WEF 2022 in Davos: Schwab benadrukt dat “de toekomst door hem en zijn volgelingen wordt gebouwd”

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment vindt in het Zwitserse Davos de jaarlijkse bijeenkomst van het omstreden World Economic Forum (WEF) plaats, natuurlijk onder leiding van “Great Reset”-voorbereidend denker Klaus Schwab. De “Who is Who” van de globale elite overlegt daar over de toekomstige maatregelen in politieke en maatschappelijke belangen en één ding wordt daarbij staat duidelijker: de zelf beschikkende mens zal in deze toekomstvisioenen net zomin een plaats vinden als democratie en vrijheid.

De toekomst wordt door ons gebouwd”

De openingswoorden van Schwab spreken eigenlijk voor zich. Ze zijn een inkijkje in de communistisch-totalitair geïnspireerde denkwijze van de oprichter van het WEF en zijn plannen:

De toekomst wordt door ons gebouwd. Door een machtige gemeenschap, zoals jullie in deze ruimte. Wij hebben de mogelijkheden om de toestand van de wereld te veranderen. Maar daarvoor zijn twee dingen noodzakelijk: het eerst eis dat we allemaal als betrokkenen van grotere gemeenschappen handelen. Dat we niet ons eigenbelang dienen, maar de gemeenschap. En het tweed eis dat we samenwerken. En dat is de reden waarom jullie hier tijdens de meetings zoveel mogelijkheden zullen vinden om met elkaar van gedachten te wisselen en een netwerk te vormen. Daaruit komen veel op effect gebaseerde initiatieven voort, om vooruitgang te bereiken, verbonden met specifieke taken op de wereldagenda.”

Hoe deze toekomst er uitziet, kun je bijvoorbeeld uit het jaar 2016 nalezen. Destijds propageerde het WEF, in de hoedanigheid van de toenmalige Deense parlementariër Ida Auken, serieus een dystopische toekomstvisie van het jaar 2030, waarin de mensen geen bezit, geen privésfeer, in plaats daarvan echter “omvattende vreugde en geluk” zullen hebben. Het “Forbes-Magazin” schreef een ondertussen meermaals veranderd jubelend artikel over de ideeën van de “Great Reset”, die als basis dienen van deze “visie”. Daartoe behoren kunstmatig geproduceerd, gen gemodificeerd eten evenals volledige controle en optimalisering door digitalisering en de volledige afhankelijkheid van staatsmiddelen, die gekoppeld zijn aan gedicteerd gedrag en handelen.

WHO-conferentie vindt tegelijkertijd eveneens in Zwitserland plaats

Bijna tegelijkertijd werd in Zwitserland ook de 75e jaarvergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geopend. Daar kandideren niet alleen maar de minder omstreden “corona-hysterici” en WHO-chef Tedros Ghebreyesus voor hun herverkiezing, maar ook het totalitaire globale pandemieverdrag, dat in het vervolg alle landen van de wereld in een gezondheidsdictatuur moet knechten. Tot nu toe heeft alleen Brazilië openlijk zijn verzet tegen deze maatregel uitgesproken. Rusland overweegt inmiddels om helemaal uit de WHO (en de WTO) uit te treden.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op WEF 2022 in Davos: Schwab benadrukt dat “de toekomst door hem en zijn volgelingen wordt gebouwd”

 1. Jah dat is wat deze klootzak zegt in het openbaar maar zo gauw dedeuren van de overlegruimten gesloten zijn voor de media zal het wel iets anders klinken.

  Like

 2. Sinyo zegt:

  In den Beginne schiep God de hemel en den aarde.
  Er was ook de hel met de duivel.
  Er was het paradijs met Adam en Eva.
  Daarom draaide de wereld om geld (den duivel) en vrouwen (Eva).

  Maar toen verscheen Schwab met zijn onsmakelijke snuit.
  De bracht het einde en joeg de niet-volgelingen de wereld uit
  Niet met geweld maar met het toebrengen van gif via de injectiespuit.

  Geliked door 2 people

 3. Niek zegt:

  Wef plannen zijn opnieuw het Marxisme in een nieuw jasje zoals altijd, controle.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Als dit de toekomst is https://www.telegraaf.nl/nieuws/1123560947/reizigers-woedend-over-chaos-op-schiphol-aan-de-goden-overgeleverd Tjonge die hele club in Davos heeft daar uiteraard geen last van dat komt en gaat met privé jets of regeringsvliegtuig. Ongelooflijk Rutte en Hoekstra mede van de partij eigen land is zinkende op allerlei gebied. Ze moeten zich de ogen uit hun ziekelijk hoofd schamen en maar vliegen en reizen naar elke bestemming en het volk kan letterlijk en figuurlijk stikken. Ik snap mensen dan ook niet dat zij überhaupt nog een ticket boeken met vertrek vanuit onze puinbak de luchthaven Schiphol die er erger aan toe is dan welke bananenrepubliek dan ook. Ik vraag mij ook af hoe het staat met het o zo belangrijke onderhoud aan toestellen is daar ook gebrek aan technici hier hoor ik nagenoeg niets over maar ja vertrouwen mijnerzijds heb ik totaal niet meer in de chaos van voormalig Nederland. Als een kist naar beneden dondert is het dan ook vanwege gebrek aan personeel.

  Geliked door 1 persoon

 5. BosscheBol zegt:

  Het overdragen van macht aan dit soort buitenlandse machten (EU en WEF) is hoogverraad. Daarom noemen mensen als Rutte het WEF ook een gezellig praatclubje (ja, met een jaarbudget van 300 miljoen).
  De rijkste mensen van het grote bedrijfsleven plegen een coup en nemen de hele wereld over. Rutte en consorten doen maar wat graag mee in de hoop op een mooi baantje in de toekomst.

  Democratie is dood. De grondwet is wc papier voor de super-rijken en hun politieke lakeien.

  Geliked door 6 people

  • Ja Bosche daar ben Ik het in zoverre mee eens dat het toch langzaamaan duidelijk word dat veel mensen beginnen te begrijpen wat het WEF nou werkelijk is en steeds meer mensen dit ook af gaan wijzen.
   Of het er genoeg zullen zijn zalde tijd uit wijzen, maar Ik heb het idee dat het hele WEF gebeuren steeds minder volgelingen heeft en mensen door beginnen te krijgen wat hiervan werkelijk de bedoeling is

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   BosscheBol dan te bedenken dat ook onze nep koningin graag zich bij het clubje ziekelijke machtswellustelingen voegt. In ieder geval pakt Nederland voor Prinsjesdag weer uit. Dit jaar, met de coronamaatregelen achter ons, wilden de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer echter weer een ‘feestelijke’ en meer volwaardige editie van Prinsjesdag kunnen organiseren. Daarom wordt nu voor de Koninklijke Schouwburg gekozen. Lees vooral het feestelijk tintje. Dat gajes krijgt er geen genoeg om de belastingbetalers het vel over de neus te trekken. Uiteraard zal onze nep koningin weer trots naast haar wederhelft zitten en de showgirl uithangen. Ongelooflijk miljarden tekort op de begroting en die onzin om een briefje voor te lezen mag wat kosten. Dat briefje kan Willem prima vanuit zijn paleis voorlezen dat uiteraard niet veel goeds voorspelt en is al die show niet nodig vooral niet tijdens een crisis waar heel veel gezinnen niet meer rond kunnen komen, duizenden afhankelijk zijn van de voedselbank, nergens geen geld meer voor is zoals o.a. voor de zorg en ga zo maar door. Tja dat WEF feestje in Davos zal ook heel veel gekost hebben en het ergste nog ongekozen elitaire machtswaanzinnigen bepalen daar ons leven en hoe onze toekomst er uit moet zien. Dus meer en meer dictatuur en torenhoge kosten. Zum kotzen.

   Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   Gezellig praatclubje ??
   Het fascisme van het 3e Reich onder Adolf Hitler begon ook als een praatclubje !
   We weten wat het veroorzaakt heeft.

   De holocaust van het 4e WEF Reichs clubje is al gestart met het vaccinatie program.
   Dit TUIG en hun volgelingen dienen te verdwijnen !

   Geliked door 1 persoon

 6. Andre zegt:

  En weer een staande ovatie voor Zelenski bij Klaus. Het team Rutte stond als eerste op om een daverend applaus te geven, alleen China bleef zitten.

  Like

  • Julia zegt:

   Andre Dan hebben die gewetenloze volksverraders zoals o.a. Rutte en de rest van het WEF gajes het te kwaad over China. Allereerst nemen zij de dictatuur en onderdrukking van China over en voeren deze in sneltreinvaart in. Maar de delegatie uit China loopt in ieder geval niet achter een corrupte oorlogshitser aan namelijk het heerschap Zelensky. Hoe komt een ex danser c.q. ex acteur aan zo een vermogen https://www.volkskrant.nl/economie/mag-zelenski-nog-herinnerd-worden-aan-de-pandora-papers~b5c0f6b9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F Kortom Zelensky de zoveelste rotte appel tussen de politici. Onbetrouwbaar en een zakkenvuller die nu de wereld smeekt om meer wapens met als gevolg dat hij de oorlog in stand houdt en er veel burger doden onder eigen volk vallen dit uiteraard in opdracht van de globalisten.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Julia op 25-5-2022 om 08.22 u. Ja, vraag ik me ook wel eens af : hoe komt een dergelijke ex-acteur plots aan zóveel geld ? Ik heb misschien een antwoord. Omdat hij een “héél goede” acteur is ! Zó goed, dat álle “politici” in ‘t Westen erin trappen. Trouwens, om die “politici” ergens te laten intrappen is eigenlijk is niet veel fantasie nodig. Stelletje laffe honden.

    Like

 7. Hovawart zegt:

  Het Schwabisme is een politieke stroming van volgelingen die met hun Great Reset Methode zich voordoen als artificial intelligence, intelligentsia die zich door computers laten wijsmaken dat natuurlijke intelligentie en gezond verstand in de nabije toekomst niet langer gewenst zullen zijn…..in het menselijk dna….Meer Lebensraum voor de happy few.

  Geliked door 2 people

 8. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ze kunnen wel 5000 militairen en politie in Davos laten rondlopen ter bescherming van de kopstukken von das vierte Reich maar als men weet wie er naartoe is gegaan, waar ze werken en waar ze wonen ontkomen ze niet aan hun lot. Roei fascisme uit bij de wortel

  Geliked door 3 people

 9. LUCIA zegt:

  Die WEF-club e.a globalistische clubjes zien eruit als griezelige levende lopende lijken , kunnen zo in horrorfilms zonder make-up!!!!

  Geliked door 2 people

 10. karton zegt:

  Die dochter van Zorregueta heeft zich er mooi ingedraaid met haar Argentijnse grijns en glibberigheid.
  Wat doet dat mens daar eigenlijk, overal ter wereld waar zg “super-rijken” zich verzamelen rond de door de bevolking tot de rand gevulde geldpotten, is dat mens te zien, terwijl zij óóit durfde te beweren : “Nederlanders zijn géén volk”, nee, gvd maar ze vreet er wel van !

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Karton de vader van deze dochter is met een bescheiden loopbaan als laborant begonnen. Hij had geluk, en hij kwam de juiste mensen tegen …Hij werd lid van de moordlustige bende van Generaal Vidella. Hij mocht in hun praktijken ook een graantje meepikken. Net als bij iedere maffia-achtige club moest ook hij de bende overtuigen, dat hij een geschikte kandidaat is. Hij werd minister van landbouw. De Indianenstammen, in het noorden Argentinië, hebben het geweten met wie zij te maken hadden. Echter, zijn maatschappelijke status heeft zijn dochter mogelijkheid gegeven dolce vita leven te leiden. Zij was ambitieus en zocht haar kansen. Een goede visser doet zijn best goede vangst te halen- en zij was de beste visser: zij haalde een prins in haar haak. Als een vrouw van status is zij gewend bij iedere elitaire club te verschijnen: ook bij een superrijke misdadige club als de WEF.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Beste @karton op 25 mei

   Maxima zei letterlijk: “DE Nederlander bestaat niet”.
   Je moet het maar durven te zeggen als nieuwkomer en zonder enige kennis van onze bevolking, onze cultuur en historie.

   Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Toekomst is duidelijk…

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Even lachen

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 14. Boike zegt:

  Dit zijn dus de geWEFte psychopaten.

  Psychopaten hebben geen gevoelens en kennen geen emoties en hebben alleen obsessies. Ze hebben dus geen liefde, geen empathie, geen synpathe, geen geweten, geen schaamte, geen vrees, geen verantwoordelijkheid, geen vreugde, geen geluk, geen …., geen ….., geen noem maar op. Ze hebben altijd fantastische verhalen. Ze beloven gouden bergen. Ze hanteren mooie woorden en prachtige slogans, waar ze geen bal van menen. Ze halen de hele boel overhoop, gooien weg wat dierbaar is, halen het bloed onder ieders nagels vandaan, lopen over lijken en creëren een puinhoop. Er valt met psychopaten niet te redeneren. Ze kennen maar één gelijk en dat is het hunne. Als ze hun zin niet krijgen worden ze hysterisch. Feitelijk horen ze in een gekkenhuis thuis.

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Like

 16. duinsnip zegt:

  Wat je bij de top ziet is het resultaat van de domme massa. Volstrekt gehersenspoeld, goddeloos en decadent, een garantie voor een roemloos einde. Zo het volk is, is de koning.

  Like

 17. Leo 1 zegt:

  Gezellig praatclubje ??
  Het fascisme van het 3e Reich onder Adolf Hitler begon ook als een praatclubje !
  We weten wat het veroorzaakt heeft.

  De holocaust van het 4e WEF Reichs clubje is al gestart met het vaccinatie program.
  Dit TUIG en hun volgelingen dienen te verdwijnen !

  Geliked door 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Daar zijn we mooi mee, het beste zou zijn Schwab en z’n volgelingen te vernietigen !

  Geliked door 1 persoon

 19. Bas zegt:

  Like

 20. R Thomasson zegt:

  Daar sprak deze mijnheer er ook over …De Toekomst! https://www.youtube.com/watch?v=9tlenyBWs4w en de zonnige toekomst voor de jeugd https://www.youtube.com/watch?v=FJCR6TtMKcM

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s