PROTEST!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op PROTEST!

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Vindt Halalsema vast niet leuk.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @I.K.Bennurklaarmee.

   Word vast weer verboden, ze hebben het verkeerde kleurtje.
   Als het BLM zou zijn die hier voor demonstreert zou die muts de rode loper uitleggen, maar nu het gewone mensen zijn met als jij een ik die voor hun vrijheid opkomen zet ze de waterkanonnen er op, want niet zwart hè.

   Like

 2. Jan zegt:

  Kijk eens aan

  Pelosi noemt Joe Biden’s “Build Back Better” de “Obama-agenda” (VIDEO)

  Was it her dementia? Or did she accidentally say the quiet part out loud and admit Obama is really running things?

  81-year-old House Speaker Nancy Pelosi on Tuesday called Joe Biden’s “Build Back Better” the “Obama agenda” during a press conference.
  ….
  video
  NEW – Pelosi: “Keep government open… to address the full #Obama agenda of building back better.”

  Geliked door 1 persoon

 3. Boike zegt:

  Dacht je nu echt, dat Rutte en kornuiten ook maar enigszins onder de indruk zijn van zo’n mars ??? Nee dus. Het heeft ook weer heel erg veel weg van een valse vlag afleidingsmanoeuvre. Het slinkse gedachtegoed druipt er gewoon vanaf. Geef het volk een mars, dan zijn ze weer zoet. Urenlang met hartjes balonnen door de stad rondbanjeren, is lief, maar je wordt er wel moe van. Dat is verspilde energie en daar heb je dus alleen jezelf maar mee. Rutte lacht zich kriek, om die idioten. Zachte heelmeesters, maken stinkende wonden. Iets waarmee je mogelijk wel wat bereikt is het hele land platgooien en net zolang standhouden, tot Rutte is opgepleurd. Als je iets wilt doen, doe het dan goed, of doe het anders niet.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  “Uitsluiten mogen we nooit accepteren” – Binnenhof Report met Gideon van Meijeren (FvD)

  Like

 5. Jan zegt:

  “Waarom ik niet meedoe aan het QR-Code systeem” – de stem van Raisa Blommestijn

  Like

 6. Jan zegt:

  PvdA fascist Sharon Dijksma sluit kroeg, dwz laat de sloten vervangen

  Like

 7. Julia zegt:

  Een mars helpt niet op de Dam Femke zal snel de waterkanonnen sturen en de meppende eenheden politie. Het enige wat mogelijk hij is een mars met miljoenen mensen naar die ziekelijke klootzakken in Den Haag die geen kans zien een regering te vormen, standpunten in te nemen en uitsluitend een enorme druk uitoefenen om onze vrijheden verder in te perken te bestormen vredige demonstraties lachen die ziekelijke machtswellustelingen in Den Haag om. Kortom Nederland vecht, vecht en kom massaal in verzet tegen de dictators en misdadigers tegen de menselijkheid in Den Haag. De chaos in ons land wordt met de dag dramatischer, we worden financieel totaal uitgekleed tot algeheel faillissement aan toe, weer 134 miljoen belastinggeld over de balk omdat de gewetenloze prikpooier De Jonge al vaccins heeft besteld voor een derde en vierde experimenteel vaccin 2022 maar het zelfs zover is gekomen dat buiten de enorme wachtlijsten op behandelingen nu ook vrouwen ver weg van huis in een ziekenhuis moeten bevallen (nog even dan is het verboden om nog zwanger te worden omdat daardoor de ziekenhuizen overbelast raken maar in de vaccins zal wel een goedje zitten dat de onvruchtbaarheid bevordert) omdat het de bedoeling is de wereldbevolking te reduceren. Kortom we worden gewurgd en financieel naar de afgrond gedreven door dagelijkse verhogingen van voedselprijzen, onbetaalbare brandstof voor onze heilige koe, schaamteloze hoge energieprijzen en dan nog het walgelijke voorstel van het IMF overwaarde eigen huis naar box 3 https://dvhn.nl/economie/Dit-voorstel-moet-jonge-huizenbezitters-helpen-maar-ouderen-met-flinke-overwaarde-kost-het-tot-tienduizenden-euros-Eigen-woning-naar-box-3-27068462.html dat gaat de burgers duizenden euro’s extra kosten. Hoelang laat het volk zich nog onderdrukken door de politiek die de smerige opdracht uitvoeren zoals de elitaire ziekelijke machtswellustelingen zoals Schwab WEF, Gates en de rest van dit tuig en nog verder naaien en besodemieteren door deze demissionaire mislukkelingen. Maar we mogen wel blij zijn met het nieuws dat onze top miljoenen uitkeringstrekker Willem zijn feestje voor zijn verjaardag volgend jaar in Maastricht al heeft gepland. Ondertussen zit hij op het paard om te jagen in zijn kroondomein om de koelkast en diepvriezers met flink heerlijk gezond wild te vullen. De koning is op dit moment even 3 maandjes op jacht ondertussen is zowel politiek als in de samenleving het een enorme chaos en heerst er een enorme tweedeling. Helaas is er maar één optie en dat is massaal een flinke vuist maken tegen dit enorme wanbeleid en onderdrukking.

  Like

  • Boike zegt:

   @ Julia 29 september 2021 om 10:17

   Rutte lacht zich al kriek om de idioten, die met open ogen in zijn valse vlag afleidingsmanoeuvre trappen en 3 uur lang met een hartjesballon door Amsterdam wandelen. Ludieke akties door watjes maken geen indruk op psychopaten. Daar sturen ze het waterkanon op af. Alleen massaal een flinke vuist maken kan Rutte dwingen op te pleuren. Dat vereist wel een goede voorbereiding door flinke, stevige, sterke, stoere, voor niks geen bang knapen en wijven.

   Like

   • Tineke zegt:

    Als wij alleen zitten te zeiken achter de computer zet ook geen zoden aan de dijk.
    Ik denk ook niet dat ze onder de indruk zijn van pluutjes,hartjes en ballonnen maar het is de bedoeling dat steeds meer mensen aansluiten en daar heb ik wel respect voor.
    Ze komen van heinde en verre s,morgens vroeg op ,busreis en noem maar op.
    Dat is meer dan wij doen!

    Like

 8. Bas zegt:

  Europees Parlement
  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_NL.html

  Parliamentary questions / parlementaire vragen

  25 August 2021
  Francesca Donato (ID)

  De EU heeft voorwaardelijke goedkeuring verleend voor het gebruik in noodgevallen van COVID-19-vaccins, met een zes weken durende beoordeling van veiligheidsgegevens na vaccinatie(1).

  Tot op heden heeft EUDRAVIGILANCE ongeveer 20 000 meldingen ontvangen van sterfgevallen die waarschijnlijk verband houden met de vaccins en ongeveer 700.000 bijwerkingen, waarvan 9% ernstig. Deze gegevens worden echter onderschat als het gaat om de werkelijke omvang van bijwerkingen, aangezien er geen actief toezicht is. Het EMA heeft onlangs de lijst met bijwerkingen van vaccins bijgewerkt en nieuwe ziekten toegevoegd(2).

  Bovendien laat de trend in infecties onder gevaccineerde mensen in landen als Israël en het VK zien dat de vaccins zelf niet effectief zijn tegen de varianten die momenteel overheersen.

  De mogelijke langetermijnreacties op mRNA-vaccins, die nooit eerder zijn goedgekeurd voor mensen, blijven onbekend (3).

  Zal de Commissie met het oog hierop:

  1. de vergunning voor het gebruik van die vaccins intrekken of opschorten wegens het ontbreken van veiligheids- en werkzaamheidseisen met betrekking tot het voorkomen van infectie en besmetting met het SARS-CoV2-virus;

  2. toestemming geven voor het gebruik van geneesmiddelen waarvan is aangetoond dat ze effectief zijn bij de behandeling van COVID-19, zoals ivermectine, en grootschalige protocollen voor vroege thuisbehandeling;

  3. een actief surveillancesysteem opzetten voor gevaccineerde mensen, hen ondersteuning bieden en de noodzakelijke behandeling van bijwerkingen faciliteren?

  Like

 9. Bas zegt:

  Ik heb dit item toevallig gezien en het was grotesk hoeveel haat en minachting deze vrouw over zich heen kreeg.

  Like

 10. Bert zegt:

  Reclame voor baby rompertjes in de VVD webshop voor de gif prik.
  Zo kan je laten weten dat jouw baby ook een voorstander is.

  Like

 11. de barbaar zegt:

  Inderdaad, beetje de toerist uithangen en halleluja zingend een paar uurtjes vertoeven en jezelf woke vinden.
  In Australie gingen de chauffeurs de straat op e.a. volgden, je hoort er weinig van vanwege de censuur, maar het blijft daar onrustig.
  In Italie gaan de chauffeurs met de boeren een revolutie veroorzaken en Nederland…loopt een rondje op een grasveld of langs wat oude gebouwen…..
  Haal de boeren erbij, ook zij gaan het alleen niet redden, alleen met hulp van de burgers en de bouw/wegtransport kunnen we dit stelletje massamoordenaars oppakken en berechten.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Protest?
  Prima, stel het kwaad aan de kaak.
  Maar het lost niets op.

  Laat iedereen van deze video denken wat hij/zij wil.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Met de huidige regeringspartijen die meedingen naar een kabinetszetel, hoeveel activistische groeperingen zijn er gelieerd aan deze partijen en krijgen op deze manier inspraak op het beleid…?
  Dat de regering de bevolking moet beschermen en behoeden mag ook wel uit de grondwet, de politieke versplintering is onze ergste vijand…….

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Niet alleen dat ze gelieerd zijn aan die partijen Hovawart maar ook nog vorstelijk beloond worden door middel van subsidies, met de boodschap ga wel voor de juiste zaak de straat op.

   Like

 14. Bert zegt:

  En hier ioor emand de straat op gaan?
  Van me leven niet.
  Wat mij betreft mogen er vele morgen dood vallen. Ook hier. De lijst wordt steeds langer.
  Dat is een reden om de straat op te gaan, om op hun graf te zeiken.

  Maar geluikkig zitten hier ook, nog zeer veel vriendelijke reageerds.
  Dus reden genoeg om hier nog even te blijven rond kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s