Slavenhandelaar-NGO wil illegale immigranten naar Italië blijven brengen

(Vertaling: E.J. Bron)

Na enkele kleinere veranderingen is het schip “Ocean Viking” van de NGO “SOS Méditerranée” (Frankrijk) weer op weg om als veerboot illegale migranten naar Italië te transporteren. Italië is het enige land ter wereld dat tijdens een noodtoestand betreffende de gezondheid en een economische crisis nog steeds vrijwillig mensen opneemt die geen aanspraak hebben op asiel.

Daarover de desbetreffende NGO:

Gisteren kreeg de “Ocean Viking” na een inspectie door de Italiaanse kustwacht toestemming voor een “enkele reis” naar de haven van Augusta in de komende dagen. Hopelijk zullen de veranderingen die we aan het schip moeten aanbrengen de technische stillegging van het schip mogelijk maken.

Het is een lange en dure operatie. Onze missie, levens redden, ligt  al maandenlang stil. In totaal werden er dit jaar 7 schepen stilgelegd, waardoor de Middellandse Zee van beslissende hulpmiddelen werd beroofd.

In de afgelopen 4 maanden zijn er in de centrale Middellandse Zee honderden mensen gestorven of verdwenen. “SOS Méditerranée” heeft om deze reden met alle betrokkenen constant in contact gestaan. Het gaat om de beëindiging van de technische stillegging van de “Ocean Viking” en de terugkeer van onze missie op zee om levens te redden.

(Bron: Twitter)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Slavenhandelaar-NGO wil illegale immigranten naar Italië blijven brengen

 1. Jean zegt:

  Daar moet nogal aan verdiend worden door die reder/mensensmokkelaar….., gratis doet niemand zoiets.

  Like

  • Geloof me maar Jean
   Daar word echt fors geld aan verdiend

   Like

   • Lot zegt:

    Daar heb ik inderdaad nooit aan gedacht. De reis alleen al, is het geld aftroggelen van derde wereldlanders, die geld van de hele familie bij elkaar sprokkelen 8000 euro. En ik alleen maar denken aan de elite vastgoedeigenaren, die dik geld verdienen om ze onder te brengen alhier. Wie betaald het, van de belastingcenten van de gewone burgers.
    Het is hetzelfde als ontwikkelingsgeld, altijd zielige negerkindertjes met vliegjes om de ogen en jarenlang vragen aan minister Jan Pronk waar het geld nu aan besteed wordt. Hij zei na 20 jaar dat 5 of 10 organisaties het geld verdeeld krijgen. En dat zei hij na een bekend onderzoek dat 90% van het geld aan de linkse medewerkers strijkstok blijft hangen hier in europa. En wij maar afvragen kunnen de afrikanen het nooit een keer zelf na alles wat wij daar gebouwd hebben. We hebben ook wel aardig wat gedaan in afrika, met private initiatieven en de 10%. En wij maar betalen voor de s-linkse dure huizen hypotheken. Vaak een salaris voor manager of directeur van een paar honderd duizend. Dat zou ik met mijn hoge opleidingen wel willen doen voor 70.000 euro, mits ik op tijd naar huis ga zonder overwerk. Anders verdien ik qua uurloon minder als de directiesecretaresse en dat kunnen sommige dombo’s niet uitrekenen!

    Like

 2. Julia zegt:

  Volkomen volgens het plan van de EU en daarbij is het een miljarden verdienmodel. Vandaar dat de schepen ongehinderd doorgang hebben naar het Hemels paradijs Europa, waar onderdak, eten, drinken en levenslang gratis onderhoud hun wacht. De Europeanen zijn inmiddels gedegradeerd tot 2e rangs burgers die alleen nog moeten betalen en verdere dictatuur dient op te volgen maar straks niet alleen ten onder gaan aan staats- en EU terreur maar daarboven op een hel toegespeeld krijgen van Islam terreur. Alleen moeten we wel zelf een spiegel voor onze neus houden en niet vergeten dat we er zelf massaal vrijwillig aan hebben meegewerkt. Deze ellende zal alleen nog erger worden en nimmer afnemen. Dit is het resultaat dat een massa onderdanige zwakkelingen hebben bereikt. Voor janken is het te laat.

  Like

  • Lot zegt:

   Beste Julia, uw stukje is eigenlijk een beetje ongehoord, zeker kunt u specifieker zijn in uw woorden. ‘alsof wij zelf niet de teloorgang van de eigen cultuur weten’ ‘zelf vrijwillig aan hebben meegewerkt’ ‘het zal alleen nog erger worden’. Betere woorden voor vrijwillig meewerken zouden zijn….. uh Hadden wij nu en vroeger regelmatig mensen doodgeschoten dan kunnen wij hier uitkomen. Dan hebben wij er nog wat aan. Dan hoeft u niet te ‘janken’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s