Wegwezen koning Pils! Hier is president Kaag!

(Door: Arthur van Amerongen)

Arthur van Amerongen over de overeenkomsten tussen Liberace en Hugo de Jonge, hoeren en snoeren met Prins Pils in Jeruzalem en zijn herinneringen aan Beatrix: “Dat was een opgedirkte fruitfly, zoals men in Amerika vrouwen noemt die de godganse dag met nichten lopen te koketteren.

Wie zijn toch die mensen die gedwee voor de buis kruipen wanneer Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima het behaagt om het klootjesvolk op Eerste Kerstdag toe te spreken via de vaderlandse treurbuis? Een gemiddelde Kerstshow van Liberace is waarachtiger én leuker.

Wat lijkt Hugo de Jonge trouwens veel op Liberace!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Wegwezen koning Pils! Hier is president Kaag!

  1. Hovawart zegt:

    Heeft de (Belgische) Luchtmacht alweer een vluchtje Athene gedaan, om de opperbevelhebber van de Pays-Bah met familie en opoe ongezien te vervoeren?
    Hopelijk waren de piloten zo aardig om Wimpie nog een stukje te laten vliegen, om een tussenstop te maken om opoe bij haar arbeidershuisje in Tavernelle te droppen……word het toch nog een leuke kerst.
    (beetje oppassen voor de paparazzi deze keer)(of je hebt de volgende excuusvideo al opgenomen naast de obligatoire kerstboodschap)
    Wens dan in elk geval jullie buurman in Griekenland, Vlady Poetin, ook namens ons een prettige kerst en een goed uiteinde….. S nastupaiushchim Novym godom i s Rozhdestvom Khristovym!

    Like

  2. Er zijn tijden geweest dat de roep om ‘Oranje’ de grootste stormen overstemden! De geschiedenis herhaalt zichzelluf!! Vind het stuitend als iemand op zijn 18e een pilsje drinkt, flirt en andere pubergedrag vertoont, dit 30 jaar later nog wordt misbruikt om hem te kunnen neersabelen! Niemand is onfeilbaar, de fam. Oranje ook niet! Vind het nogal een sneu stuk! (p.s. Nee, ik heb niet naar de toespraak van WA geluisterd)

    Like

Plaats een reactie