Sanctiepropaganda tegen Rusland mist haar werking

(Vertaling: E.J. Bron)

Landen van het zuidelijk halfrond weigeren hun ondersteuning

De sanctiepropaganda van het “waardewesten” tegen Rusland mist haar werking. Vooral de landen op het zuidelijk halfrond weigeren de vooral door Washington, Londen en Berlijn bedreven blokkadepolitiek hun ondersteuning.

Voor het “waardewesten” is er in het conflict in de Oekraïne maar één schuldige: Rusland! Deze propaganda wordt op alle kanalen luidkeels en in een stijl verbreid die iets totalitairs heeft. Men probeert andersdenkenden neer te maaien, buiten te sluiten, te discrimineren en in diskrediet te brengen. In Duitsland is niet meer de “Querdenker” staatsvijand nummer 1, maar de “Poetin-begrijper”. Wie zich niet direct aan de sanctiepropaganda tegen Rusland onderwerpt, wordt er sterk van verdacht zo´n Poetin-begrijper te zijn.

Washington, Londen en Berlijn, die deze sanctiepolitiek hevig aanwakkeren, hebben echter een aanzienlijk probleem: bijna het hele zuidelijk halfrond (met uitzondering van Australië en Nieuw-Zeeland) weigert deze economieblokkade. Vooral de landen met de grootste bevolkingen tonen geen enkele interesse om zich aan te sluiten bij de sancties. Veel landen in Afrika hebben sowieso hele andere zorgen, en dat al sinds jaren en decennia: honger en ontbrekende toegang tot drinkwater. De dagelijkse strijd om het naakte bestaan en overleven van de bevolking in deze landen is zó aanwezig, dat men geen tijd heeft om zich zorgen te maken over een voor hen onbekend land in Europa.

En: enkele landen moesten de ervaring opdoen in welke vorm de Amerikaanse buitenlandse politiek wordt uitgevoerd wanneer niet gelijk aan de wil van Washington wordt voldaan. Amerikaanse bommenwerpers lieten dan argumenten van bijzonder explosieve aard uit de lucht regenen. Ook daarom weigeren veel landen van het zuiden om zich aan te sluiten bij de door Washington gedomineerde politiek. Niet, omdat men Poetin wil ondersteunen, zoals de voormalige Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, benadrukt, maar “omdat men genoeg heeft van de huichelarij van de Amerikaanse regering.”

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Sanctiepropaganda tegen Rusland mist haar werking

  1. Tja alleen de zogenaamde westerse landen laten zich meeslepen in de Amerikaanse retoriek.
    Dregeringen daarvan denken nog steeds dat ze de USA nodig hebben evenals de Nato Terwijl ze niet willen begrijpen dat net die twee de ondergang kunnen worden.
    Maar van de andere kant denken ze ook dat als het echt verkeerd loopt ze de ellende aan de burgerbevolking over laten.
    Het waarom is makkelijk uit te leggen.
    Die gekken denken nog steeds dat je met poen de ellende kan afkopen.
    Soms kun je dan zeggen HELAAS.

    Like

  2. Ravian zegt:

    Het niet westerse deel van de wereld kent meer vraag dan Rusland productie capaciteit heeft, wat “sancties” door het westen al bij voorbaat zinloos maakte.
    Het enige wat ze bereiken is economische vernietigen, voornamelijk in het westen, en een mogelijke hongersnood in de derde wereld.
    De enige resterende vraag is eigenlijk of de westerse leiders werkelijk volslagen incompetente debielen zijn, of dat ze het westen moedwillig economische zelfmoord laten plegen.
    Ik gok op het eerste, waarbij Schwab & Co aan de touwtjes trekken.

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Ravian.Die naziklaus schwab is machtig maar een lichtgewicht ten opzichte van zijn bazen de rotschilds/rockefellers.Dat zijn de werkelijke machthebbers op aarde,hun zitten ook achter de corona hoax,de NWO agenda,great reset.

      Like

  3. saddy zegt:

    Nou, hier in de regio mist ie niets.

    Zoals Lex Hoogduin in 1 van zijn tweeties liet horen gaat de benzineprijs naar 3 euro als de olie uit rusland stopt over 6 maanden.

    Laat dat nu net de prijs zijn die de groene regering wil zien.

    Daar staat dan wel tegenover dat daar de term “”illegale migrant”” strafbaar wordt. Ja, kom op zeg, drie werkdagen lang zonder nieuw verbod?

    En de oekraientjes die naar duitsland komen mogen daar zonder problemen voor altijd blijven. No exceptions.

    Geliked door 1 persoon

  4. BosscheBol zegt:

    Er zijn nog een paar mensen in Nederland die rekenen kunnen en hun mond durven open te doen. Als Putin de gaskraan dichtdraait wordt het hier géén ecologisch feest van groene windmolens en zonnecellen die het gas kunnen vervangen zoals sommige achterbakse groene viezerikjes ons wijs willen maken: het wordt een ramp. En zeker voor het gewone volk.
    https://www.telegraaf.nl/financieel/22771179/shell-slaat-alarm-vervanging-gas-is-ondenkbaar

    Geliked door 4 people

  5. Belozersky zegt:

    Voordat er sancties waren tegen Rusland was de inflatie al flink gestegen maar de sancties hebben er nog een schep bovenop gedaan van 50%. Dat kan toch niet de bedoeling zijn van sancties , dat je in eigen vlees gaat snijden? Economie, burgers in financiele problemen, aandelenbeurzen onderuit en straks misschien 3 euro voor 1 liter benzine. We betalen een hoge prijs voor het anti-Russische sentiment aangewakkerd door westerse leiders en de publieke omroep die gevangen zitten in een leugenweb. Met opzet niet praten over de oorzaken en achtergronden van het conflict.

    Geliked door 1 persoon

  6. Olie bol zegt:

    NBC News: ‘Oekraïners lieten Moskva zinken dankzij inlichtingen VS’
    Het Russische oorlogsschip de Moskva zonk vorige maand door een Oekraïense raketaanval die kon worden uitgevoerd dankzij informatie van Amerikaanse inlichtingendiensten. Die onthulling doet NBC News donderdag op basis van bronnen binnen de regering-Biden.

    De Oekraïense strijdkrachten vroegen de Amerikanen vlak voor het incident met het Russische vlaggenschip halverwege vorige maand informatie over “een schip in de Zwarte Zee”, melden de bronnen. De inlichtingendiensten lieten vervolgens aan Oekraïne weten dat het om de Moskva ging. De Amerikanen hielpen ook bij het bepalen van de exacte locatie van het schip.

    Volgens de bronnen was het Amerikaanse leger niet op de hoogte van het plan van Oekraïne om het 186 meter lange schip met raketten te treffen. De inlichtingen worden slechts gedeeld om Oekraïne te helpen zich te verdedigen tegen aanvallen van Russische schepen, aldus de bronnen.

    Of de cruiser door Oekraïense raketten getroffen werd, is nog altijd niet onomstotelijk vastgesteld. De VS zeiden dit eerder wel te geloven. Rusland beweert dat het schip ten onder is gegaan doordat een vonk de munitie deed exploderen.

    De onthulling van de Amerikaanse nieuwszender komt één dag na vergelijkbare berichtgeving van The New York Times. De Amerikaanse krant schreef dat Oekraïne er dankzij inlichtingen van de VS in is geslaagd Russische generaals om te brengen. De regering-Biden zou geprobeerd hebben dit geheim te houden, omdat de Amerikaanse hulp door het Kremlin gezien kan worden als een escalatie van het conflict in Oekraïne.

    Dus een gek uit USA is in oorlog met de Russen maar via een omweg.

    Geliked door 2 people

    • Olie bol zegt:

      Brand op Russisch oorlogsschip na raketaanval Oekraïne’
      Volgens verschillende berichten zou het Russische oorlogsschip Admiral Makarov in brand staan nadat het zou zijn geraakt door Oekraïense raketten. Oleksiy Honcharenko, lid van het Oekraïense parlement, meldt op Telegram dat het schip is geraakt door Neptun antischeepsraketten. “Het schip is zwaar beschadigd, maar blijft voorlopig drijven,” schrijft hij op Telegram.
      De Russen spreken tegen dat het schip zou zijn geraakt. De aanval zou een hard gelag zijn voor de Russen, die op 14 april al de Moskva, een ander schip, kwijtraakten door een aanval van de Oekraïners.

      Like

  7. bobzelf zegt:

    I TOLD YOU … I TOLD YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    HET IS TOCH ALSOF DE NEDERLANDERDOOR DE RATTEN BESNUFFELD IS ??

    MAG IK EVEN WETEN WAAROM HET DOODSTIL BLIJFT AL 2 DAGEN
    OP DE NEDERLANDSE TV
    ALLE PRAATPROGRAMMA’S
    EN ALLE KRANTEN DAG EN WEEKBLADEN

    ALS UW NIEUWE SS ERS DIE U ZO GEWELDIG OPEVANGEN HEEFT
    UIT DAT LAND MET DIE SS MOORDENAARS DIE ONSCHULDIGE MENSJE
    DAT LIEVE VOLK
    WAAR U EFFE SNEL OOK NOG 160 MILJOEN AAN SCHONK

    2 DAGEN GELEDEN EEN OORLOGSBEGRAAFPLAATS BIJ NIJMEGEN

    HELEMAAL ONDER DE AZOV BATALJON EMBLEMEN HEEFT GESPOTEN
    EN
    DE GRAFZERKEN VOLSTAAN MET UW GEWELDIGE VROLIJKE HAKEN KRUIZEN

    BEN JE WEER BEZIG GEWEEST TIJL MET JE VADER EN JE SS AZOV VRIENDEN ??

    ALS EU BETAALDE ASHOLE TROL ??

    Geliked door 1 persoon

  8. bobzelf zegt:

    ALS ZELENSKY VREDE “ZOU” WILLEN SLUITEN

    (wat niet mag van de VS)

    DAN ZULLEN DE NEO-NAZI’S HEM OOK OMBRENGEN.

    FACEBOOK hield de foto tegen –
    ik heb het lijk links op beeld moeten vervangen door een AZOV-strijder

    om foto te kunnen plaatsen, die uit 2 delen bestond.

    Lijken worden door FB binnen de 2 seconden ontdekt en geblokkeerd 🙂 https://greatgameindia.com/ukraine-assassinate…/

    TIJL JE VRIENDEN !!

    Geliked door 1 persoon

  9. bobzelf zegt:

    HAHAHAHAAHAA , LEUK HE DIE BRUSSELSE MONGOLEN MET TIJL 1.Q

    EU – heeft nu een masterplan

    Published 15 uur ago

    EU Je weet niet of je moet lachen of huilen. Men heeft nu een masterplan om Poetin te raken waar het pijn doet ………. alweer ???

    EU – Putin raken waar het pijn doet? Hij heeft meer kans om zichzelf pijn te doen

    van het lachen. Doe je best, Ursula.

    De politiek staat op het punt haar eigen sanctieplan te onthullen om haar eigen lidstaten van de Russische olie te ontdoen. Maar het kan moeilijker zijn om steun te krijgen van alle regeringen om het erdoor te krijgen. Probeer niet te lachen.

    Op het gebied van buitenlands beleid heeft de Europese Unie – heeft nu een masterplan Voor alles. Meer, als het al iets is, voor het achterlaten van een spoor van verwoesting in zijn kielzog wanneer het zich bezighoudt met de internationale politiek. Het probleem is gewoon dat de politiek, hoewel ze heel goed in staat is om overeenstemming te bereiken over nieuwe richtlijnen voor de grootte van uw ruitenwissers, of de grootte of vorm van een bepaald stuk fruit, worstelt met de grote dingen. Er is simpelweg nog niet de steun van de lidstaten om Brussel uit te dragen hoe diezelfde regeringen eenzijdig omgaan met conflicten over de hele wereld.

    Het resultaat is eigenlijk best komisch, want wie kan het aanbod van Federica Mogherini aan zowel president Assad van Syrië als oppositiestrijders van contant geld vergeten van de Unie om de oorlog te stoppen? Of dat hetzelfde bureau voorstelt om Britse fregatten voor de kust van Libië te gebruiken om letterlijk uit de watersmokkelaarsboten te blazen die beladen zijn met Afrikaanse migranten die Europa proberen te bereiken.

    Of die onvergetelijke inval in conflictoplossing aan de grens met Tsjaad in 2001, waar Franse officieren onder een zogenaamde vredesmissie van de Unie vluchtten voor hun leven toen rebellen daadwerkelijk met granaten op hen begonnen te schieten? Voorstellen. Live rondes.
    Advertisement

    En dan was er nog de politiemacht in Afghanistan die zo doodsbang was voor de straten van Kabul dat ze eenvoudigweg besloten dat het veiliger voor hen zou zijn, ook al waren ze gewapend, om in hun kazerne te blijven. En dan het fiasco van Covid waarbij de Unie niet eens een akkoord van haar eigen regeringen kon krijgen over hoe verder te gaan met een reddingsplan en dus niets deed, terwijl duizenden van haar eigen burgers stierven.

    Zelfs de Brexit was een ramp voor de politiek, aangezien Groot-Brittannië na al dat drama over de onderhandelingen en de loze dreigementen van Brussel niet alleen een overlevende blijkt te zijn, maar ook een kampioen met economische groei waar het 26-koppige blok jaloers op is.

    De lijst gaat maar door en door. Iemand zou echt een boek moeten schrijven over de komische poging van de Unie om een ​​supermacht te zijn en hoe die keer op keer faalt.

    En het zal hetzelfde zijn met de laatste escapade van de eigen voorzitter van de Commissie, die een nieuw record lijkt te hebben gevestigd omdat hij bijzonder ineffectief is – zelfs voor voorzitters van de Commissie. Ursula von der Leyen, een onopvallende Duitse politicus, verstoken van enige echte dynamiek en een bijzonder obscure minister van Buitenlandse Zaken toen ze de post bekleedde, grijpt de brandnetel vast en kijkt recht naar Rusland.

    O ja, dat is ze. Dear Ursula heeft een nieuwe ontwerprichtlijn die ervoor zal zorgen dat alle lidstaten hun deals met Russische olie zullen stopzetten, of op zijn minst geleidelijk zullen afbouwen. We weten niet wat de tijdlijn is, maar het ambitieuze plan zal de steun moeten hebben van alle lidstaten en dit kan op enkele obstakels stuiten. Aangezien sommige lidstaten vrij duidelijk hebben gemaakt dat ze niet over de middelen of middelen beschikken om bijvoorbeeld naar alternatieve gasbronnen te zoeken, is het moeilijk in te zien hoe een richtlijn enig verschil zal maken.
    Advertisement

    Sommigen zullen misschien beweren dat een Unie-richtlijn in de eerste plaats een bijproduct is van een gebrek aan eenheid en dat de mislukte superstaat daarom naar de bureaucraten moet kijken om een ​​oplossing te vinden. Maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de commissie niet zo machtig als ze graag zou willen geloven en kan ze de lidstaten of het parlement trouwens ook geen ontwerpwetgeving opleggen. Sommigen zullen misschien beweren dat een richtlijn in de eerste plaats een bijproduct is van een gebrek aan eenheid en dat de mislukte superstaat daarom naar de bureaucraten moet kijken om een ​​oplossing te vinden.

    Maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de commissie niet zo machtig als ze graag zou willen geloven en kan ze de lidstaten of het parlement trouwens ook geen ontwerpwetgeving opleggen. Sommigen zullen misschien beweren dat een richtlijn in de eerste plaats een bijproduct is van een gebrek aan eenheid en dat de mislukte superstaat daarom naar de bureaucraten moet kijken om een ​​oplossing te vinden.

    Realistisch gezien is de actie richting Rusland een wanhoopsdaad !!!!!!!!!!!!!!

    na de groteske steun van de Unie aan de Amerikaanse en Britse doelstellingen in Oekraïne, namelijk de val van Poetin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    . De aankondiging moet daarom niet serieus worden genomen en gezien de recente Covid-beproeving die Von der Leyen veel geloofwaardigheid heeft verloren, is het moeilijk in te zien hoe ze de mening van 26 lidstaten kan opwekken.

    Wat waarschijnlijker is, is dat deze nieuwste list een stok achter de deur zal zijn, aangezien meer onafhankelijk ingestelde lidstaten die de laatste tijd de krantenkoppen hebben gehaald omdat ze niet in de rij stonden, het zullen gebruiken als een politiek instrument om terug te slaan op Brussel. En tijd is ook een factor.

    gekke vraag hoor, ??? MAAR HOELANG BLIJFT U , DANWEL WEL U VAN PLAN MEE TEHELPEN

    OM UW EIGEN GRAF TE GRAVEN ??

    IK DIE KUIL VAN NUMAN OOK AL KLAAR TROUWENS !! DIE CORONA LUL

    Like

  10. bobzelf zegt:

    ONGELOFELIJK TOCH

    DAT HET TREKKEN AAN EEN DOOD PAARD 82 JAAR LANG

    EEN EUROPESE HOBBY IS VAN TOTALE HERSENDODEN ..

    EN HET NOG STEEDS TOT DE DAG VAN VANDAAG BEJUBELD WORDT ???

    MOET IK U PERSONNLIJK KAPOT KOMEN SCHIETEN ?? FUCHING ASHOLES

    NUMAN IS ZOJUIST GEARRESTEERD OP DE FIULIPIJNEN

    DIE HAD EEN ZO DIEP GRAF GEGRAVEN

    DAT DE REGERING DACHTDAT HIJ ZONDER PASPOORT HET LAND WILDE VERLATEN

    JE MOET OOK ALLES UITLEGGEN BIJ DIE IQ 12.2 MANIAC

    OOM CORONA BOOSTER . GOED SPUL

    Like

  11. bobzelf zegt:

    IK DENK DAT U DIT ALLEN VERGETEN BENT ??

    U STAAT EN STOND NU VOOR ADOLF 2.0 TE KLAPPEN EN ALS EXTRA ??

    EEN SS JOOD MET EEN KEPPELTJE . JA KLAPPEN MENSEN !!

    Erik van Harskamp
    If Hitler did not Attack Russia . The whole of the EU would be under nazi regime today. Thank you Russia for Freedom.

    Ella Feininger
    Erik van Harskamp Bis jetzt habe ich nie darüber nachgedacht, dass, wenn Russland Berlin nicht erreicht und den Faschismus gestürzt hätte, ganz Europa faschistisch gewesen wäre. Es ist ein Albtraum

    Erik van Harskamp
    Ella Feininger dont get me wrong I like Germany and Germans. The German people wre total brainwashed by the nazi regime.

    OME BOB !!! JUST LIKE THE DUTCH ASHOLES NOW , THANK YOU

    Geliked door 1 persoon

  12. brabosh zegt:

    Ik zie binnenkort massa’s verpauperde Vlamingen vluchten uit eigen land omdat ze de kosten van levensonderhoud niet meer kunnen betalen.

    Vergelijk het met dat half miljoen (!) Vlamingen dat op het einde van de 19de eeuw van honger, kommer en kwel, naar het noorden van Frankrijk trok.

    Een totale boycot van Rusland staat immers synoniem met “de tak van de boom afzagen waarop men zit”.

    En ja, naar waar vluchten?

    Misschien naar de voormalige Belgische kolonie in Afrika, aka de Republiek Congo?

    Oh yes. Ze zullen ons, dwaze Vlamingen, daar graag zien komen. Ze hebben er waarschijnlijk nog familie wonen uit de tijd toen de witte paters er nog de plak zwaaiden, ca. 65 jaar geleden

    Like

Plaats een reactie