Hongaarse minister: “Hongarije zal nooit een immigratieland zijn”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse staatsminister Menczer heeft tegen de achtergrond van actuele plannen van de Europese Commissie benadrukt dat Hongarije “nooit een immigratieland zou worden”. De uitlatingen van Menczer in het kader van een vergadering van de commissie voor nationale veiligheid van het Hongaarse parlement zijn een reactie op een actuele, “door migratievriendelijke bureaucraten ontwikkelde” meervoudige strategie van de EU, die migranten overal in de EU een aanspraak op woonruimte en stemrecht garandeert.

Het voorstel, waarover vorige week in Brussel werd gedebatteerd, voorziet erin dat migranten in de hele EU het recht hebben op “volledige economische, sociale, culturele en politieke deelname” en dat migratievriendelijke NGO´s meer invloed krijgen op nationale en lokale besluitvorming.

Menczer waarschuwde in een video op Facebook dat een snelle toename van stemgerechtigde migranten de Hongaren van de macht zou kunnen beroven om in het stemhokje over de toekomst van hun land te beslissen. “Zij zullen over onze toekomst beslissen, niet wij”, zei de minister.

De afgevaardigde van Fidesz, János Halász, vicevoorzitter van de commissie voor nationale veiligheid, herhaalde in de vergadering zijn waarschuwing dat veel EU-ambtenaren ermee bezig zouden zijn om het plan van de megaspeculant George Soros om te zetten om Europa met migranten te overspoelen. “Ze werken aan de omzetting van het Soros-plan in Brussel. Ze zullen het plan, waarvan ze het bestaan zo heftig ontkennen, punt voor punt omzetten”, zei Halász, en hij voegde er aan toe dat de bureaucraten in Brussel ondanks de terreuraanslagen van de afgelopen jaren de immigratie zouden blijven bevorderen.

“Brussel wil van Europa een immigratiecontinent maken”, zei Halász. Hij voegde er aan toe dat linkse en immigratievriendelijke krachten uit puur politiek belang hun kiesbasis door migratie zouden willen vergroten door migranten behalve met uitkeringen en woongeld ook nog met het stemrecht zouden willen uitrusten.

De vertegenwoordiger van Fidesz herinnerde er eveneens aan dat Soros al in 2015, op het hoogtepunt van de migratiecrisis, eiste dat landen die immigratie afwijzen geen geld zouden mogen krijgen. “Ook Hongaars links heeft vanaf het begin de partituur van Soros gespeeld”, zei Halász en merkte op dat de oppositie, als ze aan de macht zou komen, van Hongarije snel een immigratieland zou maken. Het islamitische bevolkingsaandeel in Europa zou in 30 jaar tot 75 miljoen kunnen verdrievoudigen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hongaarse minister: “Hongarije zal nooit een immigratieland zijn”

 1. G.F. zegt:

  Hadden we in Nederland ook maar zo’n slimme man/mensen met ballen!

  Like

 2. Julia zegt:

  Nee daar voelen al die gelukzoekers en profiteurs zich niet thuis omdat men in Hongarije niet al dat gratis geld weggeven kent en nagenoeg hooguit een tent beschikbaar stelt en geen ingerichte huizen en Siemens wasmachines op kosten van de Hongaarse belastingbetalers. Wat een verademing moet het in dit land zijn daar kunnen wij stinkend jaloers op zijn. Wat zouden wij een belastinggeld overhouden om te besteden in o.a. gezondheidszorg en heel veel woningen beschikbaar hebben voor eigen volk als al jaren geleden de grenzen waren gesloten voor al die binnenkomende profiteurs.

  Like

 3. klaas zegt:

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Gerrit zegt:

  Heel verstandig. Hier leven we door de grote toestroom in een overvol land. Een Duitser verzameld prive-filmpjes van de jaren 60 en 70. Heeft daarvan al een paar duizend. Liet wat op de TV zien. Wat opvalt is het plezier wat de mensen toen hadden. Hij spreekt over de “Onbezorgde jaren”
  Nu is het somberheid en zorgen veroorzaakt door onze regering die de eigen bevolking vergeet.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  En Rutte en zijn ploeg blijven blind voor de grimmige toekomst die ons te wachten staat door de grenzen niet te sluiten de v.n. islamitische gelukzoekers.

  Like

 7. Johandederde zegt:

  Dit gaat zsm ook in Nederland plaats vinden, en daardoor komt de Islam aan steeds meer macht.
  Dit is mede door de linkse media, partijen en burgers tot stand is gekomen, die partijen en burgers komen van een koude kermis terug, of moslim worden of koppie eraf. Hoogst waarschijnlijk zullen ze allen moslim worden aangezien ze totaal geen eigen identiteit hebben ontwikkeld altijd maarmet de meute meedoen.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Wie gaat er mee naar Hongarije, weg met die klote EU die willen ons zo snel mogelijk kapot hebben, Ursa gaat over lijken en co, zijn gewoon misdadig bezig, stemrecht en woonruimte moet je verdienen, het is geen instap kadootje waar het autochtoon werkend volk blauw voor moet liggen en ik zou zeggen wat woonruimte betreft, begin bij de hier al jaren wonende autochtonen, stop met mensen de straat op te duwen en daklozen te maken van burgers, simpelweg omdat het huis waar zij recht op zouden moeten hebben, weggegeven wordt aan een vreemdeling, die nooit een dag hier gewerkt heeft of belasting betaald heeft, zijn jullie nou f..g achterlijk geworden.
  Tijd om dit voor de rechter te brengen want het is discriminatie van het eigen volk wat er gebeurd m.b.t. woningtoewijzingen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Hopelijk toch wel voor EU vluchtelingen, wiens landen onleefbaar zijn geworden door asielparasieten ??????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s