Kaag & Co gehalveerd . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Kaag & Co gehalveerd . . .

 1. Sobieski zegt:

  Op naar D”00

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  En nu écht…!!

  Geliked door 2 people

 3. Belozersky zegt:

  De echte testcase is 15 Maart 2023. Provinciale Verkiezingen. Dan zal blijken of het kabinet nog kan steunen op partijen in de Eerste Kamer bij meerderheid. Tot die tijd zit de regering Rutte vast in het zadel ongeacht tussentijdse peilingen van D66 die aan populariteit verliezen. Zinkend schip?

  Like

 4. karton zegt:

  Ik be ernstig teleurgesteld,
  Toen ik de titel bóven hetm artikel las dacht ik wérkelijk : “Hé, prachtig, Qut Quag is doormidden gezaagd door Hans Klok tijdens een voorstelling van die “tovenaar” in de Haagseche Schouwburg”.
  Maar niets is minder waar : Vrouwtje Bezemsteel schijnt nog steeds tekenen van leven te vertonen, helaas ! Dat haar clubje is gehalveerd doet me deugd, hopelijk is Vrouwtje B. zeer binnenkort het enige overgebleven lid van haar eigen clubje.
  Ben nog wel benieuwd hoe de “bende van Reetkever Robje” zich uit deze penibele situatie zal proberen te redden.

  Geliked door 3 people

 5. Sinyo zegt:

  Ge-vieren-deeld.
  Uit elkaar gerukt. Die
  1. Doen SexsiSex.
  2. Vreselijk Vervelende Dwaas,
  3, Pummels van de Armoe en
  4. Gore Lummel

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  MOOI !
  Nu weer verder decimeren , zet hem op !
  Afserveren , dat verwaande omhooggevallen zooitje landjepik-boeven !
  De arrogantie straalt van hun smoelen !
  Zie maar hoe die Sliert Sjoerdsma bij de interruptie microfoon staat te hangen met dat ongeschoren bakkes , zó zélf ingenomen .
  Hautain , laat alles langs zich afglijden en zoekt dan een woord waar ie op in kan haken om anderen ergens van te beschuldigen .
  Liefst PVV en FvD , uiteraard .
  Daar zitten we nou helemaal niet op te wachten , toch ?

  Jammer dat ie nog nooit door de mand gevallen is met een of andere metoo happening .
  Of iets met drugs .
  Zouden ze hem binnen die kut-partij ook niet móeten ?

  Like

 7. oliedom zegt:

  Dat is GVD nog 33 TEVEEL voor die Dictators patij met haar zandbak dansende Troela en een Sjoerd ss,draaikont verstandsloze joggieJetje, roofmees, paternotte figuren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Hoe in en in triest is ons land kapot gemaakt. Ik geloof ook helemaal niets van al die zogenaamde personeelstekorten in elke sector wat je ook noemt OV, NS, luchtvaart, gezondheidszorg, gebrek aan huisartsen, kinderopvang, onderwijs, thuiszorg ouderenhulp, geestelijke gezondheidszorg, horeca, cultuursector zo zijn er nog meerdere sectoren te noemen. Er lopen een miljoen mensen van boven de 50 jaar werk te zoeken maar worden gediscrimineerd door bedrijven vanwege leeftijd. Dat alleen is al onbegrijpelijk hoeveel jongeren genieten van een uitkering? Of hangt nu geheel Nederland in de WW? Waar blijven de werkende statushouders die zo nodig van een woning met voorrang moeten worden voorzien? Daar zaten toch veel hoogopgeleiden onder zoals o.a. tandartsen, artsen, etc. Het is puur een onderdeel van de WEF agenda eerst alles kapot maken vervolgens opnieuw opbouwen de great reset dus. Reisbeperkingen worden op deze manier opgelegd want het klootjesvolk wordt geacht zo min mogelijk te reizen. Onderdeel klimaat hysterie. Gezonde sectoren wordt bewust de nek omgedraaid zoals boeren, reissector en luchtvaart. Het enige waar we een groot personeelsoverschot aan hebben zijn binnen de Haagse vestiging dat zich de Tweede Kamer noemt en aan hoge ambtenaren baantjesgasten die nagenoeg niet veel of weinig uitvoeren uit de vriendjes kruiwagen van het Haagse tuig zijn gevist en flink de zakken vullen over de ruggen van de belastingbetalers. Kortom de leugen regeert.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Een reëel gevaar voor gezond landsbestuur is politieke versplintering, afsplitsingen die hun zetel niet afstaan of teruggeven aan de partij, maar op eigen merites doorgaan…..met een ongezonde dosis antipathie/rancune jegens de voormalige partijgenoten en partijprogramma’s..
  Tel daarbij op de oeverloze bijdragen van One-issuepartijen, een cordon-sanitaire, een tandeloze oppositie en steeds meer turkse wolven in schaapskleren, en figuren met een alias (bv. Jansen, alias Pieters) en een partijdige voorzitter en Bob is your Uncle……..de politiek letterlijk en figuurlijk als drollen in een pispot…..en maar draaien terwijl de lucht er niet meer te harden is.
  Het ligt in de lijn der verwachting dat de aflatende partijen, waar de kiezers massaal weglopen vanwege grove leugens en bedrog jegens de bevolking, deze gedecimeerde clubjes met snel vervlietende steun van hun volgelingen, het geleidelijke verval van de partijdiscipline, het wegvallen van de cohesie binnen en het uiteindelijk uiteenvallen van de partijen, zich genoodzaakt zullen zien om zich (zoals de vrijage van GroenLinksch met de PvdA) in een coalitie van de willende plucheklevers, zich te verenigen in een Partij van Revisionisten, een partij van uitgerangeerde zakkenvullers en vermogende theedrinkers die zich ” socialisten” voelen, of zich als zodanig voordoen…..zoals in Brussel.

  Like

 10. Eppo zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/2009868565/buurt-stopt-stelende-asielzoekers-we-gaan-er-keihard-tegenin

  Dat klootjesvolk hier snapt nog steeds niet dat Zij ZELF de kolerezooi van die Clubs uit t Haagje mogen opknappen en er mee zitten .
  Stem PVV of FvD weg er mee !

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  33 is een heel belangrijk getal bij de satanische vrijmetselaars.

  Like

 12. Beter zou zijn, verdwenen en nooit nog iets van gehoord, evenals die communisten van Groen links

  Like

 13. johannes zegt:

  Op naar de D’ 00 dan wat mij betreft, arrogante types die denken dat ze alles weten en enkel uit gaan van hun eigen sneue digitale denk- en levenswijze.

  Geliked door 1 persoon

 14. Htskday zegt:

  Hoe komt het toch dat FvD maar niet wil groeien?

  Er klopt net als bij alle verkiezingen, zoals gewoonlijk, weer niks van die peiling,

  Geliked door 1 persoon

 15. Steven zegt:

  Maar bij de nieuwe verkiezingen staan ze gewoon weer op 28 zetels ofzo…en ‘niemand’ weet hoe dat komt!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s