NGO bekritiseert: 61% van de coronamaatregelen zijn ondemocratisch

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat is geen verrassing: een groot deel van de in de coronacrisis genomen gedwongen maatregelen van de regeringen is wat betreft democratiepolitieke aspecten problematisch of gewoon onwettig. Tot dit resultaat komt een onderzoek van de NGO “IDEA”(International Institute for Democracy and Electoral Assistance). Volgens het onderzoek is 61% van de wereldwijd genomen maatregelen problematisch. Ettelijke beperkingen zouden “onwettig, buitensporig, wat betreft de tijd onbeperkt of onnodig” geweest zijn, staat er in het onderzoek. Ook in 43% van de als “democratisch” geldende landen werden zulke problematische coronaregels uitgevaardigd.

Voor het onderzoek werden maatregelen ter bestrijding van corona in bijna alle landen van de wereld geanalyseerd. Daarbij werden 22 categorieën onderzocht, waaronder beperkingen van de bewegingsvrijheid, van de vrijheid van meningsuiting en van de persvrijheid. De onderzoekers beoordeelden ook of de regeringen excessief geweld toepasten bij de invoering van de coronaregels.

90% van de autoritair geregeerde landen voerden bijgevolg problematische regels in voor de democratie en de mensenrechten. Maar: “Nog verrassender is dat zo veel democratieën maatregelen hebben genomen die problematisch zijn”, zei de secretaris-generaal van de organisatie IDEA, Kevin Casa-Zamora, tegen het persbureau AFP.

Het als democratisch geldende India voert de wereldranglijst van d elanden aan, die ondemocratische maatregelen uitvaardigden. Daarna volgen Algerije en Bangladesh. In Europa voert Rusland deze lijst aan. Ook vijf EU-landen vaardigden problematische beperkingen uit: Bulgarije, Hongarije, Polen, Slowakije en Slovenië.

De schrijvers van het onderzoek prezen echter ook landen als voorbeelden die een goed pandemiemanagement met de handhaving van democratische regels verbinden. Dat zijn o.a. IJsland, Finland, Noorwegen en Taiwan.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op NGO bekritiseert: 61% van de coronamaatregelen zijn ondemocratisch

  1. Jan zegt:

    ‘Het virus’
    De leugen.

    Misschien is op dit moment, ongeveer negen maanden na de COVID-schrik van 2020, het enige dat mensen zal bevrijden van de angst – de pathologische, obsessieve, enorm irrationele angst – die hen het grootste deel van dit jaar heeft verteerd, toegang tot een vaccin.

    Persoonlijk, en hoewel ik nu geen ‘anti-vaxxer’ ben en ook niet ooit ben geweest, zal ik nergens in de buurt komen van een zogenaamd COVID-vaccin. De reden hiervoor is eenvoudig genoeg:

    Omdat ‘ het virus ’ nooit is geïsoleerd, gezuiverd en geëxtraheerd uit de biochemische soep waarin wetenschappers beweren het te hebben gevonden; aangezien COVID-19 nooit is geïdentificeerd met de nauwkeurigheid en strengheid die vereist zijn door de wetenschappelijke methode, is het een raadsel wat er in een vermeend vaccin zou zitten.

    Dat COVID nooit wetenschappelijk is vastgesteld, wordt bevestigd door twee onbetwistbare feiten:
    ….
    Het virus is dus niet gemeten en het is niet geïsoleerd – de twee dingen die moeten gebeuren om het bestaan ​​van een virus te bevestigen , om maar te zwijgen van een ‘nieuw’ virus.

    Het is precies omdat, zoals de CDC toegeeft, het virus nooit is bewezen dat het PCR- testen voorschrijft – in plaats van de bloedserumtesten die het zou moeten en zouden toepassen als het het bestaan ​​van het virus had vastgesteld door middel van de wetenschappelijke methode volgens welke virussen worden bepaald.
    …..
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=nl&u=https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/12/virus-jack-kerwick/

    Het ontgaat mij nog steeds waarom mensen zich laten testen, zij helpen slecht gekken als Rutte en De Jonge en de farmaceutische industrie en niet te vergeten de gekken in Brussel

    Like

  2. htskday zegt:

    DUIDELIJK!..

    Zij zeggen het zelf…

    De 53 pagina’s tellende CV vax doc van Pfizer is vandaag vrijgegeven.  Het voorkomt GEEN CV-infectie of verspreiding van de ziekte!!   Maskers en sociale afstand zijn nog steeds vereist!!

    Van de 3410 personen die tijdens het onderzoek CV kregen, kwam bijna de helft uit de vax-groep.  De vax heeft infectie niet voorkomen!

    Voor de geïnteresseerden:
    Directe link naar de complete pdf: FDA Briefing Document: Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine

    Deze vaccinatie’s werken dus duidelijk helemáál niet, bijwerkingen zijn er zát, maar willen het wel verplichten????

    Gaat er al een lichtje branden??

    Like

    • M zegt:

      De in de leugen gevangen mensen zijn collectief zelfmoord aan het plegen en staan vooraan om zichzelf nog wat meer te verwennen met bijwerkingen of misschien wel de dood.

      De door de leugen bezeten mens is bang voor griep maar voor wat nare bijwerkingen waar je slecht vanaf komt of eventuele dood van een spuitje dat niets aan situatie verbetert is men niet bang.
      De door de leugen bezeten mensen zijn boos op iedereen die geen nare bijwerkingen of eventuele dodelijk spuitje wil dat niets aan de situatie verbetert.
      De nuttelozer het is, de meer nut ze het vinden hebben.
      Boos op iedereen die niet net zo nutteloos bezig is.
      Het onlogische vinden ze logisch.
      Een bezeten mens is niet meer in staat zelf te denken maar is letterlijk gevangen in de leugen.
      Met liefde doet de door de leugen bezeten mens een bacterie en schimmel spaarlap op, ook al is het nutteloos voor bescherming.
      Met duivelse haat in de ogen bekijkt hij/zij ieder medemens die niet door de leugen bezeten is.

      Geliked door 1 persoon

  3. realist zegt:

    COVID-19 The System || DOCSFAIR Documentaire

    Like

  4. Jan zegt:

    Ivermectin is voorkomt corona, het verlamt de spieren van bepaalde parasieten

    Volgens Israëlische onderzoeker werkt antiparasiet medicijn tegen coronavirus
    Prof. Eli Schwartz, oprichter van het Centrum voor Reisgeneeskunde en Tropische Ziekten in het Sheba Medical Center, test een medicijn dat wordt gebruikt om parasieten te bestrijden in derdewereldlanden. De hoop is dat het medicijn de duur van de infectie kan verminderen voor mensen die coronavirus hebben opgelopen.
    ….
    https://www.joods.nl/2020/06/volgens-israelische-onderzoeker-werkt-antiparasitair-medicijn-tegen-coronavirus/

    Top Israeli Scientist & Physician Embraces Ivermectin for Clinical Trial & Raises Possibility the Drug Could Beat COVID-19
    https://trialsitenews.com/top-israeli-scientist-physician-embraces-ivermectin-for-clinical-trial-raises-possibility-the-drug-could-beat-covid-19/

    Like

  5. Jan zegt:

    Het verband tussen corona en de seizoenen

    en daarom stijgen de ‘besmettingen’ weer (als het al waar is)

    Like

Plaats een reactie