€ 600 miljoen voor Taliban-Afghanistan: Waarom wordt Merkel niet wegens ondersteuning van een terroristische vereniging aangeklaagd?

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Wat is het verschil tussen noodlijdende slachtoffers van een overstroming in het Ahrdal en de radicaal-islamistische terroristen in Afghanistan? De mensen in Duitsdland werden niet in de laatste plaats vanwege het falen van de politiek van hun complete bestaan beroofd, ze kunnen – misschien – vanaf oktober online een formulier invullen om subsidies van de staat aan te vragen, die dan na een controle op een bepaald moment uitbetaald worden. De Merkel-regering heeft – zonder enige bureaucratie en bewijzen – direct € 600 miljoen Duits belastinggeld aan de Taliban-terroristen overgemaakt. Tot zover wat betreft de prioriteiten van deze Duitse regering.

Niet onvermeld dient hier te blijven dat dat de Duitse regering de bevolking bovendien opriep schenkingen te doen om de slachtoffers van de overstromingscatastrofe financieel te ondersteunen. De burgers met een van de wereldwijd hoogste heffingen- en belastingdruk moeten dus ook de nalatigheden van de politiek bij de rampenbescherming met extra geld betalen. Na de catastrofe werd bekend dat de staat grote tekortkomingen bij de rampenbescherming te verantwoorden heeft. Zo ontbreken er alleen al 1300 speciale voertuigen, die de staat wettelijk zou hebben moeten aanschaffen ter ondersteuning van rampen in de deelstaten. Bij de speciale voertuigen ter bescherming tegen en het opruimen van biologische, radiologische en nucleaire gevaren ontbreekt zelfs 30%. De voormalige chef van het Technische Hilfswerk (THW), Albrecht Broemme, wordt over de rampenbescherming in Duitsland in de “Spiegel” met de volgende woorden geciteerd: “De hele wereld lacht erom!”

Taliban: moordenaars van Duitse soldaten krijgen Duits belastinggeld

Tot aan de machtsovername door de Taliban waren de politiek en de mainstream media het over de inschatting van de radicaalislamitische volle baarden met elkaar eens: een middeleeuwse, wrede terreurorganisatie, die meisjes en vrouwen onderdrukt, inclusief gedwongen huwelijk, verkrachting en steniging. Homoseksuelen worden niet alleen verbaal vervolgd, maar eindigen ook wel eens aan de galg, en de islamitische sharia staat boven alle andere wetten en mensenrechten.

De Taliban werden hoofdzakelijk omschreven als wrede terreurorganisatie, die met bommen en zelfmoorddaders duizenden westelijke soldaten opblies en verminkte. Afghanen, die als collaborateurs voor het Westen beschuldigd werden, werden nog ter plaatse zonder proces doodgeschoten. Bovendien zijn de Taliban goede bondgenoten van andere “islamistische” terreurorganisaties zoals Al-Qaida, die wereldwijd in naam van de islam moordt en westelijke burgers als “ongelovigen” vervolgt en terroriseert.

Is er op een van deze punten iets veranderd sinds de Taliban Kabul in een handomdraai hebben ingenomen en het Westen een vernederende militaire nederlaag hebben toegebracht? Nee, dat is er niet. Aan de handen van de Taliban en hun goede bondgenoten van Al-Qaida kleeft nog steeds het bloed van talrijke slachtoffers van hun schrikbewind, inclusief het bloed van tientallen vermoorde soldaten van het Duitse leger.

Wat moeten de nabestaanden en de getraumatiseerde Afghanistan-veteranen voelen wanneer de bondskanselier van de Bondsrepubliek Duitsland voor de microfoons van de pers in de hoofdstad gaat staan en gesprekken met de Taliban aankondigt? Gaan deze bloeddorstige middeleeuwse monsters nu door mevrouw Merkel van de ene op de andere dag als gelijkwaardige onderhandelingspartners opgewaardeerd worden?

En de politieke faillietverklaring van deze regering is daarmee nog niet eens op het dieptepunt aangekomen. De volgende stand van zaken zou in een functionerende democratie en een onafhankelijke justitie niet alleen een schreeuw van verontwaardiging in de samenleving veroorzaken, maar ook voor Angela Merkel en Heiko Maas juridische gevolgen hebben. Want het bedrag van € 100 miljoen Duits belastinggeld, dat mevrouw Merkel via de omweg van VN-organisaties naar Afghanistan overmaakt, werd korte tijd later met nog eens € 500 miljoen verhoogd. Nu is het een open geheim dat de Taliban-terroristen zich voor elke overval of voor elke “tegemoetkoming”, zoals bij de evacuatiemissie van Kabul, vorstelijk laten betalen. Om het even hoe men deze geldstromen ook wil noemen, “Taliban-belasting”, “humanitaire hulp”, beschermingsgeld of chantagebetaling, uiteindelijk zal een groot deel rechtstreeks bij de Taliban-terroristen terechtkomen.

Dit is ook juridisch wel degelijk als heikel te beschouwen, omdat in het Wetboek van Strafrecht § 129a, “Vorming van een terroristische vereniging”, in alinea 5 alleen al de ondersteuning van een terroristische vereniging met een gevangenisstraf van tot 10 jaar wordt bestraft.

En in de daaropvolgende § 129b van het Wetboek van Strafrecht, “Criminele en terroristische verenigingen in het buitenland”, wordt de strafbaarheid van § 129a ook in Duitsland bevestigd, juist wanneer de daden en feiten een relatie met Duitsland hebben. In de oorlog tegen de Taliban-terroristen zijn 59 Duitse soldaten gesneuveld. Dat deze moordenaars nu door mevrouw Merkel € 600 miljoen belastinggeld krijgen, is een schandaal. Dat verandert ook de omstandigheid niet dat de miljoenen overmakingen geëtiketteerd worden als humanitaire hulp.

Bron:
journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op € 600 miljoen voor Taliban-Afghanistan: Waarom wordt Merkel niet wegens ondersteuning van een terroristische vereniging aangeklaagd?

 1. Katinka zegt:

  Er blijkt dat in Europa geld zat zit, alleen niet voor de echte Europeanen.

  Like

  • Julia zegt:

   Katinka Europa is failliet het geld wordt oneindig bijgedrukt. Het goud dekt allang de lading niet meer. De flappen euro’s kun je vergelijken met monopoly geld vandaar dat straks cash betalen verbannen wordt en maximum bedragen worden gesteld die per dag bij banken kunnen worden opgenomen. Dan leven we gewoon op de plastic card en digitaal betalen zodat overheden de totale controle hebben over u en mijn financiën.

   Like

 2. Bert zegt:

  Waarom wordt Quaq niet wegens ondersteuning van een terroristische vereniging aangeklaagd?
  Iets van 200 miljoen is er die kant opgegaan namens de belasting betaler.

  Like

 3. Jan zegt:

  Merkel houdt een bepaalde visie hoog

  Like

 4. Bas zegt:

  Afghaanse vrouwen bij een pro-Taliban-protest op 9/11 droegen volledige burka’s en riepen “dood aan Amerika” terwijl ze marcheerden met Taliban-strijders die de wacht hielden

  Geliked door 2 people

 5. Knalkopje1 zegt:

  Ondertussen in Italië: een Somalisch kansenpareltje en vrome dienaar van Allah en Mohammed heeft in een bus vier vrouwen en een kind neergestoken. Alle slachtoffers hebben het overleefd. Dit gebeurde in Rimini. Deze onmisbare vakkracht (chirurg in opleiding neem ik aan) is al sinds 2015 als zielige vluchteling in Europa. Een terroristisch motief wordt ‘vooralsnog’ uitgesloten, volgens Italiaanse media was hij mogelijk onder invloed van drugs. Wat had je anders verwacht?
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/vier-vrouwen-en-jongetje-6-neergestoken-in-rimini/ar-AAOmB48?ocid=msedgntp

  Like

 6. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Deze terroristen, zijn feitelijk de HUUR LINGEN van de ONgekozen
  EU-regering…
  Vluchtelingen dat zijn binnenkort de autochtone burgers…
  Maar vluchten kan niet meer,
  zou niet weten waar naar toe.
  Wie weet komt er een redding, vanuit O-Europa.
  De voormalige DDR-landen.

  Like

 7. Bob zegt:

  De ware aard van Merkel is naar buiten gekomen.
  De ware aard van de EU waar de DDR Trut belangrijk
  is daarmee naar boven gekomen.De EU is een verkapte
  Nazi Staat.
  Terroristen en het EU regiem een pot nat.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Merkel wil graag een herhaling
  [https://youtu.be/R5i9k7s9X_A]

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Al Kwak Kaag bracht daar ook €200 miljoen naar toe gedeeltelijk/hoofdzakelijk om haar falen te camoufleren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s