistische actiegroep Identitair Verzet plakt posters en stickers in omgeving Pierson College Den Bosch

(Door: Annemiek Steenbekkers)

DEN BOSCH – De “extreemrechtse” actiegroep Identitair Verzet heeft dinsdagavond in de wijk rond het Ds. Pierson College in Den Bosch posters opgehangen en stickers geplakt. Ook claimt zij de tekst ‘Je suis Samuel’ op de stoep bij twee ingangen van de school gespoten te hebben.

Dat laatste is bedoeld als boodschap voor als de school woensdag weer open gaat. Identitair Verzet hield een vergelijkbare actie rond het Emmaus College in Rotterdam waar een docent moest onderduiken nadat hij bedreigd werd vanwege een spotprent die in zijn klas hing.

Met ‘Je suis Samuel’ verwijst de actiegroep naar de Franse leraar Samuel Paty die half oktober werd onthoofd.

 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nationalistische actiegroep Identitair Verzet plakt posters en stickers in omgeving Pierson College Den Bosch

 1. Republikein zegt:

  Leerlingen krijgen te veel vrijheid, geen meneer of mevrouw meer, en allemaal verslaafd aan de telefoon, kan dat niet beter?

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Professor Smalhout (1927-2015) had in zijn artikelen in de Telegraaf al jarenlang gewaarschuwd dat, sinds door dat akelige links in 1968 de Mammoetwet werd ingevoerd, de scholen compleet werden verpest!
   Alles moest daar toen opeens leuker en eenvoudiger, kinderen mochten hun eigen vakkenpakket kiezen, ze kregen de juiste leerstoffen niet meer mee, leraren moesten toen inderdaad bij hun voornamen worden genoemd, de autoriteiten werden daar tot op de grond toe afgebroken en men moest zelfs medelijden hebben met misdragende jongeren, vooral als die van allochtoonse komaf waren!
   En dat daar thans de wrange vruchten van werden geplukt heeft vele decennia’s geduurd en men beseft eindelijk dat dit gewoon niet meer kan! Op Belgische scholen blijkt echter nog wel ouderwetse discipline te heersen, daar worden leraren gewoon met meneer of juffrouw aangesproken en blijven telefoons uit de klas!

   Like

 2. Veilig in Ruttelandje, al heel lang niet meer!! Onlangs zat er een onderzoekjournalist in Nieuwsuur; Nederland is minstens 2x zo hufterig als in de buurlanden! En die ‘Lellebel op Gele Gympen’ maar beweren dat wij in een fantasties landje wonen!!
  https://www.bd.nl/den-bosch-vught/opgejaagd-en-afgetuigd-door-25-jongeren-met-messen-op-de-vlucht-kon-ik-nog-net-112-bellen~af2779f1/

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Like

 4. verwardeman zegt:

  Ga zo door jongens / meisjes , want het is straks JULLIE land…………..!
  Zijn die anti-iSSlam stickers te koop ?

  Geliked door 3 people

 5. saddy zegt:

  Wat is hier nu extreem-rechts aan? Ik vind ze meer een midden-links groepje.

  Of verleggen we de grenzen omdat het partij-kartel steeds verder en sneller naar extreem-links opschuift?

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Extreemrechts dat is het etiket waar links altijd meekomt voor anders denkende, want van links mag je helemaal niet zelf denken dat is alleen voor de linkse partij bobo’s.
  Mensen laten vooral niet vergeten dat socialisme, communisme en nationaal socialisme één pot nat zijn en dat men in die kringen graag elkaars ideeën leent en uitvoert !!
  En dat steeds meer partijen naar links opschuiven zoals oa.de VVD zelf bekend maakte, dus let op Uw zaak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s