Grenscontroles: Oostenrijk zet leger in tegen eigen burgers – niet tegen illegale immigranten

(Door: “DissidentNL”)

Voor de coronavirus reisbeperkingen van de Oostenrijkse overheid wordt zelfs het leger tegen de eigen burgers ingezet. Als het gaat om illegale immigranten worden de soldaten niet zo massaal opgeroepen.

Tot 2.000 soldaten aan de grenzen

Het is een omgekeerde wereld waarin de coalitieregering van de ÖVP en de Groenen momenteel leeft. Sinds 19 december worden Oostenrijkers die terugkeren uit het buitenland lastiggevallen en in quarantaine gezet totdat ze zich na vijf dagen kunnen “bevrijden”. Daartoe worden niet minder dan 2000 soldaten naar de grensovergangen gestuurd om de politie te ondersteunen, zoals ÖVP-minister van Binnenlandse Zaken, Karl Nehammer, heeft aangekondigd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Grenscontroles: Oostenrijk zet leger in tegen eigen burgers – niet tegen illegale immigranten

  1. bobzelf zegt:

    dat is logisch toch zou johan zeggen

    die illigalen trekken gelijk door naar duitsland en nederland

    zitv ik goed, voor de koelkast ??

    oom navalny

    Like

  2. Lost Johnny zegt:

    Soldaten die tegen de eigen bevolking worden ingezet zijn ook gewoon de vijand.
    Er is geen excuus, ook niet dat het bij je werk hoort als je tegen je eigen burgers wapens opneemt.
    Er is zoiets als eigen geweten, en als dat het goed vind om anderen te terroriseren voor een maandelijks loon dan moet je ook maar beried zijn te sterven voor dat loon.

    We komen nu in de fase dat er doden gaan vallen omdat er een aantal figuren de politiek zo hebben gemanipuleerd dat democratie en grondwet buiten spel zijn gezet en we in een geniepige dictatuur zijn terecht gekomen. Voor ieder van ons komt nu het moment om te breken, te vluchten of naar geweld te grijpen om te overleven, dat hebben de figuren in Den Haag ook wel door en er is opzettelijk naar aangestuurd.
    Als de jaarcijfers van het aantal overledenen in 2020 naast andere jaren word gelegd zal helder zijn hoe ernstig het Covid gedoe is. De drama’s speelden zich ieder jaar voor 2020 ook al af in de ziekenhuizen. Het enige wat alle waanzin en opsluiting en uitsluiting kan legitimeren is een verdubbeling tot een ver drie dubbeling van het aantal doden. Minimaal, als deze cijfer begin Januari bekend zijn zal helder zijn dat we hier te maken hebben met een zeer ernstige inbreuk op de persoonlijke rechten en vrijheden van de burgers. Het nieuwe normaal noemt men dat…

    Mijns inziens is wat er nu gebeurd qua maatregelen een misdaad tegen het hele volk, waarbij opzettelijk de angst word gecreëerd onder de zwakkeren en de simpelen van geest door alles te koppelen aan Covid. Weg is kanker, weg is TBC, weg zijn de verkeersdoden en al die overlijdens door ouderdom of het falen van een orgaan….ineens is alles wat dood gaat Corona….en de pers jankt in alle toonhoogten met de clowns van de regering mee….die hun kennis weer halen bij de pillen fabrikanten….

    We worden nu tot complete slaven gemaakt, volgens mij en ik denk ook het handvest voor de rechten van de mens zijn we nu gerechtigd met alle middelen beschikbaar onze vrijheid en ons bestaan als mens te verdedigen…..tegen onze eigen regering ook nog….

    De mens staat erom bekend dat als men anderen kan dwingen men dit ook doet. Ook voor een maandelijks loontje….

    …..het mens zijn verbieden is een misdaad die niet met enig excuus kan worden gepleegd.

    We zijn in oorlog.

    Geliked door 2 people

  3. Jules Vismale zegt:

    Het lijkt er haast op dat men in Oostenrijk precies zo gaat gedragen tegen de eigen burgers naar aanleiding van de oprukkende wolf vanuit Oost-Europa die ik 1000X verkies boven die illegale immigranten! Ik zal hier het desbetreffende verhaal daar over gaan plaatsen en welke filosofische vergelijking daar achter zit:

    Grazers reageren op wolf en hond

    Sinds 2015 is de wolf weer terug in Nederland. Veel zijn het er nog niet, maar hun aantal groeit wel gestaag. Wat betekent dat voor de grazers in onze natuurgebieden?
    Wolven zijn immers van nature vleeseters die jagen op prooien, van konijn, haas, bever, ree, damhert, edelhert, wild zwijn, moeflon, gems, steenbok tot wisent aan toe. En wat is de invloed van onze huiswolf, de hond?

    Al deze prooidieren zijn echter minder kansloos dan het lijkt. Dat een volwassen wisent zich goed kan verdedigen met zijn horens of door te trappen met zijn poten en dus een gevaarlijke prooi vormt voor wolven, moge duidelijk zijn.
    Maar ook de kleinere soorten zijn niet kansloos: een bever kan vervaarlijk bijten met zijn tanden en vlucht snel onder water weg. Een konijn vlucht in zijn ondergrondse hol en een haas kan heel hard rennen en op volle snelheid haakse bochten slaan. Zie die maar eens te pakken. Zo heeft elke soort zijn eigen manier om een predator te slim af te zijn. Het leven van een wolf is dus niet zo gemakkelijk als het lijkt.

    Grote grazers

    Ook runderen en paarden zijn weerbaar. Runderen hebben horens en poten waarmee ze gevaarlijk hard kunnen toeslaan. Paarden kunnen bijten en trappen en bovendien heel hard wegrennen. Dat geldt voor boerenvee en rijpaarden en zeker voor de wildlevende runderen en paarden in de natuur. Die hebben nog een extra voordeel: de kudde.

    Een natuurlijke kudde is een hechte groep met familie- en vriendschapsbanden. Moeders verdedigen hun kalf of veulen, tantes helpen mee en ook hengsten en stieren verdedigen hun groep met verve. Het is wel zo dat de grote grazers in Nederland op dit moment nog erg moeten wennen aan de wolven.
    Zeker in deze beginperiode, als een kudde voor het eerst te maken krijgt met een wolf, lopen met name kalveren en veulens meer risico. Pas later zullen naar verwachting net als elders in Europa de grazers, in wisselwerking met de wolven, hun verdedigingstactieken verbeteren. Na een nachtelijke aanval door wolven kan de kudde dus vooral in de beginperiode erg onrustig zijn.

    Honden

    En dat is ook waar het mis gaat als honden met grote grazers gaan ‘spelen’. Het spel heet immers niet ‘pak mij dan, als je kan’, maar ‘wolf en prooi’. De grote grazers kunnen loslopende honden als hun natuurlijke vijand (wolf) zien en er naar bijten of trappen.
    Bovendien laten ze een gestreste kudde achter, die sneller kan uitvallen bij de volgende verstoring. Je hond laten ‘spelen’ met de grote grazers is dus geen goed idee. Soms is alleen al de nabijheid van honden te veel, zeker als dit vaak gebeurt en de honden los lopen.

    Houd er dus rekening mee dat met de komst van de wolf de grazers alerter en feller op honden kunnen gaan reageren! Bovendien verstoren loslopende honden ook wild en vogels die op de grond broeden in natuurgebieden. Daarom is het verstandig om je hond steeds aangelijnd te houden of, veiliger voor je hond, je uitlaatrondje wat aan te passen en de begrazingsgebieden links te laten liggen. Gelukkig zijn er altijd wel uitlaatgebieden in de buurt te vinden, vaak losloopgebieden zelfs, waar je hond gewoon lekker rond mag rennen en zichzelf mag zijn.

    Corona

    Zeker nu, in coronatijd, is het extra druk en daarom belangrijk om je er bewust van te zijn dat grazers sterk op honden kunnen reageren. Overal in natuurgebieden is het te merken: het aantal bezoekers is sterk toegenomen. Het is natuurlijk geweldig nieuws dat zoveel mensen van de natuur genieten en geeft de waarde van natuur aan voor onze ontspanning.
    Tegelijkertijd zit er ook een risico aan: meer mensen betekent ook meer honden en dus worden de grote grazers vaker verstoord door honden. Is dat de bekende hond die geen gevaar betekent, zelfs dan kan de kudde onverwacht fel reageren. Zeker als dit telkens weer nieuwe honden zijn, die de kudde verstoren. Dan wordt de kudde keer op keer gestrest. Andere bezoekers zijn daar weer de dupe van. Onnodig!

    Houd je hond aan de lijn en houd flink afstand tot de kudde. Zeker als je merkt dat jouw hond graag de kudde opzoekt. En als je merkt dat de kudde onrustig is, neem dan nog meer afstand. Laat de dieren met rust. Ze zorgen voor een afwisselend landschap waar allerlei planten en dieren van profiteren.

    En wat zijn de filosofieën hierachter? Heel simpel: de autochtoonse Europeanen voelen zich steeds meer bedreigd door hun eigen (linkse) regeringen en oprukkende islamieten die, gelijk naar de wolven en de honden, bij hen opduiken en oftewel met hun willen gaan spelen (?) of hen anders bedreigen!
    Op een gegeven moment krijgen al die autochtonen zo’n gruwelijke haat tegen de linkse landverraders en de moslims dat ze die hierna met grof geweld te lijf gaan (zie bijvoorbeeld het geweld tegen de politie die al jarenlang NIET meer de beste vriend is van dezelfde burgers!) omdat zij die allang niet meer als vrienden zien maar als vijanden, net als de grote grazers!

    Gepaste afstand houden lukt dan niet meer en steeds meer autochtonen gaan op hun beurt grof geweld gebruiken tegen hun vijanden waarbij ook gewonden en doden kunnen vallen! zij die zo stom zijn om te denkend at als je buitenstaanders verkiest boven je eigen soort kan hier totaal GEEN multiculturele samenleving door ontstaan!
    Bovendien is een groot deel van de autochtoonse jeugd in Europa zoveel vrijheid gewend dat je hen dat NOOIT meer kunt afnemen en zij zelfs niet eens meer in een fictief EU-leger gaan dienen omdat ze allemaal gewoon pacifisten zijn geworden, met (hypocriete) dank van en door al dat akelige linkse uitschot!
    Jammer eigenlijk dat ze al die wisenten, taurossen, Schotse hooglanders, halfwilde paarden etc. niet op hen loslaten omdat deze dieren zowel de islamieten als de linkse politici evengoed als vijanden zullen zien!

    Like

Plaats een reactie