Bescherm je kinderen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bescherm je kinderen!

 1. Harry zegt:

  Wat een verontrustende ontwikkeling !
  Héle straten vol verknipten en genderonduidelijken .
  Ik zie het als een dégeneratieverschijnsel .
  Waarom promoten ze dat toch ?

  Heb momenteel een stagelopertje lopen , op nadrukkelijk verzoek van zijn overheerlijke moedertje .
  Hij is veertien en kan een cilinderkopje van een vw golf ( pakweg tien kilo ) , niet van de grond op de werkbank tillen !
  Hij probeert het echt wel , maar het lukt hem niet .
  Maar hij heeft dan ook nooit wat anders gedaan , dan met Lego en laptops spelen .
  Hij kwam nooit buiten !

  Ik zie de toekomst somber in !

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Mijn moeder had veel mensenkennis en zei altijd waar het op stond. Halverwege de jaren 50 stonden wij voor het raam en zagen leden van de comministische Partij Nederland (nu Groen Links) folders in de brievenbussen stoppen. Mijn moeder zei abrupt; dat zijn slechte mensen, en zij vertelde mij ook waarom.

  Geliked door 2 people

 3. Niek zegt:

  Sigmund Freud, die ontdekte het al en er is een groot verschil tussen wie je wilt zijn en wie je werkelijk bent. Ik vind het levensgevaarlijk om kinderen daar over te laten nadenken en is eigenlijk een vraag voor de pubertijd en dan nog is die tijd bedenkelijk omdat emoties heen en weer slingeren. Het dierlijke aspect van de mens wordt volledig buiten beschouwing gelaten en alleen het hoofd krijgt deze ruimte om dit te denken. Waarom dit de aandacht krijgt is mij een raadsel en betreft slechts 1 a 2% van de bevolking die hier een afwijking heeft wat betekent dat 98% hier vreselijk voor moet oppassen om geen rare gedachtes te krijgen. Kinderen moeten hier ver vandaan worden gehouden en zeker niet aangemoedigd. Je leest het nooit maar weet je wel hoeveel transgenders vreselijke spijt hebben of zelfmoord plegen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  De woke krankzinnigheid overheerst, leugens regeren, massa verknipte mensen lopen vrij rond hoe heeft het ooit zover kunnen komen. Een ieder moet maar zijn zoals hij of zij is dat moet men respecteren echter de grootste fout wordt gemaakt door bepaalde groeperingen volop aandacht te geven en in beeld te brengen. Nu zijn er nog meer stromen Moslims onderweg die Europa bestormen en worden binnengehaald dan moet men maar beseffen dat homo’s en overige LBHT-ers binnen deze cultuur niet worden geaccepteerd. Voorbeeld aanslag Oslo is uiteraard diep te betreuren. Maar de pride parades ook niet en al die regenboog vlaggen werken uitsluitend provocerend ook de waanzin van zebra paden in regenboogkleuren in sommige steden is uiteraard te ziek voor woorden. De massa is toch zo gek van een multi culti samenleving en voorstander van het nog meer binnen halen van de woestijntoeristen en Afrikanen. Elk weldenkend mens heeft al zien aankomen dat het een grote mislukking en een uit de hand gelopen chaos zal worden. Er blijkt maar een gevaarlijk virus rond te waren namelijk het virus krankzinnigheid. Het zou een weldaad zijn als daar een werkende vaccinatie voor ontwikkelt wordt het wordt met de dag gekker. Toch te triest voor woorden in wat voor een wereld onze jonge kinderen terecht komen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bezorgde burger zegt:

  Dat boek kan alleen maar een bijbel zijn en dat schild het schild van geloof (Ef. 6:16)

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Die walgelijke smerige homolobby die achter de LHBGT freak show zit willen sex met kinderen van alle leeftijden.Bescherm u kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s