Volkomen ongeloofwaardig – Merkel en Macron pleiten voor betere grensbescherming

(Door: “9ForNews”)

In de nasleep van de recente terroristische aanslagen in Frankrijk en Oostenrijk heeft de Franse president Emmanuel Macron onlangs opgeroepen tot wijziging van het Schengen-akkoord. Hij krijgt nu steun van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Zowel Macron als Merkel zijn sterke voorstanders van zowel grootschalige immigratie als multiculturalisme en hebben er ook voor gezorgd dat dit volkomen geëscaleerd is. Maar nu doen ze net alsof ze tot inkeer gekomen zijn.

Onlangs was het Emmanuel Macron die verklaarde dat terroristische aanslagen deel uitmaken van een nieuwe “Europese realiteit” en opriep tot grote veranderingen in de EU-grensbeveiliging.

Macron zal naar verwachting in december een voorstel indienen en hoopt op steun van Duitsland, Oostenrijk en Nederland. We kunnen ons alleen maar afvragen hoe ze de uitroeiingsoorlog die ze tegen blanke Europeanen aan het voeren zijn nu weer zullen camoufleren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Volkomen ongeloofwaardig – Merkel en Macron pleiten voor betere grensbescherming

 1. Hovawart zegt:

  Het sluiten van de grenzen, het steviger controleren van reizigers, het zijn noodgrepen om de uitwassen van de islam te weren, maar het is het slappe beleid in de EU dat de situatie volledig uit de hand heeft laten lopen…….met de verspilling van een anatomische hoeveelheid geld door de Linksche Looney Brigade om het continent het socialisme op te leggen hebben de welvaart afgebroken, de economie ondermijnt, en heeft de Europese Unie uiteindelijk ook zichzelf in de voet geschoten, en Europa de das omgedaan……. de armoede zal ongekend groot zijn.
  Margaret Thatcher heeft ooit gezegd ‘The problem with socialism is that they eventually run out of other people’s money.’

  Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  GOH, 20 JAAR TE LAAT ,

  MAAR EEN KNIESOOR DIE DAAR OP LET !!

  ALLE GROTE STEDEN WAAR DAN OOK IN EUROPA VERGIFTIGD ..

  EN NU DENKEN ZE EROVER ??? OM ER IETS AAN TE GAAN DOEN ??

  WANNEER ??? EERDAAGS ???

  WHAHAHAHAHA

  ZOU GEERT INEENS GELIJK KRIJGEN, JOHHHH, JE VERWACHT HET NIET , TOCH ??

  OOM KALASHNIKOV

  Geliked door 2 people

 3. Jean zegt:

  De 2 gevaarlijkste slagbomen verwijderaars gaan nu de grenzen bewaken?????? Dat eisen wij Europeanen al van in de jaren 70 nl. “strenge grensbewaking én controle” zodat niets binnengeraakt wat hier niets te zoeken heeft.
  Dat er honderden verdrinken bij pogingen Europa binnen te geraken daar zijn zij zelf voor verantwoordelijk want ook t.o. dat gedrag eisen wij al jaren halverwege de zee patrouilleboten in te zetten die dadelijk die bootjes tegenhouden en terugsturen. Hadden ze dat gedaan dan waren er nooit zoveel doden gevallen én waren wij bespaard gebleven van zoveel barbaars geweld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Eppo zegt:

  Hier in Nederstan komen Ze nog elke maand met duizenden aan en binnen .
  Wat een zooitje heeft die VVD en PvdA en nog wat club,s uit t Haagje er werkelijk van gemaakt.

  Like

 5. Bas zegt:

  https://whitespaceonline.org/we-were-never-asked-the-players/?amp&__twitter_impression=true

  We Were Never Asked
  Ons is nooit iets gevraagd

  Massamigratie en multiculturalisme in het Westen zijn geen natuurverschijnselen, ze zijn gepland en georkestreerd; het doel is om onze thuislanden te veranderen van homogene naties, waar de westerse cultuur de norm is, in multi-etnische landmassa’s zonder gedeelde cultuur, waarden of overtuigingen.
  In dit artikel kijken we naar enkele van de belangrijkste spelers; degenen die betrokken zijn bij het plannen, orkestreren en promoten van deze fundamentele en mogelijk onomkeerbare verandering in westerse samenlevingen en demografie. We richten ons ook op degenen die in oppositie zijn. De individuen en organisaties die hier worden gepresenteerd, zijn degenen die al in de openbaarheid staan, in posities van macht en invloed. Er zijn veel meer stemmen die zich uitspreken voor de westerse soort. Naarmate onze site groeit, zullen we meer informatie over deze mensen en hun activiteiten opnemen.

  https://i2.wp.com/whitespaceonline.org/wp-content/uploads/2020/11/Screenshot_20201108-161016_Chrome-2-1.jpg?strip=info&w=1122&ssl=1

  Geliked door 1 persoon

 6. Eppo zegt:

  Stroom asielzoekers loopt geen vertraging op door corona

  Alhoewel een groot deel van West Europa te maken heeft met lockdowns zijn er sommige dingen die gewoon doorgaan.

  De stroom asielzoekers uit Afrika en Azië gaat gewoon door en het enige dat daar is vertraagd is de registratie, niet de stroom.

  Iets dat onverminderd doorgaat is de stroom mensen vanuit het Midden Oosten en Afrika richting het beloofde land, oftewel de Europese Unie.

  Op het hoogtepunt in 2015 zagen we dat ruim 1,2 miljoen mensen asiel aanvroegen in Europa. Tegen 2017 was dat aantal met de helft afgenomen. Nu kruipt het aantal weer omhoog en in 2019 waren er alweer 613.000 asielaanvragen.

  Waar alles op deze wereld stil ligt vanwege “corona”, zo gaat de stroom asielzoekers door. Het enige dat door covid-19 is vertraagd is de administratieve afhandeling/registratie, de instroom niet.

  Jonge mannelijke Afrikanen wagen vaak de oversteek per boot richting Europa en komen dan aan de op de Spaanse stranden waar ze vervolgens worden geregistreerd als asielzoekers.

  Het Italiaanse eiland Lampedusa is vaak het doel van asielzoekers uit Tunesië en Libië. Om het eiland niet helemaal te laten bezwijken onder de grote groepen asielzoekers, worden er regelmatig grote groepen verscheept naar het vasteland.

  Ook vanuit Turkije komen ze nog steeds richting Griekse eilanden of Italië en dat kan zijn in gammele rubberbootjes of op volgepakte privéjachten.

  Net zoals dat gebeurde in 2015 gaan in dit jaar 2020 duizenden jonge mannen via Griekenland, Servië en Bosnië naar West-Europa. Over dit alles wordt veelal gezwegen in de Westerse media.

  Asielzoekers uit Afghanistan en Pakistan gaan richting Bosnië via Iran, Turkije, Griekenland, Macedonië en Servië. De Turken brengen de asielzoekers in bussen naar de grens met Griekenland. De Servische autoriteiten sturen de asielzoekers naar Bosnië. Serviërs die in Bosnië wonen transporteren vooral Aziaten naar Bihac, een moslimstad in Bosnië.

  Bihac ligt dicht bij de grens met Kroatië en de mannen worden daar opgevangen in grote kampen. Dit alles heeft weer tot gevolg dat er grote spanningen ontstaan tussen de 30 tot 50.000 asielzoekers uit Afghanistan en Pakistan en de lokale bevolking.

  Naarmate deze groep groter wordt zullen ze uiteindelijk een doorbraak forceren richting Kroatië. Veel van de asielzoekers zijn ongeduldig en willen zo snel mogelijk richting West-Europa.

  Andere routes leiden via bergen en wouden en ook zo komen duizenden jonge moslimmannen in het Schengengebied. Wanneer ze eenmaal in het Schengengebied zijn gaan ze naar hun favoriete bestemmingen zoals Duitsland, Frankrijk en Nederland.

  De Europese buitengrenzen zijn over het algemeen heel slecht bewaakt en dat alles betekent dat er sinds 2010 meer dan 5 miljoen asielzoekers de Europese Unie zijn binnengekomen. Een aantal vergelijkbaar met de totale bevolking van landen zoals Denemarken of Noorwegen.

  Er komen iedere dag net zoveel asielzoekers de EU binnen als er kinderen worden geboren in Duitsland.

  Hoeveel niet geregistreerde asielzoekers ondertussen in Europa rondzwerven weet niemand. Degenen die wel registreren en van wie de asielaanvraag wordt afgewezen blijven gewoon hier en gaan niet terug naar waar ze dan ook vandaan kwamen.

  Om toch te kunnen overleven worden ze of crimineel of ze werken via digitale platforms zoals Uber.

  Er zijn ondertussen miljoenen niet geregistreerde illegale Afrikanen en Aziaten woonachtig in Europa. Dit aantal groeit snel en zelden worden er illegalen gedeporteerd zodat de meesten hier voorgoed blijven.

  Er zijn dan wel regels en wetten voor wat betreft immigratie, maar deze worden nauwelijks gehandhaafd. Je hebt een grotere kans om een bekeuring te krijgen voor het je niet houden aan de anderhalve meter, dan als illegaal om uitgezet te worden.

  Uiteindelijk zullen de meeste van hen, inclusief hun kinderen, worden gelegaliseerd. Dit gebeurt in landen zoals Italië waar honderdduizenden illegale asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen.

  Veel steden en gebieden hebben allemaal hun eigen regels voor wat betreft het omgaan met illegale asielzoekers. Regels die vaak in strijd zijn met de nationale of Europese regels. Zo geven gemeenten onderdak, opleidingen en andere voorzieningen aan illegale asielzoekers.

  Alleen al in een land als Pakistan wonen net zoveel jonge mannen als in de gehele Europese Unie. En dit aantal groeit als kool. Net zoals het aantal jonge mensen in Afrika explodeert.

  De komende jaren zal de toestroom van asielzoekers richting Europa alleen nog maar toenemen. Tegelijkertijd zal het aantal autochtone jonge Europeanen drastisch afnemen.

  Ze noemen dit verschijnsel met een mooi woord, de vervangingsimmigratie. Zo kan het dat in veel grote Europese steden de autochtone jongeren op dit moment al een minderheid vormen.

  De stroom Afrikanen en Aziaten zal doorgaan en groter worden. Altijd en overal.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Hypocriete leugenaars!

  Geliked door 1 persoon

 8. saddy zegt:

  Dat camoufleren hoeft straks niet meer. de EU heeft immers al bijna de censuur-wet aangenomen.

  Like

 9. Julia zegt:

  Wat een smerig span hun eigen land en de rest van Europa hebben ze massaal laten bestormen door woestijnratten en Afrikanen en zijn o.a. Frankrijk en Duitsland al beland in een enorme ongecontroleerde chaos waar die twee leeghoofden en volksverraders de hoofdrol in hebben gespeeld. Wie gelooft überhaupt nog in deze twee idioten die de hoofdrol spelen in het slopen van Europa en tot op de dag van vandaag alles binnen laten varen, financieel ondersteunen en faciliteren. Ze hadden allang voor een tribunaal moeten verschijnen en flink worden afgestraft.

  Like

 10. Mary zegt:

  Heeft niks met de Islam te maken maar met het eigen volk vastzetten………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s