Voor het eerst in ruim 75 jaar wordt de socialistische tirannie opnieuw geïntroduceerd in Nederland

(Door: “Balkanske priče”)

Het corona virus muteerde in een politiek conflict. Voor het eerst in ruim 75 jaar geldt nu in Nederland weer een avondklok (een collectief huisarrest), die altijd zweemt naar oorlog en dictatuur. In de Tweede Wereldoorlog voerde de Duitse nazi-bezetter de ‘spertijd’ in. Van middernacht tot ‘s ochtends vroeg mocht niemand op straat zijn. Helaas zijn wij terug in de nazitijd in 1940. Het ‘nieuwe normaal’ van het kabinet Rutte, de anderhalve meter samenleving, die een einde maakt aan onze vrijheid en grondrechten, neerkomt op een staatsgreep en totalitarisme. Alle democratische en menselijke waarden worden met voeten getreden. Vrijheid is er niet meer, mensen worden geslagen en verplichte/gedwongen vaccinatie wordt ingevoerd (zonder vaccinatiepaspoort kun je nergens heen)… “De Tweede Wereldoorlog wordt hier opnieuw gespeeld. Daar vecht ik voor. De overheid houdt iedereen voor de gek en de artsen faken alles,corona bestaat niet sinds de maand maart en er ligt niemand op de IC. Ik ben bijna 80 en word hier met knuppels opzij geslagen”, zegt homeopathisch arts Piet van Herten uit Maasbree op het Museumplein in Amsterdam tegen NH Nieuws…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Voor het eerst in ruim 75 jaar wordt de socialistische tirannie opnieuw geïntroduceerd in Nederland

 1. vangie1206j zegt:

  Men moet bewapend naar dat soort demonstraties gaan en mocht de politie zich misdragen kan men zich goed verdedigen.
  Wie laat zich nou door die Rutte kapo’s kreupel slaan.
  Nederland is niet het bezit van Rutte of de Jonge.

  Geliked door 4 people

 2. Julia zegt:

  75 jaar geleden moest nog een echte strijd worden gevoerd maar anno 2021 heeft door angst het volk vrijwillig alle vrijheden opgegeven. In en in triest dat er zoveel helden zijn gestorven die keihard voor onze vrijheid hebben gestreden. Dit blijkt nu helemaal voor niets te zijn geweest. Al die angstige onderdanige schaapjes zouden eens massaal oorlogsgraven moeten gaan bezoeken misschien worden ze dan wakker of staan dan eindelijk op van onder hun steen vandaan en denk eens goed na waar u allen aan meewerkt maar onthou wel Wie voor tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen dan dooft het licht.

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   Ja Julia, vrijheid is een verwaterd begrip geworden, sinds we generaties hebben grootgebracht, die weinig kennis tot zich nemen, behalve het hoogst noodzakelijke om een diploma te krijgen.
   Bovendien is hen ook een soort hive -mentaliteit door het socialmedia-syndroom bijgebracht, je moet alles delen met de wereld ook al is er niks te vertellen of te delen ….een soort neo-narcistisch-marxisme, leidend tot wat ik het “samen-virus” noem.
   Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, worden mensen met 2 zaken geïndoctrineerd met “corona maatregelen” en “samen”, het individu mag niet meer bestaan.

   Like

   • M. zegt:

    In plaats van de bevolking SAMEN te laten werken aan groepsimmuniteit laat men de bevolking liever het immuunsysteem verzwakken door zo ALLEEN mogelijk thuis te zitten in thuisdetentie.
    Een verzwakt immuunsysteem gaat de ziekte wel bestrijden denkt u ook niet ?
    Een slecht geteste spuit van mensen die nog nooit een virus hebben bestreden gaat de ziekte wel bestrijden, denkt u?

    Als u zichzelf dan ook nog de mond snoert met een bacterie spaarlap weet u in ieder geval dat u goed bezig bent uw zelf te vernietigen.
    Men heeft een hoop geleerd van de Spaanse griep waarbij meer mensen overleden aan de gevolgen van hun bacterie spaarlap voor de mond dan aan de griep zelf.

    Maar waarom zou je dat geloven of onderzoeken als je lekker jezelf kan vernietigen
    en populair kan blijven bij de massa die zichzelf ook aan het vernietigen is?

    Like

   • Julia zegt:

    Lucia Dat wij samen is een sprookje. Het enige waarmee die angstige onderdanige schaapjes mee bezig zijn is SAMEN tekenen voor de totale ondergang. Stel domoren die alle realiteitszin door angst zijn verloren en denken dat ze alleen nog kunnen dood gaan door corona. Hoe triest.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s