Invasie van de Canarische eilanden: Spanje´s VOX eist veilige grenzen

(Vertaling: E.J. Bron)

Invasie op de Canarische eilanden: Het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken vreest dat er in één jaar tijd 140.000 illegale immigranten uit Afrika zullen aankomen. (Bron: esdiario.com)

Met het oog op deze geprogrammeerde invasie eist de Spaanse oppositiepartij VOX veilige grenzen:

> Zeeblokkade door de marine

> Onmiddellijke uitzetting van illegale immigranten naar het land van herkomst

> Vervolging van maffiose organisaties door de politie en justitieDiplomatieke acties tegen buitenlandse staten die met hen samenwerken

(Bron: Twitter)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Invasie van de Canarische eilanden: Spanje´s VOX eist veilige grenzen

 1. Hovawart zegt:

  De belegering van Europa rolt gestaag door, niemand die echt oplet en merkt dat het weldra te laat zal zijn………Ayuda!

  Geliked door 2 people

 2. hennieschwarz zegt:

  De kraan van binnenkomende illegalen stond op druppelen, maar gaat steeds verder open.
  De golf van de afgelopen 30 jaar, welke pas het begin is, gaat straks in de tientallen miljoenen vreemdelingen belopen.
  Het is, als er niet streng wordt ingegrepen, straks niet meer tegen te houden.
  Terwijl bv ons land al overbevolkt is.
  Er al een bescheiden burgeroorlog in Frankrijk aan de gang en criminaliteit gepleegd door illegalen de spuigaten uitloopt.
  Hoe lang moet dit nog over de hardwerkende burgers heen komen.
  Harde actie van regering zijde op EU niveau is daarom van groot belang.
  En geen gelul over wie ons pensioen moet betalen, in ieder geval niet de nieuwkomers.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Als wijlen Juliana uit Soestdijk nog zou leven zouden er 7 miljoen naar Canada enz moeten emigreren
   Mevrouw J vond het hier met 10 miljoen al teveel, en gelijk had ze

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   hennieschwartz.De E.U. is een uitvoerend kantoor van de (nazi) bilderberg groep.Deze illegale immigratie moet door blijven gaan,kwade opzet.george soros heeft 226 E.P. leden omgekocht (nigel farage op youtube) soros is lid van de bilderberg groep.

   Like

 3. Bij VOX is goed genoeg bekend dat ze kunnen eisen wat ze willen maar het beleid wordt in Brussel gemaakt samen met de Verenigde Nazi’s.
  Dus dit is feielijk schreeuwen voor de Buhne.
  Zolang de hele verderfelijke EU niet opgeblazen wordt verandert er niks, nope, nada.

  Geliked door 3 people

 4. John van antwerpen zegt:

  Viva VOX. Wanneer gaan de dijken omgekeerd breken, ik bedoel dat de autochtoon, de Europeaan weer de baas wordt. Net als in de 8e en 17e eeuw toen we de islam
  voorlopig op grote afstand en achterstand brachten. Aan de ene kant ben ik nu bang dat het veel te laat is maar nooit te vroeg voor andere landen om ons grondgebied weer binnen te vallen.
  Of ben ik een fantast ?

  Like

  • karton zegt:

   @ John van antwerpen.
   U bent beslist géén fantast, maar eigenlijk ventileert u uw hoop, maar dan ben je nog geen fantast. Ik persoonlijk hoop al járen dat we eindelijk eens een “regering” krijgen vóór Nederland en niet voor die vermaledijde EUSSR. Een échte NL-regering en niet een stelletje klaplopers zoals de huidige Haagse Zooi, die lopen aan de leiband van de EUSSR, zónder enige eigen inbreng, maar braaf opzitten en pootjes geven ! Pinokkio Rutte die luidkeels verkondigt : “Géén geld naar Italië of andere Zuid Europese landen”.
   Vervolgens belt Frau Färkel ‘m op en binnen 1 uur is óns geld verdwenen naar……..Zuid Europese landen.
   Wát een schaamteloze vertoning !

   Geliked door 1 persoon

 5. antiislamnu zegt:

  Voorlopig staan we 10 nul achter als die Joe Biden president wordt zijn we helemaal verloren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Ze willen alles maar ondertussen zitten de hotels in Cran Carnaria al volgeboekt met reeds gebruinde Afrikanen en de rest van het invarend onkruid. Dat is al duidelijk merkbaar veel onkruid is al verspreid door geheel Europa door het wanbeleid en het bewuste doel van omvolking zoals in de EU is bepaald. Kijk naar Frankrijk, kijk naar Zweden, kijk naar Duitsland, kijk naar België waar de ellende en chaos compleet is en waar de macht over verloren is. Uiteraard worden beelden omtrent deze enorme chaos niet op de linkse media en propaganda zenders getoond of gepubliceerd want dan was meer als de helft van de Europeanen wakker geschud en dat is nu juist niet de bedoeling. Maar troost u maar een derde wereldoorlog zal niet meer lang op zich laten wachten omdat de chaos in de hele wereld enorm is.

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  @ Julia.
  Ik hoor en lees voortdurend iets over “omvolking” e.d.
  Waarom zou de “elite” de veelal hardwerkende landgenoten willen vervangen door o.a. negers, die nog nóóit gewerkt hebben ? Dan zou men die zwarte “vluchtelingen” eerst nog een cursus “\werken” én “fatsoenlijk gedrag” moeten laten volgen, zoals met ál die zg. Inburgerings-cursussen zal dat óók niet lukken. Dus dan begrijp ik de hele bedoeling van het “omvolken” niet, denk ik.
  Met het binnen laten van al dat zwarte – én moslimvolk heeft men inderdaad de chaos en criminaliteit binnen gehaald, zoals u opmerkt, en dat de autochtone bevolking in verzet zal komen tegen de zg. boven-ons-gestelden is een kwestie van tijd.
  Maar ik begrijp de (on)zin van het “omvolken” dus niet echt.

  Like

  • henk zegt:

   beste karton , zoals jij schrijft ben ik het helemaal met je eens , en het is inderdaad niet te snappen dat hardwerkende NL bevolking wordt omgevolkt naar vaak crimminelen die nooit van plan zijn om te werken, des te triester te moeten toezien dat het gewoon gebeurd. Ook alles van asiel wat binnenkomt neemt ziektes mee en is zeker niet covid19 getest 1 asielzoeker kost 40,000 euro per jaar , 1000 asielzoekers 40 miljoen per jaar en voor loonsverhoging in de verpleging is geen geld maar voor asiel altijd !

   Like

   • antiislamnu zegt:

    Ze willen zwart en wit mixen wereldwijd een mix een van de ideeën van soros dan zou er geen racisme meer zijn

    Like

   • karton zegt:

    @ antiislamnu. Zwart en wit mixen ? Helpt nergens tegen ; werkt in de natuur óók niet. Mijn zwart-witte hond (berner-sennen , hij heet Achmed) valt ogenblikkelijk een zwart-witte Keeshond aan zodra hij die ziet. U ziet het : mixen van kleuren lost het racisme NIET op.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   karton.Het woord omvolking moet zijn ontvolking,de soldaten van allah en de afrikanen worden met miljoenen tegelijk binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.De satanische globalistische elite wil per slot van rekening 90 % van de wereldbevolking uitmoorden.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers. Als 90% van de wereldbevolking wordt uitgemoord, wie betaalt dan de uitkeringen voor ál die negers
    en andere “vluchtelingen” ? Wie gaat er straks m’n brommert repareren ? Wie vult mijn belastingformulier dan in , want die negers kunnen niet lezen of schrijven ! Allemaal vreselijke problemen als er slechts 10% van de wereldbevolking resteert !

    Like

   • ronjaspers zegt:

    karton.Ik wilde graag een antwoord geven,maar dat heeft willie al gedaan.

    Like

   • willie zegt:

    @karton, Daartegen zijn die negros ook USELESS FOOLS en worden ook geliquideerd.En zijn de weinig resterenden een soort half-robot door die rot-vaccins (denk aan de BORG uit startrek ) en je ”brommerke” ?? Daartegen GEEN persoonlijk vervoer meer toegestaan, dus die kosten heb je niet meer ,hihi.Wie leest of schrijft tegen dan nog ?? Daar heeft men geen brains meer voor : big boss zegt je wel wat te doen en te denken, en voor de rest : KOP TOE ! Anders volgt onmiddelijke terechtstelling ( zoals nu al in China gebeurt )

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ willie.op 27-11-2020 om 19.21 u.
    Dank voor uw uiteenzetting, echter…….u schetst een niet erg rooskleurig beeld van onze toekomst en mogelijk wel terecht, maar, ff voor mezelf sprekend : mijn toekomst ligt reeds áchter mij, het zou nog best eens kunnen gebeuren dat de bevolking laat zien wie de baas is, zoals in de voormalige DDR, daar is mijn hoop op gevestigd en ik denk dat een dergelijke “opstand” , gewelddadig of niet, niet meer is te voorkomen.

    Like

 8. Peter Selie zegt:

  “VEILIGE GRENZEN” is een illusie, daar heeft de ongekozen kliek ofwel de EU een streep doorgehaald. Het was ook niet de bedoeling, dat de Europeaan er gebruik van zou kunnen maken, maar ten dienste van de ons onder de voet lopers, ofwel de analfabeten met een andere kleur. Dat hebben wij toegelaten. Het is voor de omvolkers die hier een gespreid bedje vinden en wij onder de brug mogen slapen, tenminste als zij dat nog dulden. Toegegeven, we hebben het zelf zo ver laten komen. Het is inmiddels te laat. Alleen een veilig oord opzoeken, als die er nog zijn?
  Sterkte straks in armoede.

  Peter Selie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s