Rutte 4: De leugen blijft regeren!

(Cartoon: Ruben L. Oppenheimer)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rutte 4: De leugen blijft regeren!

  1. Hovawart zegt:

    Dat de verbouwingskosten of renovatie van het Binnenhof zeker ver boven dat miljard gaat uitkomen is te verwachten,……..elke regeringspartij een eigen Torentje en achterkamertje.

    Geliked door 2 people

  2. Hovawart zegt:

    De nieuwe Torentjes rondom het Binnenhof maar gelijk voorzien van een PA-speakersysteem om de vijfmaal-daagse gebedsoproep te laten klinken…….het moge duidelijk zijn waar het naartoe gaat..

    Geliked door 3 people

  3. john van antwerpen zegt:

    Rutte en zijn prozac die alles weg lacht en er mee weg komt. Vreselijke vent.

    Geliked door 3 people

  4. Monalisa zegt:

    Ik denk als er nieuwe verkiezingen had gekomen dad D66 van 24 naar 15 was gezakt, en het CDA naar 5 ook de Vvd had zetels in geleverd, dit willen ze nu voorkomen met Rutte 4 het is nog niet zo ver, lees de krant de CU zegt er is geen akkoord wat Remkes zegt.

    Like

  5. Boike zegt:

    Rutte-4 gaat komen met dezelfde partijen als Rutte-3. De dwarsliggers zijn al weggewerkt. Het alternatief van Remkes voor nieuwe verkiezingen werd met het gelekte jeneverschandaal gesmoord.

    Het NOS-journaal zegt dat het anders gaat worden. En gij geleuft dà ??? Ja, het gaat anders worden. Nog meer leugens en bedrog. Nog meer idioterie. Nog meer WEF. Nog meer WHO. Nog meer EU. Nog meer Reset. Nog meer NWO. Nog meer lekken. Nog meer satanische rotzooi. Nog meer duivelsgedoe. De grondwet wordt reeds met voeten getreden. En het parlement staat al helemaal buiten spel.

    Rutte weet, dat hij te ver is gegaan. Rutte kreeg de bibbers. Daarom moet hij extra beveiligd worden.

    Als we nu niet snel en massaal een vuist maken, is het te laat. Als Rutte-4 een feit is, is de grote reset ook een feit. En is de Nieuwe WereldOrde ook een feit. En is de apartheid ook een feit. En is onze slavernij ook een feit. En is onze armoe ook een feit. RIP voor het vrije Nederland. Met dank aan de slapende schapen. Gij zùlt niets meer bezitten en gij zùlt gelukkig zijn.

    De koning en de koningin hebben het op prinsjesdag al laten merken. De koning kon de ruttige leugens en het duivelse bedrog slechts hakkelend over zijn lippen krijgen. En de koningin toonde met die mooie afschuwelijke jurk haar grote ongenoegen. Was de familie echt 6 weken op vakantie in Griekenland, of waren ze druk doende elders een vluchtoord te regelen ??? Rutte heeft immers in 3 kabinetten de koning telkenmale het gras voor zijn voeten weggemaaid. En de koning liet het zich welgevallen. Rutte nam reeds plaats op een gouden troon, om kindjes voor te liegen.

    Hebben jullie ook gezien hoe lullig Robje Jetten keurig 2 stappen achter hare hooghartigheid Siegje al-Qaq-Kaag aan moest hobbelen ??? Hij leek wel haar schoothondje.

    Geliked door 3 people

    • Julia zegt:

      Boike Helemaal mee eens. Veel domoren en Rutte fans krijgen straks ook een WEF tasje cadeau staat leuk bij het toegangs slavenbandje. https://www.ninefornews.nl/premier-rutte-onthult-ik-heb-world-economic-forum-tas-al-6-jaar-in-mijn-bezit/ Die koning hakkelde nou ik heb geen medelijden met deze man hij krijgt er van Rutte jaarlijks een flinke verhoging op zijn miljoenenuitkering bij dat is de beloning van mond houden en doen wat baas Rutte zegt gewoon briefje voorlezen. De zogenoemde koning weet donders goed wat het stappenplan van de WEF is als de tijd daar is en de brand los barst is het zogenoemde koninklijke gezelschap gevlucht ook zijn vluchtroute is al uitgestippeld.

      Like

      • b zegt:

        @ Julia 1 oktober 2021 om 13:51

        Al lijkt het misschien zo, het is beslist niet mijn bedoeling, om de koning te verdedigen. Ik heb alleen vastgesteld, dat de koning signalen heeft afgegeven. Dat doet hij overigens wel vaker. Die worden helaas niet altijd opgemerkt. Helaas heeft hij niet de ruggegraat noch de ballen, om Rutte op zijn plaats te zetten. De koning begrijpt ook niet, dat hij, als lid van de Bilderberg en andere duistere clubjes, zijn eigen volk verraadt. De financiële vergoedingen en alle andere faciliteiten voor de koning overstijgen uiteraard elke reële proportie. Dat de koningin samen met Rutte en Kaag en nog wat anderen op bezoek gaat bij Klaus Schwab, waarschijnlijk om instructies op te halen, is een hele kwalijke zaak. Een echte koningin ontvangt het heerschap Schwab hooguit op audiëntie in haar eigen paleis, alwaar hij haar vragen mag beantwoorden. Zij mag grondwettelijk geen knechtje zijn van die gozer. Overigens heb ik wel eens een voorspelling gelezen, dat Willem-Alexander Nederlands laatste koning zou zijn.

        Like

  6. Julia zegt:

    Hopen en bidden dat dit criminele corrupte demissionair kabinet niet lang in de blauwe zetels blijven zitten en het als een kaartenhuis in elkaar stort. Nieuwe doorstart ik hoop snel op de totale ondergang van Rutte V. Natuurlijk durven zij geen nieuwe verkiezingen aan want dan weten Rutte en Kaag dat zij totaal worden afgeserveerd. Wat moeten wij nog verwachten van een stel achterbakse leugenaars en het zogenoemde nieuw leiderschap daar komt geen hout van terecht net als zoveel zaken in Nederland zwaar onder water staan en niet meer te redden is door het enorme wanbeleid.

    Like

Plaats een reactie