Peiling: overgrote meerderheid Nederlanders vindt land te vol om nog asielzoekers op te vangen

(Door: Bart Reijmerink)

Een overgrote meerderheid van de Nederlanders is van mening dat Nederland te vol is en dat er een migratiestop nodig is, dat blijkt uit onderzoek van Hart van Nederland. Een meerderheid van de respondenten is van mening dat de grenzen van Nederland tijdelijk moeten worden gesloten. 

Het Hart van Nederland-panel heeft zich uitgesproken over de asielcrisis in Nederland. Meer dan 80% van de respondenten is van mening dat Nederland overvol is. 14% van de respondenten is van mening dat Nederland meer asielzoekers kan opvangen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Peiling: overgrote meerderheid Nederlanders vindt land te vol om nog asielzoekers op te vangen

 1. Kun je dus gerust stellen dat dit dus de wens is van de Nederlandse bevolking.
  Het gevolg is dus dat de grenzen open blijven voor iedereen die een jankverhaal op komt hangen en Rutte dus het val dood heeft aan de mening van de Nederlander.
  Dit klinkt misschien lullig maar de feiten liegen er niet om.

  Geliked door 3 people

 2. pepo Copyright zegt:

  Waarom altijd direct een verblijfs vergunning.
  In ieder ander land buiten Europa krijgen ze allemaal een tijdelijke verblijfs vergunning van 3 maanden.
  Deze moeten ze iedere 3 maanden persoonlijk komen verlengen.
  Als het gevaar is geweken in eigen land wordt de tijdelijke vergunning niet meer verlengt en moeten ze direct terug naar huis.
  Maar Europa moet kapot van binnenuit waar de laatste 50 jaar druk aan gewerkt is om de NWO te bewerkstelligen.
  Vandaar dat iedereen een verblijfsvergunning krijgt.

  Geliked door 2 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Zóó.., joh.., vinden veel Nederlanders dat … Wat een rascisten .., wat een egoïsten…
  Ton

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Het maakt het EU tuig in Brussel en in Den Haag geen moer uit wat de meerderheid van de Nederlanders denken of willen. Zij drammen het desastreuze wanbeleid door en we zullen er allemaal aan moeten geloven. Gemeenten moeten onder dwang de geïmporteerde bende opvangen het mag wat kosten als u en ik maar betalen. Maar ja tot op heden met alles wat ze flikken blijft helaas een volksopstand uit. Daarbij kan de censuur van het Brussels ongekozen tuig geen grenzen meer zelfs gekozen politici zijn niet meer welkom https://www.telegraaf.nl/nieuws/124572152/brusselse-politie-stopt-verboden-wandeling-wilders Hebben wij het nog over Noord Korea of China ondertussen worden we totaal onderdrukt en leeggezogen en zeer zeker in het najaar wederom van vrijheden beroofd. Het is werkelijk zum kotzen wat de ziekelijke machtswellustelingen flikken de EU is verworden tot een dictatuur waar democratie is vermoord en vrijheid van meningsuiting niet meer is gewenst. Het blijft onbegrijpelijk dat een stel misdadigers tegen de menselijkheid en elitaire ziekelijke machtswellustelingen en de WEF trekpoppen kans zien miljoenen mensen te onderdrukken wie had dit ooit kunnen dromen.

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ik wens met niemand meer te delen in dit land. Nederland wordt geregeerd door witte boorden criminelen, die tot op het bot alles voor mij bepalen, waar ik moet wonen, wat ik mag verdienen, wat ik mag kopen, wat ik mag eten, van welke transportmiddelen ik gebruik mag maken, wat ik mag zeggen en niet mag zeggen. Kortom mijn volledige doen en laten wordt bepaald door de criminelen aan de top.
  Zij zijn ook nog zo brutaal dat aan mij als “vrijheid” te verkopen. Helaas, hun trukendoos
  is leeg, zo ook de schatkist van nl.

  Geliked door 3 people

 6. Ravian zegt:

  Als we nu eens al die nep asielzoekers het land uit flikkeren dan hebben we daarna plaatst genoeg voor echte asielzoekers.
  En dan kunnen die zich ook echt veilig voelen, als ze in Nederland niet meer het risico lopen de beulen waar ze voor uit zandbakkiestan gevlucht zijn op straat tegen het lijf te lopen.
  En hetzelfde geld voor islam afvalligen die hier een goed heenkomen zoeken omdat ze in zandbakkiestan van wegen die afvalligheid ter dood veroordeeld zijn.
  Je gaat toch ook de nazi’s niet importeren nadat je eerst de joden van asiel voorzien hebt?
  Het probleem zijn niet de asielzoekers, het probleem zijn de ongewenste immigranten, en dat probleem is veroorzaakt door een overheid die onder de valse vlag van “asielzoekers” en “oorlogsvluchtelingen” een massa-immigratie beleid voert waar in het land geen democratische meerderheid voor te vinden is.
  En daar zijn dan zowel de autochtone Nederlandse bevolking als de mensen die echt hulp nodig hebben het slachtoffer van.
  Dat dit dan vervolgens ook nog onder de vlag van menslievendheid plaats vind is de ultieme achterbakse verkrachting van alles wat goed is op deze wereld.
  Degenen die hier achter steken, het partijkartel, en de met hen samenzwerende ambtenarij en media, moeten opgeruimd worden.
  Alleen hiervoor zouden ze al minimaal in pek en veren gehuld het land uitgejaagd moeten worden, maar gezien de ander zware misdrijven die ze inmiddels op hun geweten hebben, en dan heb ik het over zaken als de klimaat en de Corona hoax, inmiddels aangevuld met een ronduit misdadig Oekraïne beleid, is alles waar hun koppen niet letterlijk bij gaan rollen feitelijk gewoon niet afdoende meer.
  Deze criminele bende dient gewoon permanent opgeruimd te worden, voor eens en voor altijd, om de goeden tegen de kwaden te beschermen.

  Geliked door 3 people

  • Ronald B zegt:

   Jij begrijpt het ook al niet….je hoort helaas tot de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking….
   Het is nl. zo….ALLE asielzoekers zijn al door veilige landen buiten Europa gereisd! En dan binnen Europa ook door en langs vele veilige landen reizen om helemaal in Nederland asiel aan te vragen??? IEDEREEN terugsturen naar eerst veilige land dat is doorkruist! En dat is BUITEN Europa!!! Zoals het eerlijk behoort! Dan komt er niemand meer….

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Heb je wel eens van politieke vluchtelingen gehoord?
    Blijkbaar niet.
    Die melden zich namelijk op de Nederlandse ambassade in hun eigen land, en dat land kan overal op de wereld liggen.
    Volgende keer beter nadenken voordat je begint te blaten.

    Like

 7. Hovawart zegt:

  Het getuigt van buitengewone moed wanneer dit kabinet, dat zich kamerbreed maakt om de Pays-Bah zo spoedig mogelijk af te breken, begint met zichzelf op te heffen, gewoon als motiverende geste naar de kiezers….. geen woorden, maar daden…voordat Nederland verandert in een Europese uitvoering van het New Yorkse Ellis Island……..

  Like

 8. bobzelf zegt:

  whahahahahahaha
  JA DAT ZAL WEL WHAHAHAHAHAHAHAHA

  MAAR SINDS 2005 KUNT U DUS VAN UW REGERING ??

  DE HONDENZIEKTE KRIJGEN
  TEVENS DE TOUW TERING
  EEN ONTPLOFFING ACHTER UW HARTKLEPPEN
  DE MUIZENHUIG

  EN DE REST WAT DE APOTHEEK VERKOOPT
  SNAPPU ???
  MONGOLEN

  U MOET MET MINIMAAL EEN HOOIVORK ZE DAAR IN DEN HAAG

  UW DIKKE 125 LANDVERRDADERS . AAN DE HOOIVORK RITSEN

  ZE HEBBEN MET 2 REFERENDUMS HUN REET AFGEVEEGD

  DE LEUGEN VAN LISSABON MET BALKIE
  EN
  DIE MET DIE QUASOMODO ZEIKTUG RUG DEED EEN BLANCO A4 TJE ER BIJ
  EN
  EEN DIKKE MIDDELVINGER

  DAARNA WAS HET REFERENDUM HELEMAAL WEGGEVAAGD

  WANT DAAR WAS U VOLGENS WAT NSB ers TE DOM VOOR ??

  LAAT DE PLEURIS UITBREKEN , UW DOODVONNIS IS AL GETEKEND

  HALLO . WELTERUSTEN HET IS 12 OVER 12

  Geliked door 1 persoon

 9. karton zegt:

  De 14% die vindt dat NL nóg meer asielzoekers zou kunnen opvangen hebben zeker hun eigen leegstaande slaapkamers al opgevuld met asielzoekers ?
  Dat stelletje dioten weet niet eens wat er “speelt” in dit landje.
  Rijdt, of beter nog : reis met de trein en bus naar Ter Apel, en onderweg kunt u al kennis maken met die zieli\ge asielzoekers, vraag de autochtone inwoners van dat dorp naar hún bevindingen betr. de zg asielzoekers. U zult versteld staan van hun ooggetuigeverslag ! ’t Is véél ergers als wat er wordt bekendgemaakt via de NSB-kanalen, zoals de “reguliere” pers en tv-verslaggeving. Ter Apelers die worden aangeklampt door wildvreemde, donker getinte kerels, eisend om sigaretten; winkeliers die bewakers IN hun winkels moeten laten surveilleren anders worden de schappen leeggeplunderd !
  Maar “Den Haag” blijft blèren : “Komt u maar binnen hoor aislelzoekers, wij zijn een democratie, u krijgt zakgeld, verzorgen (ook medische) en over enige tijd staat er een door ons ingerichte woning voor u klaar. Ja, dan moeten die vervelende échte NL’ers nog maar een paar jaar wachten hoor, jullie zijn zielig en de NL-“regering” scoort hiermede binnen de EUSSR, en u weet : wij zijn één grote familie en wij staan altijd achter u ! Weest welkom !”
  ’t Is gvd te gek voor woorden, laat al dat gespuis lekker buiten slapen dat zijn ze gewend in hun land van herkomst : ze rolden zich in een ouwe lap en lagen op de grond.
  Laat dat Haagse schoelje nou eens gauw hun grote bek houden, ze liegen aan éénstuk door….ga gvd de slachtoffers van de toeslagenaffaire maar eens helpen en de mensen in Groningen ! Daartoe is dat armzalig stelletje “politici” niet eens in staat, rot dan op stelletje klojo’s !!!

  Geliked door 6 people

 10. Jan J zegt:

  Laat de Oekraïne ’s ruimhartig binnenkomen en stuur de (niet willen of kunnen integreren en aanpassen aan de Nederlandse cultuur) terug.
  Ook de criminelen,oorlogsmisdadigers moeten het land uitgezet worden.
  Dan is er nog maar weinig criminaliteit, meer welzijn en welvaart.

  Like

 11. bobzelf zegt:

  IK HEB U DAG EN NACHT GEWAARSCHUWD

  OVER SAMSON HET UKRAINE GAJUS OVER U ..

  MET WERKELIJK ALLES. ROVEN LIEGEN STELEN JATTEN EN VERKRACHTEN

  ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN

  HIER KOMT HET AL LOS, ZE ZIJN ER NET .WHAHAHAHAA

  NS strenger voor Oekraïners: ‘Er is te veel fraude gepleegd’

  JOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ????????????????

  NS gaat strenger toezien op het gratis reizen met een Oekraïens paspoort.
  Er arriveren inmiddels minder vluchtelingen in Nederland
  maar toch wordt nog vaak gebruikgemaakt
  van de regeling.

  Dat suggereert misbruik. ‘Het is niet bedoeld voor een tripje naar de outlet in Limburg.’

  ZE GAAN ALS HET AAN “”QUASIMODO “” LIGT DIE BULT DANWEL ZEIKRUG

  GAANZE NOOIT MEER WEG ..

  GROETJES VAN OOM VLADIBOB OP HET STRAND

  Like

 12. Ronald B zegt:

  De overgrote meerderheid zou echt verstand tonen door te zeggen dat deze mensen GEEN asielzoekers zijn, maar economische migranten!!! Ze zijn immers door en langs allerlei veilige landen gereisd alvorens zelfs in Europa aan te komen! En dan in Europa nog helemaal naar Nederland toe om asiel aan te vragen….Dan ben je dus GEEN asielzoeker, je hebt GEEN recht op asiel en je moet worden teruggestuurd naar het eerst veilige land waar je doorheen bent gereisd….en dat is BUITEN Europa!!!

  Het COA en Vluchtelingenwerk hoor je hier niet over…ze krijgen enorm veel geld per asielzoeker!!! En de regering hoor ook niet……en de rest van de Nederlanders hoor je ook niet…..

  Blij dat ik mijn eigen gezonde verstand heb en zelf logisch kan nadenken en oordelen dat Nederland en de rest van Europa geen asielzoekers hoeven op te nemen, omdat ze al veilig waren buiten Europa!!! Victor Orban denkt er ook zo over…..”Gewoon terugsturen!”, zegt hij….

  Geliked door 2 people

 13. Eppo zegt:

  Als ik zo mijn deur open doet lijkt het hier wel een groot AZC ,en wat een teringzooitje heeft die VVD en PvdA en nog wat Clubs er werkelijk van dit Land gemaakt .

  Like

 14. Olie bol zegt:

  Ze blijven op de vvd stemmen, de vvd heeft 11 jaar hier niks mee gedaan ✅ en zal er ook niks mee doen.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Olie bol; je kan zoveel stemmen als je wil, maar onze wil telt niet meer mee. Sinds kort hebben wij de gestolen verkiezingen uit de USA gekopieerd (door Kaag). Van tevoren staat al vast wie gaat winnen en wie zal verliezen. Ondanks al het smerige beleid van de afgelopen jaren door Rutte werd de VVD alweer de grootste terwijl het slecht scorende D66 opeens 3x zoveel stemmen kreeg. Kaag, Rutte en Hoekstra zijn de zgn. young leaders opgeleid door het WEF van Klaus Swab. Klaus Swab, de harde communist en globalist. Die wil wereldwijd het communisme naar Chinees model invoeren. Via vertrouwelingen die hij wereldwijd in kabinetten plaatste.

   Like

 15. Oliedom zegt:

  Eigelijk vindt ik dat er nog veel meer moet binnenstromen dus dat wij helemaal worden overspoelen, zodat zelfs die paar malloten die altijd dat soort gajes ondersteunen er ook heel veel last van ondervinden,
  Nogmaals het was en is en wordt één grote plaag, waar de gewone burgers krom voor moet liggen, omdat er een hele kleine minderheid is (toen en nu) die deze tjunami aan opvreters in stand wil houden.
  Het zijn 99,9% geen asielzoekers maar gelukszoekers en die nepregenten willen dat tuig maar niet terug sturen!!!!!!!!

  Like

 16. Léon van Duren zegt:

  https://mobile.twitter.com/geertwilderspvv/status/1525069366949289985?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

  Europa moet snel ontbonden worden,daar is geen draagkracht om de psychopaten te Brussel langer te tolereren!!!Europa is als een gebouw met losse stenen zonder cement,en zal als een kaartenhuis instorten!!

  Stop deze luchtkastelen illusie!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Sinyo zegt:

  Had deze “Dijenkletser, deze Giller” al eens vermeld.
  Het praatje van “Paatje” D(V)rees als Nieuwjaarsrede gericht aan al de landgenoten overzee op 29 december 1949. Ja nu in de linkse media worden verguisd, die deel uitmaakten van de 350 jaar lange “onderdrukking” van wat nu de Republik Indonesia is. (Hoe wil je in vredesnaam een gebied onderdrukken van meer dan 2 miljoen vierkante kilometers met 10.000 klerken en 30.000 militairen waarvan 2/3 deel inheems is.). Het woord besturen was verre van de linkse woordkeus.
  A.O.W. (Ach Ouwe Willem) Drees:
  En al diegenen aldaar, die Nederlander zijn of zich Nederlander voelen, ook al heeft hun wieg niet gestaan in het Lage Land aan de Noordzee, moge ik u verzekeren, dat wij ons hier met hen ook in de toekomst ten nauwste verbonden zullen voelen. Met andere woorden (ook door Juliana gebezigd) blijf alsjeblieft daar. Het is hier al VOL-VOL-VOL [met nog geen 10 miljoen inwoners].
  Maar DIE landgenoten waren niet op hun achterhoofd gevallen. Die zijn overzee of door de lucht naar Patria gegaan. Die Re-Patria-nten. De Indische Gemeenschap opgeofferd aan de opbouw van Nederland. Nu volledig geïntegreerd, geassimileerd of geëmigreerd.
  In naam van “Oranje” laat open die poort
  voor lieden met geloof van een ander soort
  Voor hen de poorten sluiten is ongehoord
  Gevolg Gans Europa wordt de grond ingeboord
  Of opgehangen bengelend aan een koord

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Ja ja, hypocrieten, er maar zingen “jij bent welkom, welkom in mijn land”. En nou gaan lopen piepen dat er eigenlijk wel erg veel zijn.😝.

  Like

 19. Bas zegt:

  Like

 20. Bas zegt:

  Ondertussen in Nigeria…

  Volgens bronnen van Open Doors schreef ze “Jezus is de grootste, Hij helpt mij bij mijn examens”.

  Like

 21. J.v.d.Heijden zegt:

  Wat de meesten in dit landje(qua aardoppervlakte niet groter dan 0,03%)iedere keer opnieuw
  vergeten: alle probleemgevallen van de wereld kunnen hier niet opgevangen,gevoed en ook
  nog eens gehuisvest worden.Daar is sowieso in logistiek en financieel opzicht geen
  beginnen aan. Hugo de Jonge denkt van wel, hij wil dit landje helemaal
  laten volbouwen, o.a.met meer huurwoningen…(stond deze week in Trouw)

  Like

 22. Ravian zegt:

  “in mijn land”

  Zouden ze daar ook een bonnetje van hebben?
  Die klootviolen moeten eigenlijk eens allemaal persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor alle ellende, zowel financieel als crimineel, die zij ONS aangedaan hebben.
  En denk maar niet dat dit onbewust gebeurt.
  Het is niet voor niets dat ze geen, “jij bent welkom, welkom in mijn huis” zingen.
  En “jij bent welkom, welkom in mijn straat/buurt” zingen ze ook al niet.
  Er wordt, zoals gewoonlijk, weer van andermans leer flink riemen gesneden, dat vind men in de linkse deugkringen namelijk de normaalst zaak van de wereld.
  Tijd dat ze de rekening eens gepresenteerd krijgen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s