Is de overheid er voor het volk of is ‘t toch andersom?

(Door: Rients Hofstra)

Wat staat Nederland te wachten als er niet wordt ingegrepen? De perspectieven zijn nu niet rooskleurig.

Zeer ondemocratisch is het referendum de nek omgedraaid. Ons is een ongrondwettelijke noodwet opgedrongen die almaar wordt verlengd. Om over het inleveren van ¾ van onze grondwet aan de EU maar te zwijgen. 5G wordt zonder volksraadpleging uitgerold. Hier blijft het helaas niet bij. De invloed van de NAVO, WHO en m.n. WEF gaat desastreus worden. Tijd om de regie eindelijk in eigen hand (terug) te nemen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Is de overheid er voor het volk of is ‘t toch andersom?

  1. Julia zegt:

    Gisteravond 4 mei stonden de WEF marionetten Willem en vrouw, Rutte en de rest van de club met een schaamteloos uitgestreken smoelwerk (vergeef mij het grove woord maar ik heb er helaas geen andere woorden meer voor) bij de herdenking. Wat flikken de onbetrouwbare WEF ratten nu zij ontnemen onze vrijheid https://www.ninefornews.nl/kabinet-wil-vrijheidsbeperkende-maatregelen-in-permanente-wetgeving-gieten-alarmbellen/. Laten wij dit nu werkelijk over ons heen komen of nemen we nu dag van vrijheid in ere en ondernemen alles om onze algehele vrijheid de behouden. Het is nu of nooit anders zijn we geheel overgeleverd en zal vrijheidsbeperking voor goed in de wet worden opgenomen. Het is een schande en een oorlog van de globalisten tegen het volk.

    Like

    • rientshofstra zegt:

      Beste Julia, Het is idd schrijnend en al ver heen. Er zijn 2 oplossingen, een bloederige- of een pluchen revolutie. Na de 1e wordt het alleen maar erger, omdat Brussel komt onderdrukken. AS gaat voor de 2e, maar dan moet de massa wel wakker worden en op partijen stemmen die AS als speerpunt hebben. Voorlopig alleen nog maar 1dv.nl

      Like

  2. saddy zegt:

    Even in mijn portemonnee kijken: hmmm, ik denk dat ik het antwoord al weet.

    Rijksoverheid klopt eigenlijk dus ook niet meer: Rijksrestantje? Nee, want rijk klopt ook niet meer. Iets met arm is meer van toepassing

    Geliked door 1 persoon

  3. Drs.E.N.Schilder zegt:

    De rijdtrechtsregel? Die begrijp prima maar in tegenstelling tot die regel kom ik steeds meer fietsers en scooters tegen die compleet tegen het verkeer in of op het voetpad rijden en dat nog heel gewoon vinden ook. Ook op het gebruik van koptelefoons en oortjes in het verkeer zou overigens óók eens een keer kei-en-keihard opgetreden moeten worden. Levensgevaarlijk!
    Het gevaar van meer en meer WHO, WEF en EU bemoeienissen en zeggenschap heeft zeventig procent van de Nederlanders niet eens door. Nog nooit van gehoord en ze weten niet eens wat voor een machtsgeile en corrupte instituten dat zijn en welke psychopaten deze ‘beheren’/besturen. Laat staan dat ze begrijpen wat de gevaren van meer zeggenschap van deze instanties over u zouden zijn. Niets horen, niets zien, maar volstrekt hersenloos/dom mee-blèren en napapegaaien. Klaarblijkelijk de hedendaagse en daadwèrkelijke uitbeelding van de ons drie bekende aapjes…

    Geliked door 2 people

  4. stradivotsi zegt:

    Definitie:
    “Privatisering is het proces waarbij het eigendom van bedrijven en diensten overgaan van overheid naar de particuliere sector. Daarbij wordt publiek eigendom (zoals een staatsbedrijf) in particuliere handen gebracht.”

    Quote uit tekst:

    “Alle initiatieven van bevolkingsgroepen om het heft in eigen hand te nemen zullen bij succes geïnfiltreerd dan wel gesaboteerd worden door de overheid die niet op hervormingen en ondermijning van haar macht zit te wachten.”

    Ik ben geen econoom, maar door privatisering sluit men zich meer af van verantwoording, en
    legt deze bij de burgers ondernemers. De machthebbers ( overheid ) zal zichzelf destemeer niet
    benadelen willen door eventuele perikelen, en kan hiermee overigens ook meer druk uitoefenen
    op anderen.
    Ik zie hier iets in, echter ik kan het mis hebben, zien jullie waarom?

    Like

    • rientshofstra zegt:

      Er is geen beter alternatief dan AS De machthebbers, de politieke elite gaat echt geen macht afstaan. Referenda, Zwitsers model, vergeet het maar. Met AS wordt er naar het volk geluisterd en kunnen meer nutsbedrijven ontstaan, zoals systeembanken en verz. maatschappijen.

      Like

  5. Rensk. zegt:

    Vandaag iemand erop attent gemaakt dat de tijdelijke corona wet veranderd gaat worden in een permanente wet. Ach krijg je dan ten antwoord: dat zien we tegen die tijd wel. Voor zulke mensen wens ik de ergste dictatuur die er bestaat, Alleen heb ik er niks aan, want dan zit ik er zelf ook in. Kuipers doet goed zn best en zal er ongetwijfeld belang bij hebben de bevolking kort te houden
    voor wat???????? Om ze onder dwang weer de mouwen te laten opstroken?Over 3 jaar stemmen de mensen met dezelfde gang weer op deze criminelen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie