Biden´s grenspolitiek zorgt voor “crisis” en is “ideologisch”

(Vertaling: E.J. Bron)

Biden´s politiek heeft “al gefaald”

De gouverneur van de Amerikaanse staat Florida, Ron DeSantis (foto), had scherpe kritiek op de grenspolitiek van Joe Biden. Bij zijn optreden in de show “Justice” zei hij dat Biden een “crisis” gecreëerd zou hebben, die “opzettelijk” en “ideologisch” is, zoals “Breitbart”bericht. DeSantis maakte de regering-Biden verantwoordelijk voor de crisis:

“Het is duidelijk een catastrofale verandering in de politiek”, zei hij. “Kijkt u eens naar Trump´s strategie. Hij wilde de muur bouwen, een plan dat we allemaal ondersteund hebben, […] En raad eens wat er gebeurd is? De grens was onder controle. Ze zijn dus afgestapt van deze politiek en hebben de huidige crisis gecreëerd. Maar ik denk dat dit opzet was. Ik denk dat het ideologisch is. Alles wat nu gebeurt, was te voorzien”, voegde DeSantis er aan toe.

“Het is een catastrofale manier om een regering te beginnen”, ging DeSantis verder. Ik denk dat het grootste deel van de Amerikaanse bevolking krachtig tegen deze strategie zal zijn, en hopelijk zullen we het roer kunnen omgooien. In Florida zijn we daartoe bereid. […] Ik hoop dat we landelijk deze kant op gaan. Maar Biden gaat absoluut de verkeerde kant op. Trump had de juiste grensstrategie, Biden heeft al gefaald.”

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Biden´s grenspolitiek zorgt voor “crisis” en is “ideologisch”

 1. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig hebben we nog een NPO die deze ideologisch bepaalde strategie en haar rampspoed voor de natie vrij van bias bespreekt. Onderwijl keren Amerikaanse militairen de frauduleuze Biden de rug toe als hij voorbij komt. 84 miljoen mensen hebben gestemd op sniffy Joe. Althans dat geloven zij die in trance de afgelopen 40 jaar NPO opgesnoven hebben. Gelukkkig hebben we nog de postcode loterij die hart heeft voor alle linkse doelen en hun aanhangers. Amerika duider en Trump hater Maarten van Rossum kroop voor om zijn prikkie Astra Zenica te scoren. Je mag het denken maar niet zeggen maar soms brengen bloedproppen volgens de Jonge opgelopen na het prikkie en niet door het prikkie uitkomst.

  Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  TERWUJL UW FAVORIETE “”” BEVRIJDERS ” !!!!!
  dus ook uw geweldige massamoordenaars, van hun eigen volk in UKRAINE
  die dus MINSK 1 ,2 EN 3 , TOT NU TOE WEIGERDE TE VOLGEN !!!!!

  ZODAR ER IEDER MOMENT EEN TOTALE AANVAL KOMT VAN UKRAINE
  MET 7 VRACHTWAGEN OUDE RUSSISCH UIT 1969
  7 TANKS OUD RUSSICHE, WAAREN ER DUS 2 AANGESLEEPT MOETEN WORDEN

  DE AANVAL OP- DE DONBASS, VAN MIJN OOM BEGONNEN KAN WORDEN .

  DE LAATSE KEER, WERD HET UKRAINE LEGER ONTWAPENS DOOR DE RUSSISCHE INWONERS VAN DE DONBASS
  EN ONTWAPEND EN LOPEND NAAR KIEV TERUG GESTUURD

  WAAR ZE ONTVANGEN WERDEN NA HUN FENOMENALE NEDERLAND

  ALS “”HEROES OF UKRAINE “”

  HET ZOU EEN AANLEIDING KUNNEN ZIJN , VOOR UW USA BEVRIJDERS OM MET DE NAVO TE HULP TE SCHIETEN

  WAT DUS DE AANLEIDING KAN WORDEN , VOOR UW LAATSTE WERELDOORLOG

  EN DE TOTALE VERNIETIGING VAN DE USA EN VAN DE MENSHEID

  DUS KLAAS EN JAN , GA LEKKER MEEHELPEN, DIT IS JULLIE KANS

  OM WRAAK TE NEMEN OP MIJN OOM

  EN JE VAN DEZE PLANEET AF TE LATEN SCHIETEN , IK ZOU HET DOEN , WHAHAHA

  ALDUS DE DONBASS , HET NIEUWE RUSSIA

  Kurginyan:

  Ukraine will start a war despite common sense
  12 minutes ago Avis Krane

  A Ukrainian soldier
  NS © Rossa Primavera News Agency

  15.03.2021, Aleksandrovskoye.

  Ukraine is capable of acting contrary to reasonable considerations and can escalate the war in Donbass, while itself being in a chaotic and unmanageable state, political scientist, crisis analyst and leader of the Essence of Time movement Sergey Kurginyan said on March 10 in the program Topic on the Donetsk Union TV channel.

  Ukrainian President Vladimir Zelensky is focused on military escalation in Donbass. And this is despite the fact that the United States has not yet brought the Ukrainian army to at least a more or less proper condition, if this is even possible, the political scientist notes.

  He adds that because of the conflicts between different elite groups, the Ukrainian internal political government is a total chaos.

  “Against this background, Ukraine is failing recruitment, it can’t fully govern anything, it is weak – is it indeed ready to leap forward?” asks Kurginyan.

  And he answers, “If we rely on a reasonable approach, we can come to the conclusion that Ukraine needs to have sufficient strength to aggravate the situation in Donbass. However, weakness can provoke the Ukrainian authorities to undertake irrational hysterical reaction.”

  “The weaker they are, the more likely it is that in hysteria they will grab the vase standing on the cabinet and launch it at someone’s head. What happens then? It doesn’t matter what happens. They’ve lost their nerves,” Kurginyan characterizes the situation.

  KLAAS ER KAN WEER EEN COY / PAST ONDER HOOR, LOSER,

  OOM VLADIMIRICH

  Like

   • bobzelf zegt:

    IQ 17.5 …… COPY PAST COPY PAST COPY PAST

    WAT EEN GEWELDIG LEVEN KLAAS

    Like

   • Ravian zegt:

    De Krim werd destijds voor bijna driekwart door etnische Russen bewoond, en etnische Oekraïners moest je er met een lampje zoeken, dus dan heb je dit soort zaken echt niet nodig om een voor Rusland positieve referendum uitslag voor elkaar te krijgen.
    Je bent een useful idiot Klaas, en werkelijk nog te dom om te poepen.

    Like

 3. Jan zegt:

  Dit is het Amerika van Biden: Federale politie zegt dat een gewelddadig Mexicaans kartel, Jalisco New Generation Cartel (CJNG), voet aan de grond probeert te krijgen in Seattle en Washington (staat)

  [https://youtu.be/zFLDxWwnPfY]

  Like

 4. Jan zegt:

  Nog meer crisis, nu in het utopia van het Biden-regime

  SCHOKRAPPORT: Inflatiestijgingen – Consumentenprijzen stijgen met 4,2% – Snelste sinds 2008

  (VIDEO)
  Steve Moore over de rampzalige inflatie onder Biden
  https://rumble.com/vgx4ih-steve-moore-weighs-in-on-disastrous-biden-inflation-number.html

  Like

 5. Jan zegt:

  20 gouverneurs geven Biden te kennen dat hij kan opzouten met zijn illegalen

  “We roepen u op om onmiddellijk actie te ondernemen tegen de crisis aan de zuidgrens. In tegenstelling tot wat uw regering beweert, is de grens niet gesloten en ook niet veilig ”, zeiden gouverneurs van twintig Amerikaanse staten dinsdag in een brief tegen president Joe Biden.

  “We hebben noch de middelen, noch de verplichting om het probleem van de federale overheid op te lossen en de rekening te betalen voor de gevolgen van de misplaatste acties van deze regering”, zeggen de gouverneurs tegen Biden, die de pogingen van zijn regering om de tsunami van illegale immigranten in hun staten op te vangen, verwerpt.

  Het plan van Biden is zowel ‘onaanvaardbaar als onhoudbaar’, zeggen de gouverneurs:

  “De crisis is te groot om te negeren en verspreidt zich nu over de grensstaten naar al onze staten. Onlangs heeft het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services veel van onze staten opgeroepen om mogelijke huisvestingslocaties voor migranten te onderzoeken. Bovendien omzeilde het ministerie onze staten volledig door particuliere organisaties en non-profitorganisaties te vragen om niet-begeleide migrantenkinderen te huisvesten. Vaak ontbreekt het deze voorzieningen aan voldoende beveiliging.

  “De federale overheid toestaan ​​om een ​​potentieel onbeperkt aantal niet-begeleide migrantenkinderen voor onbepaalde tijd in de faciliteiten van onze staten te plaatsen met vrijwel geen transparantie, is onaanvaardbaar en onhoudbaar.”
  https://www.cnsnews.com/blog/craig-bannister/20-governors-tell-biden-his-plan-house-illegal-immigrants-their-states

  Like

 6. Jan zegt:

  Na hack olieleiding hamsteren Amerikanen benzine in o.a ……plastic zakken

  rijdende bom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s