Asielzoeker . . .

We hebben een asielzoeker in huis genomen. Gevlucht voor VVD, D66, CDA, CU, PVDA, GROENLINKS, VOLT en Remkes.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Naud_B)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Asielzoeker . . .

 1. Olie bol zegt:

  CBS: nu al 17,8 miljoen inwoners
  Nederlandse bevolking groeit veel harder dan verwacht.

  Rutte is Nederland aan het slopen hij kan niet anders dat EU verdrag wat hij getekend heeft, voor het jaar 2050 komen en nog miljoenen naar Europa, weg met de VVD D66 CDA CU GL SP PVDA

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Wie wil niet vluchten voor de verraders van ons land VVD, D66, CDA, PvdA, Groen LInks en dat walgelijke clubje VOLT. Zij zijn de vernietigers van ons land en onze samenleving en hebben er mede voor gezorgd dat ons land uit haar voegen barst met nu al 17,4 miljoen inwoners waar deze corrupte Bananenrepubliek nu mee wordt geconfronteerd en het wordt nog meer en meer. De koe moet helaas ruimte maken voor massale tentenkampen omdat woningen nagenoeg niet meer worden gebouwd. Liever meer dan een paar miljoen koeien dan de massale instroom van hoofdzakelijk jonge kerels die onze maatschappij ontwrichten en vooral levenslang voor een uitkering in aanmerking willen komen. Veel steden klagen al over de talloze daklozen van zwervende kansparels. Ons onderwijs is naar een dieptepunt zodat zelfs de vijf daagse schoolweek moet worden verkort en nu wordt de onderbezetting van leraren ook nog eens overvallen met buitenlandse kinderen die de taal zelfs niet machtig zijn. Zie de beelden van een gemiddelde Nederlandse klas daar zitten nog maar een paar Nederlandse kinderen de rest is een mengelmoes van allerlei rassen. Onze zorg komt nog meer onder druk voor de gratis zorg die moet worden gegeven aan talloos geïmporteerd grut. Nu nog meer vluchtelingen uit de Oekraïne er bij. Het gaat goed in dit gave landje van onze oorlogshitser Rutte. Ondertussen ligt ons land op zijn gat tot zelfs schaarste van Diesel aan toe dankzij onze oorlogshitser Rutte met zijn onverantwoorde desastreuze sancties. Onze toekomstige generatie kan niet bepaald trots zijn op de volwassenen die aan deze ondergang en tirannie hebben mee gewerkt door o.a. te stemmen op de huidige door en door rotte partijen en door onderdanigheid en lafheid. Niet alleen de regering heeft zichzelf in de voeten geschoten maar ook miljoenen domme schapen.

  Geliked door 3 people

 3. J.v.d.Heijden zegt:

  De stikstofcrisis bestaat alleen in Nederland en werd
  verzonnen door J.Remkes & Co.
  https://www.prikkebord.nl/topic/273522/
  CTRL en scrollwieltje gebruiken om foto “op te blazen.”

  Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  De etnische West Europeaan wordt met de dag kwader en kwader. Maar eens barst de bom. Bloedbaden zoals in het voormalige Joegoslavië en het huidige Myanmar acht ik niet uitgesloten.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s