Gezond verstand . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gezond verstand . . .

 1. Julia zegt:

  Men kan nog schrijven wat men wil maar het aantal domoren en onderdanige schaapjes is ongekend groot en zullen tegen beter weten in deze niet werkende smetlappen blijven dragen zoals ze is opgedragen en denken hiermee een bijdrage te leveren aan het einde maken aan de hoax van het corona virus. Nou daar kunnen ze alleen maar van dromen het oude normaal komt niet meer terug met of zonder smetlap. Zij ontnemen zichzelf liever frisse lucht dan het niet dragen van een niet werkende smetlap die alleen dient om gedragsverandering in werking te stellen. Dat gaat een aantal jaren duren dus schaf maar heel veel niet werkende smetlappen aan want u komt er niet meer van af.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   Dat KUVOLK geeft ook geen RUK om de natuur, het milieu! Overal zie je de kapjes liggen. Van mij krijgt die hele zooi (afval) de CoronaTIEF!!!!!!! Heerlijk, minder volk, minder OVERLAST, zooi!

   Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Goedlesgeven ja.
  Indoctrineren nee.
  Eerlijk de feiten weergeven ja.

  Like

 3. Jan zegt:

  ventileren op school, werk, openbare gebouwen, enz is perfect mogelijk, het wordt toch betaald met gemeenschapsgeld. maar thuis is dat niet haalbaar, je jaagt met bakken je duur betaalde warmt van je woning naar buiten. financieel niet haalbaar.

  Like

 4. Heer M zegt:

  Maurice de onbetrouwbare hond heeft aandelen in ventilatiesystemen gok ik.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  “It is not possible to awaken someone who is PRETENDING to be asleep.”
  — Navajo proverb

  dank HATSIEDIKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  OOM BOBZELLUF

  Geliked door 2 people

 6. R Thomasson zegt:

  @Julia. De Corona is geen hoax. Mensen worden ziek en mensen overlijden als gevolg van de Corona. Maar de mensen die overlijden zijn niet in optimale gezondheid. Het heeft niet altijd met leeftijd te maken, maar vooral met algemene staat van gezondheid. Bijvoorbeeld mensen met COPD, Obesitas en problemen waarvan soms de mensen zelf zijn er niet van bewust. Sommige mensen die nu met de tram of train in de Randstad reizen, tekenen hun eigen doodvonnis. Ik weet niet of de mondkapjes zouden ze helpen. Aan de andere kant wij weten van de eerste golf dat de 1,5 meter afstand heeft geholpen om het aantal besmettingen te verminderen. Wij weten ook dat kinderen, jongeren, jonge mensen en zelfs gezonde mensen in werkbare leeftijd krijgen de ziekte op dezelfde hevigheid als een gewone griep. Sommige delen van Nederland zijn bijna Corona vrij (bijvoorbeeld Friesland en de eilanden). Waarom moeten de restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden dichtblijven? Gaan mensen van 80 plus nog naar de disco? Waarom worden zo veel mensen financieel letterlijk kapot gemaakt? Waarom moet een café of een restaurant in Dokkum, Harlingen of Delfzijl, waar bijna geen Corona heerst, gesloten blijven? Waarvoor? Voor wie? Aan de andere kant de grens met Duitsland is nog geen een dag dichtgebleven en de Jihad-drek uit islamitische landen en Afrika blijft ongehinderd Nederland overspoelen. Het brengt behalve eigen Corona-besmetting als bagage, maar ook de alle smerigste exotische microben: te beginnen met schurft en eindigt met syfilis.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   hier heeft u de dagelijks uitdraai van GRIEKENLAND

   Total fatalities to date – 2,606 of average age 80 (96.6% had underlying health problems, or were over 70)

   Gender of fatalities – 1,551 male, 1,055 female

   Critical cases in hospital – 613 (438 male, 175 female, average age of critical patients is 65, 76.2% have underlying health issues, or are over 70)

   KIJK HIER LIEGT ER NIEMAND

   HUGGIE

   OOM BOBZELLUF

   Like

 7. BigLJohn zegt:

  Goed ventileren is baarlijke nonsens. Wij dienen ons wel te ontdoen van die walgelijke rioollucht die ons vanuit het Haagse het vrij ademhalen onmogelijk maakt. En vaccineren word over niet al te lange tijd verplicht. Hetzelfde verhaal als de mondkapjes. Het werkt niet, maar toch zal het verplicht gaan worden. Om een gedragsverandering te bewerkstelligen die de opmaat zal zijn tot een totale dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s