Door Bill Gates gefinancierd laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich “als een virus” verspreidt om mensen zonder toestemming te vaccineren

(Door: “DissidentNL”)

Een team van aan Bill Gates verbonden wetenschappers heeft aangekondigd dat het een vaccin aan het ontwikkelen is dat zich “als een virus” verspreidt, hetgeen betekent dat mensen het vaccin zullen “oplopen” zoals een verkoudheid of griep, en zonder dat zij toestemming hebben gegeven voor vaccinatie.

Het onderzoek wordt gesubsidieerd door vooraanstaande financieringsorganisaties, waaronder het Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), dat reeds lang nauwe financiële banden onderhoudt met de Bill & Melinda Gates Foundation, meldt Newspunch.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Door Bill Gates gefinancierd laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich “als een virus” verspreidt om mensen zonder toestemming te vaccineren

 1. Peter zegt:

  Die oplichter weet als geen ander wat een virus in het laatje brengt,eerst iedereen bij zijn PC een virusbeschermer verkocht ,en nu gaat hij het bij de mensen uitproberen .

  Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  Is de tijd niet aangebroken dat Bill Gates, samen met zijn vrienden Klaus Schwab en George Soros, zouden verhuizen naar een plek waar ze ons nooit meer zouden kunnen lastig vallen?

  Geliked door 1 persoon

 3. J zegt:

  Vastzetten en de sleutel weggooien!

  Like

 4. bobzelf zegt:

  WE HEBBEN HET HIER DAN OVER HET APENVIRUS ???

  DAT ZONDER SPUIT , MAAR ANAAL INGEBRACHT WORDT DOOR UW VRIEND

  MET ZIJN PUDDINBUKS ..,, THE RUTTE STORY ??? ..

  HEEFT ONZE AZOV SS ELITE VOIGHT …. MEIN KAMPFFFFFFF
  HIER ALZIJN GEDACHTEN OVER LATEN GAAN ..

  BERTUS VROEG OF JE WILDE KOMEN DISCUSSIEREN WHAHAHAHA

  OOM 32 CM

  Geliked door 3 people

 5. Drs.E.N.Schilder’ zegt:

  Mooi! Is er geen enkele reden meer voor lockdowns en redenen temeer om deze geestesgestoorden op te pakken en voorgoed op te bergen in een lab als proefdier.

  Geliked door 3 people

 6. karton zegt:

  Als dat “vaccin-virus” uitbreekt moeten we zeker weer een mombakkes op, of worden er “anti-vaccin-virus vaccins” aangeboden ?

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Wanneer sluiten ze die krankzinnige debiel is eindelijk op ????

  Geliked door 3 people

 8. Skarsgärd zegt:

  Dan zijn er weer allerlei films die uit gaan komen. In veel van de zogn. ‘zombiefims’ als b.v. I am Legend, World War Z etc. en deze https://en.wikipedia.org/wiki/28_Days_Later:_The_Aftermath
  blijkt op een gegeven moment dat die zombies voortgekomen zijn uit een medisch experiment dat losgelaten is op de mensheid, soms met opzet, voor het ‘goede doel’, een vaccin ontwikkelt zich dan net iets anders en wordt ook op niet-gevaccineerden overgedragen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ravian zegt:

  Het wordt tijd dat deze gevaarlijke criminele gek eens opgeruimd wordt, voordat hij de hele mensheid om zeep helpt…
  Ik stel voor om dat, onder het moto “oog om oog”, middels een spuitje te doen.

  Geliked door 4 people

 10. ronjaspers zegt:

  Die kill bill is een zeer sociaal en humaan persoon,hij wil met die andere satanisten van de NWO kliek alleen maar 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Cynisme.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @ronjaspers. Hij en zijn geestverwanten Klaus Schwab en George Soros, willen niet de hele wereldbevolking opruimen. Zij willen degenen opruimen aan wie zij geen rooie cent kunnen verdienen: ouderen, arme gehandicapten, arme zieken en kinderen uit de Derde Wereld. Ouderen zijn een ander verhaal. Door ze op tijd op te ruimen, hoeft men ze geen AOW en Pensioen te betalen. Via investering in pensioenfondsen kunnen ze het gespaard geld roven. Bill Gates is een ware geestverwante van Reichsleiter Philipp Bouhler en de arts, SS-Gruppenführer en Generalleutnant in de Waffen-SS Karl Brandt.die de speciale naziprogramma Aktion T4 hadden opgericht. https://nl.wikipedia.org/wiki/Aktion_T4

   Like

 11. oudmarinier zegt:

  Ik vraag me echt af waar deze psychopaat en andere gelijk-denkenden , het idee en lef vandaan halen om dit zomaar ongestraft te kunnen flikken en er mee wegkomen . Ze zijn GOD niet , verdorie . En zoals Ravian al aan geeft…is het de hoogste tijd om deze KRANKZINNIGE , van de wereld af te helpen en de mensheid een plezier doen.

  Geliked door 6 people

  • BigLJohn zegt:

   oudmarinier; De gore smeerlap van een Bill Gates speelt blufpoker en probeert iedereen bang te maken. Want je weet; een bange mens is makkelijk te kneden. Met zijn krijtlaag in de admosfeer spuiten. Dacht hij soms meer macht te hebben dan de Amerikaanse overheid ? En nu weer virussen die als vaccinaties werken. Bluf ! Wat deze sufferd ook is vergeten is dat iedere gezonde mens een immuunsysteem heeft dat korte metten maakt met ieder virus. Ik liet mijn eigen nog nooit tegen de griep vaccineren, en het is 48 jaar geleden dat ik een zware griep had. 20 jaar later kreeg ik een afgezwakte griep, en sindsdien (ben nu 74) heb ik nooit meer de griep gehad. Alleen om de twee a drie jaar een lichte verkoudheid. De laatste keer dat ik gevaccineerd werd was op de kleuterschool en de lagere school (Jaren 50). Een keer kreeg ik s’nachts (lagere school) hallucinaties van zo’n spuit, Volgens de door mijn ouders opgeroepen huisarts hadden ze de spuit verkeerd gezet. Daarna wou ik geen enkele spuit meer hebben alwaar ik goed aan gedaan heb.

   Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    Geachte BigLJohn …bang ben ik ook niet. Heb wel medelijden met mensen die zich zo snel laten intimideren door dit soort gasten en 7 kleuren stront schijten. Ook niet verwonderlijk…niet iedereen is even sterk , fysiek en/of mentaal …. Maar gewoon ’t feit alleen al dat dit soort gasten DENKEN dat ze voor GOD mogen spelen en beslissen wie WEL / NIET blijft leven etc etc etc…. Daar wordt ik witheet van…. Verder…buiten de vaccins op de kleuter-/lagere school (jaren 60/70), ook NOOIT andere inentingen genomen…Ook NIET als marinier op uitzending naar verweggistan e.d. Wel malaria pillen geslikt ivm uitzending ….Overigens ook onnodig , want die pillen voorkomen alleen dat je op DAT moment NIET ziek wordt . Maar eens gestoken door ’n malaria mug , draag je het altijd bij je en kan het ten alle tijde de kop op steken .

    Geliked door 1 persoon

 12. Yvonne zegt:

  Hij en Schwab, Soros en nog een hoop van deze mensen in een vliegtuig zetten waarvan de piloot zelfmoord gaat plegen,

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s