Aan Pieter Omtzigt

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Pieter,

De operatie ‘Verwarde Man’ nadert haar ontknoping. Al noemen ze de verwarde man, jou dus, bij het CDA liever ‘psychopaat’, ‘eikel’ of ‘teringhond’. Je bent de partij van de naastenliefde en de normen en waarden of niet, nietwaar? Iemand (jij was het deze keer niet) vond het nodig jouw rapport over de cultuur bij het CDA te lekken naar de pers. Waardoor we andermaal overduidelijk bewijs kregen dat de politiek veel vuiler en vunziger is dan de mensen denken. Even tot het CDA en jou beperken?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Pieter Omtzigt

 1. Julia zegt:

  Sorry maar ik heb helemaal niets meer met de door en door rotte politiek in Nederland. Wat een trieste bende het bestaat uitsluitend nog uit stinkende beerputten, wegsmijten van miljarden en corruptie. CDA wat een vreselijke gajes zit hiertussen zonder enige normen en waarden dit blijkt wel wat voor een partijgenoten onder de CDA beerput zitten. Hoe kan een Nederlander überhaupt nog vertrouwen hebben in de chaos. Hoogste tijd voor nieuwe verkiezingen en dat corrupte theater rondom de formatie acuut te stoppen. Nimmer kunnen dromen dat Nederland zo is afgegleden naar het niveau van een corrupte bananenrepubliek.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20210610_96036992

  Lees hier het vertrouwelijke document (compleet): Pieter Omtzigt vernietigend over het CDA

  “Psychopaat, zieke man, teringhond, eikel, gestoord, labiel.” Het zijn zomaar enkele termen die CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt over zichzelf terug las in communicatie tussen CDA-fractiemedewerkers en -leden. Dat schrijft Omtzigt in een vertrouwelijk memo dat is bedoeld voor de commissie Spies die de interne lijsttrekkersverkiezing onderzoekt.

  Like

 3. Bas zegt:

  Wahhab Hassoo وهاب حسو
  @WHassoo
  #PieterOmtzigt, als enige die vanaf dag één mij en mijn volk heeft bijgestaan na de #YazidiGenocide door ISIS terroristen. Het is een zware periode voor hem & daarom wil ik bij deze,namens alle NLse Yazidis, hem alle sterkte& kracht toe wensen. We are with you Geheven vuist

  https://pbs.twimg.com/media/E3lEpdxWQAALtVf?format=jpg&name=900×900

  Like

 4. Jan zegt:

  BV Nederland en de Haagse maffia

  Omtzigt: miljoen aan campagnegeld CDA komt van drie sponsoren die invloed lijken te hebben op plannen Hoekstra

  Een bijdrage van bijna een miljoen euro aan de CDA-campagnekas voor de Tweede Kamerverkiezingen is niet geregistreerd bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het geld was afkomstig van slechts drie sponsors. Dat stelt kritisch Kamerlid Pieter Omtzigt in een vertrouwelijk stuk dat in bezit is van De Limburger. Ook zouden sponsors het vertrek van Hugo de Jonge als lijsttrekker bepleit hebben.
  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20210610_95774032?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 5. karton zegt:

  Zo gaat ‘t met álle klokkenluiders : geëlimineerd door de échte schoften , die hun eigen falen hiermede trachten te maskeren. Aan de galg met dat zootje , Flopke Hoekstra als eerste en Quasimodo als goeie tweede..

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Grappig dat het CDA zelfs Jack de Vries weer heeft opgegraven 🙂
  Was die niet in 2010 uit de politiek gegaan ?
  https://www.europa-nu.nl/id/vif77eu0ilyp/xr_nieuwsberich/staatssecretaris_jack_de_vries

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s