Duitsland 2022: Op burgeroorlog lijkende toestanden, schietpartij in het “rocker milieu”

(Vertaling: E.J. Bron)

Het beste Duitsland dat we ooit hadden: in het clanbolwerk Duisburg escaleert het geweld. Het komt tot een groot vuurgevecht. Aan de Duitse voetveeg wordt de geïmporteerde terreur uit de Arabische wereld verkocht als schietpartij in het “rocker milieu”.

Bij een schietpartij op de Hamborner Altmarkt in het noorden van Duisburg zijn woensdagavond vier personen gewond geraakt. Getuigen hadden de politie gealarmeerd, nadat twee grote groepen “mannen” blijkbaar een ruzie hadden uitgevochten, waarbij ook vuurwapens werden ingezet, staat er in onze kwaliteitsmedia. Eveneens de vaststelling: het geweld komt uit het “rocker milieu”. Dat dit “rocker milieu” zich al geruime tijd in handen bevindt van migranten en door het zwaar criminele Arabische clanmilieu werd geabsorbeerd, dat laten de media weer eens niet becommentarieerd.

De SPD-burgemeester Sören Link speelt dan na de op burgeroorlog lijkende gebeurtenissen op straat weer een de geschokte. “Ik ben geschokt en treurig. Natuurlijk moeten we afwachten wat het politieonderzoek over de gebeurtenissen van gisteren oplevert. Duidelijk lijkt: hier werden ruzies in het rocker- en clanmilieu openlijk op straat uitgevochten, onschuldige mensen werden in levensgevaar gebracht. In een heel stadsdeel werd angst en schrik veroorzaakt.

Ik heb minister van Binnenlandse Zaken Reul vandaag in een telefoongesprek verzocht om een duidelijk statement om het honderdtal politieagenten in het noorden van Duisburg te laten. In mijn ogen is er geen alternatief. Rocker- en clancriminaliteit is in heel Duitsland een probleem en het ontbreekt bij de burgers in toenemende mate aan begrip voor hetgeen zich deels direct voor hun eigen huisdeuren afspeelt. Hier moet de rechtsstaat keihard ingrijpen. Deze daden moet tot in het laatste detail opgehelderd worden en ze mogen zich niet herhalen.”

Alice Weidel (AfD) stelt over de door een onverantwoordelijke politieke kaste teweeggebrachte toestanden vast:

“Vijf jaar CDU-FDP, vijf jaar ´speldenprikken´, ´armlengte afstand´ en heel veel persshows. Vijf jaar ´veiligheidspolitiek´, aan het einde waarvan men nu wellicht het grootste vuurgevecht sinds lange tijd ziet: in het clanbolwerk Duisburg kwam het woensdagmiddag tot een kogelregen op klaarlichte dag. Er zijn ettelijke gewonden. Video´s van het voorval geven een schokkend duidelijk beeld.

Op de Hamborner Markt in Duidburg hadden zich in het verleden al vergelijkbare taferelen afgespeeld. In maart 2018 waren groepen Turken, Libanezen en Koerden met machetes en metalen staven op elkaar losgegaan.

De omvang van het geweld is nu een heel andere. Het gaat niet alleen maar om hier en daar een schot, maar om regelrechte vuurgevechten. Op de plaats delict werden personenauto´s regelrecht doorzeefd.

CDU-Wüst heeft gefaald, FDP-Stamp heeft gefaald. Ze hebben steeds opnieuw bewezen: ze zijn niet in staat voor veiligheid te zorgen en onze burgers te beschermen, of dit nu tegen clans of tegen andere criminelen is.”

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitsland 2022: Op burgeroorlog lijkende toestanden, schietpartij in het “rocker milieu”

  1. Ronald B zegt:

    Dit gebeurt eigenlijk NOOIT tussen gewoon westers autochtoon volk!!! Kun je zien wat de islamitische ellende teweegbrengt!!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Even voor de duidelijkheid: het ‘Rocker millieu’ slaat op de motorclubs die hier bekend staat als de MC wereld. Dat heeft te maken met dat boven en onder de centrepatch en de aparte MC-patch van een Full-Member van een MC, een top- en een bottom-rocker op de vesten zijn genaaid waarop bovenaan respectievelijk de naam van de club en onderaan de plaats van vestiging van de club zijn geborduurd. Pure valse verdachtmaking uiteraard ter afleiding van het daadwèrkelijke probleem (de totaal mislukte veelal misdadige en gewelddadige/criminele immigratie-problematiek!) waarvoor men hardnekkig de ogen blijft sluiten zoals we die in Nederland ook jarenlang hebben gezien.

    Geliked door 3 people

    • Ronald B zegt:

      Mooi verwoord wat een echte MC inhoudt! Maar….ik ben het niet met je eens dat men hardnekkig de ogen blijft sluiten…Daar heeft het totaal, maar dan ook totaal niets mee van doen….Men zit er nl. voor de eigen portemonnee, grote woning en dure auto’s! Dat is gewoon de hele politiek en begint al op gemeenteniveau!!! De elite doet er dus niets aan vanwege het behoud van eigen baan!!!

      Geliked door 1 persoon

      • Drs.E. zegt:

        U mag het uiteraard niet met mij eens zijn. Ik ben het echter wèl met u eens. Alhoewel de gehele politiek mondiaal door de NWO/VN/WHO/WEG en NATO wordt aangestuurd en derhalve heel bewust(!) weg blijft kijken van de immigratie problematiek omdat die tot de door hen beoogde chaos moet leiden om u volledig onder controle te krijgen of u en mij door de Islam van de kaart te laten vegen

        Geliked door 1 persoon

  3. stradivotsi zegt:

    Duisburg is al vele jaren een Stad waar zelfs in bepaalde wijken weinig Duitser meer te bekennen is. Waar je niet meer s’avonds door loopt. Geclaimd door buitenlanders. Maar het geldt ook voor meerdere grote steden. En hier net zo goed A’dam, R’dam Utrecht ect. Welk leiderschap wil je? Dit
    verlogen laf gezelschap? Dat zich ook de zakken vult? Parliament met 100 kakelende nitwits, Of een enigzins “dictator” zoals Putin ( die meer kijk op zaken heeft dan dit bedorven kliekje hier in tweede kamer ) in negatieve zin word neergezet? De toon is gezet door eerstgenoemde kakelende, die nu eens helemaal niks teweeg brengen, behalve hun eigen kroost en kost verzorgen en onderhouden. Na mij de zondvloed zo ongeveer.

    Geliked door 1 persoon

  4. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tja, hoe erg ook, het mag ons niet verbazen, al heb je nog zo’n mooi plantsoen, als je er elke dag een zak zand ingooit wordt het vanzelf een keer een zandbak.
    Zomaar een avondje tv gisteravond, bij de herdenking op de Dam komen vijftig schoolkinderen bloemen leggen, de eerste +/- 25 waren in min of meerdere mate getint, daarna waren de eerste Nederlandse kinderen te zien maar ze waren veruit in de minderheid.
    Dan maar even naar het voetbal; een Engelse tegen een Spaanse club maar de Engelsen en de Spanjaarden waren in geen velden of wegen te zien.
    Als je naar de spelers keek was je geneigd de wereldkaart er even bij te pakken, Spanje en Engeland liggen toch niet zo dicht bij de evenaar?
    Hoeveel water kun je bij de wijn doen voordat het ophoud wijn te zijn?

    Geliked door 2 people

  5. saddy zegt:

    Jammer dat nu net al die gratis tanks weg zijn. Een probleem kan zich ook zelf oplossen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie