Nieuw geneesmiddel neutraliseert Covid-virussen en immuniseert

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Doorbraak in de strijd tegen corona

In de strijd tegen Covid-19 is een eerste lichtpuntje te herkennen dat ook vaccinsceptici hoop geeft: in de Duitse deelstaat Niedersachsen bleek een nieuw coronamedicijn zeer succesvol bij besmette hamsters.

De dieren waren binnen twee dagen weer genezen, de viruslast in de longen werd met meer dan 99% gereduceerd. Het geneesmiddel zou bovendien resistenter tegen mutaties zijn en voor een passieve immunisering en onmiddellijke bescherming van personen gebruikt kunnen worden die aan het virus blootgesteld staan.

Virussen volledig gereduceerd

Het geneesmiddel COR-101 werd door de onderneming “Corat Therapeutics” uit Braunschweig ontwikkeld. De test op de hamsters verliep zeer succesvol, de virussen konden bijna volledig geneutraliseerd en zodoende de uitbreiding in het lichaam en een voortschrijden van de ziekte verhinderd worden. Besmette hamsters zonder de behandeling met het geneesmiddel hadden een week nodig “totdat ze dezelfde gezondheidstoestand bereikt hadden”, berichtte de “NDR”. “We zijn er heel blij mee dat COR-101 de hoeveelheid Sars-Cov-2 in de longen drastisch gereduceerd heeft”, zei Andreas Herrmann, de bedrijfsleider van de onderneming.

Onmiddellijke bescherming tegen infectie

Bij het geneesmiddel zou het bovendien niet tot een doorschietend immuun antwoord komen, zoals bij de corona-infectie gevreesd zou zijn, aldus Herrmann. Volgens jaar gaat men het geneesmiddel ook testen op mensen. Het middel zou ook voor een passieve immunisering en een onmiddellijke bescherming van personen gebruikt kunnen worden, die blootgesteld worden aan het virus – bijvoorbeeld mensen die in de gezondheidszorg of met besmette patiënten werken. Het kan ook bij mensen met onderliggend lijden of risicogroepen (mensen met fundamentele ziektes met een hoog risico op een Covid-19 infectie) gebruikt kunnen worden, is te lezen op de website van de onderneming.

In 2021 starten tests met besmette personen

In tegenstelling tot de vaccins tot nu toe zullen de onderzoeken van Corat Therapeutics vanaf het begin met besmette patiënten uitgevoerd worden. De effecten van het geneesmiddel zouden bovendien duidelijker sneller bewezen kunnen worden dan in vaccinonderzoeken, aldus de onderneming. Het bedrijf werkt intensief naar de start van de eerste klinische onderzoeken in januari toe.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nieuw geneesmiddel neutraliseert Covid-virussen en immuniseert

 1. koddebeier zegt:

  Nog even wachten ???? Of roert dit ook je DNA door elkaar ??

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Dat octrooi zal zeker heel erg vlug worden gekocht en in een diepe lade gestopt worden, het gevaar dat de grote vaccinbedrijven de komende tien jaar geen vaccins kunnen blijven verkopen is zo voorkomen…….pfff dat scheelde weinig.

  Geliked door 2 people

 3. Ik denk niet dat het je DNA door elkaar roert Koddebeier maar het is iets wat niet door de verschillende goedkeuringen gaat komen want zoals Ik denk zit die pharmaceut niet inhet clubje van Bill prik

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry Willemse zegt:

  Wacht eens even op deze manier kunnen wij niet testen hoe horig het volk is.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Als het werkt en onschadelijk is, wordt het verboden.

  Geliked door 4 people

 6. droevige mof zegt:

  De 23-jarige fact chekkers met Wikipedia-diploma’s zullen al morgen bewijzen dat dit medicijn levensbedreigend is.
  Alleen vaccins helpen, je kunt het RIVM en RKI geloven. Eerlijk gezegd, echt waar.

  Geliked door 3 people

 7. ronjaspers zegt:

  Ik vertrouw geen enkel vaccin,ik vertrouw wel op mijn eigen immuunsysteem.

  Geliked door 4 people

 8. Fèn, ken ik me eige hamsters ook late fuckcinere.

  haagseharrie327@ziggo.nl

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Eigenlijk hebben we een geneesmiddel nodig, wat bepaalde mensen neutraliseert, van het soort dat ze net die laatste 1,5 meter vooruit duwt hun graf in..En daarna handen wassen natuurlijk…Een beetje grasmat erover voor het klimaatvriendelijke aspect en doosje wormen gooien we in de kist voor het versnellen van afbraakprocessen !!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Qvic zegt:

  Als je de tekst goed leest, wordt er ook gezegd dat zonder dat medicijn na een week ook de zelfde resultaten behaalt. Dus waarom zouden we allemaal überhaupt voor ons bloot moeten stellen om gevaccineerd te worden of dat medicijn willen nemen. Er wordt met geen woord gerept dat mensen ook een eigen immuunsysteem hebben en hiermee 99,99% van alle bestaande virussen kunnen overleven zonder de reguliere medicijnen of vaccins. Want zodra de overheden gaan bemoeien met onze gezondheid is het eind zoek. Want overheden en de farmaceutische bedrijven zijn vier handen op 1 buik. De overheden fungeren telkens als lobbygroepen voor o.a. deze farmaceutische bedrijven, want zij bepalen al op voorhand hoeveel vaccins er worden besteld van het belastinggeld terwijl het vaccin nog in ontwikkeling was. Waar vriendjespolitiek en belangenverstrengeling hand in hand gaat in de politieke achterkamertjes en dat de goed keuring van nieuwe vaccins nog enkel een formele kwestie is i.p.v. deze eerst te onderzoeken op werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Het is nu voor deze fabrikant een kwestie van hoeveel zij politieke vriendjes hebben, die belang hebben in dit medicijn. Want anders zal dit helaas nooit op de markt komen voor de bevolking. Het maakt dan niet uit of het perfect werkt, de politiek lult alles recht wat krom is en visa versa als het hun goed uitkomt.

  Geliked door 2 people

 11. Bob zegt:

  Heks Farma regeert.

  Geliked door 1 persoon

 12. Henk zegt:

  Hamsters? verkeerd beestje testen moet gedaan worden op linkse ratten de grootste ziekte
  die de wereld in x,n greep houd de linkse pest!!

  Like

 13. saddy zegt:

  Het blijkt gewoon om anti-lichamen te gaan, doen ze samen met Fraunhofer instituut. Opvallend is dat ze volgens hun verhaal dan als eerste ter wereld (op Wuhan na) over het levende Sars-Cov-2 virus beschikken. Dat lijkt me sterk want Ieder ander heeft alleen de schetsen op papier.
  In principe wel een goed idee voor als je NU ziek aan het worden bent. De beloofde immunisatie is, net als bij de vaccins, na ongeveer 3 weken voorbij. Simpelweg omdat de antilichamen redelijk snel afgebroken worden.

  Los van al dat grote geld: Virussen gaan dood bij hogere temperaturen, koorts is immers een afweermechanisme tegen virussen. Als je zelf ziek aan het worden bent of je gelooft in een positieve test dan kruip je met lege maag een nachtje onder 8 dekens, zet de verwarming vol aan, drinkt regelmatig en voldoende water en dan ben je de volgende dag al weer beter. (De Afrika-therapie zeg maar want daar is het wat warmer en dus hebben ze daar helemaal geen last van Corona.)
  Je immuunsysteem kan die nacht volop aan de gang met inactieve Corona-virussen, en dan zal je bij het volgende contact met deze virussen beschermd zijn voor de komende 15 tot 17 jaar. Ook voor de mutaties van dit virus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s