Gates spreekt Labour-leider over ‘wereldwijde gezondheid’ en klimaat

(Door: Kurt Zindulka – Vertaling: “Malpaso”)

Twee dagen na de installatie van Rishi Sunak als premier van Groot-Brittannië, ontmoette Microsoft-oprichter Bill Gates al Sunak’s tegenhanger in het parlement, Labour-leider Sir Keir Starmer, om klimaatverandering en ‘wereldwijde gezondheid’ te bespreken.

Afgelopen woensdag ontmoette oppositieleider Sir Keir Starmer, ‘master of the universe’ Bill Gates in zijn kantoor in het Britse parlement.

In een reactie op de bijeenkomst zei een woordvoerder van Labour: “Keir Starmer was verheugd om Bill Gates vandaag te ontmoeten en een kwesties van wederzijds belang te bespreken, waaronder hoe het VK de wereldwijde gezondheid en rechtvaardige ontwikkeling het beste kan ondersteunen, en hoe we het doel van netto-nul uitstoot gebruiken om te investeren in wetenschap en technologie om de banen en groei van de toekomst te leveren.”

De Amerikaanse multimiljardair heeft ten tijde van deze berichtgeving nog niet gereageerd op de ontmoeting met Starmer. Het lijkt er ook niet op dat Gates woensdag een ontmoeting heeft gehad met de zittende premier Rishi Sunak.

Een ontmoeting tussen Sunak en Gates kan een belangenconflict opleveren nu hij premier is, gezien de zakelijke banden tussen Microsoft en Infosys, de Indiase tech-gigant waar Sunak als het ware ‘in’ trouwde.

Hoewel de oprichter van Microsoft helemaal geen Brits staatsburger is, heeft hij wel nauw samengewerkt met eerdere Britse premiers, waaronder Sunak’s voormalige baas, Boris Johnson. Iets meer dan een jaar geleden reisde Gates naar Londen om Johnson te ontmoeten om een gezamenlijk partnerschap van £ 400 miljoen met de overheid te lanceren om groene investeringen in Groot-Brittannië te ondersteunen.

“Om netto-nul emissies te bereiken, moeten we de kosten van de schone technologieën verlagen, zodat ze kunnen concurreren met producten met een hoge uitstoot die we nu gebruiken en deze kunnen vervangen, ik noem dit prijsverschil de Groene Premie,” zei Gates toen. “In samenwerking met leiders in de publieke en private sector, waaronder het Verenigd Koninkrijk, zijn zulke aanjagers een belangrijk voertuig voor het verminderen van groene premies, het bouwen van de schone industrieën van morgen en het creëren van duurzame banen in gemeenschappen over de hele wereld,” voegde hij er nog aan toe.

Er werd gemeld dat Gates tijdens zijn reis vorig jaar ook een bezoek bracht aan de toenmalige minister van Financiën Rishi Sunak, Gates werd gefotografeerd bij het verlaten van Downing Street nr. 11, toen nog Sunak’s officiële kantoor. Er werden echter geen details openbaar gemaakt over wat er in deze ontmoeting werd besproken. De beslissing om de oppositieleider te ontmoeten, slechts twee dagen nadat Sunak naar Downing Street 10 was opgestegen, toont misschien aan dat Gates aandacht heeft besteed aan de peilingen, wat suggereert dat Starmer en de Labour Party zware favorieten zijn bij de volgende algemene verkiezingen.

Terwijl de Conservatieven van Johnson tot Sunak een radicale agenda hebben nagestreefd om de economie in 2050 koolstofvrij te maken, kan Starmer’s Labour Party een nóg vruchtbaardere bondgenoot voor Gates blijken, gezien hun belofte om maar liefst £ 28 miljard te investeren

in groene projecten als ze de controle over het parlement krijgen. De partij zou waarschijnlijk ook ontvankelijk zijn voor de ideeën van Gates over “wereldwijde gezondheid”, gezien haar eerdere aandringen bij premier Boris Johnson om veel verder te gaan met lockdown maatregelen tijdens de Chinese corona-crisis.

Bron:
breitbart.com
Door: Kurt Zindulka

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gates spreekt Labour-leider over ‘wereldwijde gezondheid’ en klimaat

  1. saddy zegt:

    Om weer een linkje te leggen:

    Infosys is nu net een van de bedrijven die de digitale munt vorm gaat geven.
    Wel handig als je schoonzoon dan de macht heeft om dit in te voeren.

    Gezien de ongelofelijke belangenverstrengeling staat hier geen olifant in de kamer maar zelfs een Bruls.

    Geliked door 1 persoon

  2. Léon van Duren zegt:

    Deze zogenaamde schaamteloze ongekroonde keizer Bill G. van de terroristische COVID-19. pharma maffia vaccinazi’s had allang vanwege de door hem en zijn omgekochte trawanten gepleegde misdaden tegen de menselijkheid in de gevangenis moeten zijn opgesloten !!

    https://www.frontnieuws.com/met-een-freudiaanse-verspreking-onthult-bill-gates-de-echte-agenda/

    Dit is een schaamteloze boef zonder enig normbesef!!

    Like

  3. R Thomasson zegt:

    Het is gewoon te krankzinnig door wie de wereld anno nu wordt geleid. Een man met een officiële opleiding van middelbare school plus paar maanden college, die via patent diefstal een hightech imperium heeft gebouwd, heeft nu de brutaliteit zich in te mengen met binnenlandse politiek van landen waar hij niets mee te maken heeft. In zijn megalomane pathologische geest, ziet hij zichzelf als een expert op het gebied epidemiologie en klimatologie. Zijn megalomanie op het gebied van gezondheidszorg heeft al honderdduizenden of zelfs een miljoen levens in de Derde Wereld gekost. De zwangere vrouwen die hij in Zuid Amerika tegen Zika had gevaccineerd, kregen mismaakte baby’s. Half miljoen kinderen in India overleden of werden gehandicapt dankzij zijn polio vaccins. Zijn vaccins tegen malaria hebben volwassenen en kinderen in Zuid Afrika gedood. Een vaccin van deze monster tovenaar heeft honderden meisjes in Zuid-Afrika steriel gemaakt. Hij heeft aan de biologische laboratorium in Wuhan miljoenen geschonken, en daarmee financierde hij de ontwikkeling van de COVID-19 virus. Hij spreekt nu over transitie naar groene energieën, terwijl goedkope groene energieën helemaal niet voorhanden zijn; behalve kern energie- maar die is volgens milieu adepten Haram (een islamitische begrip voor verboden). Deze geld vampier is niet geïnteresseerd in klimaat en schone energie kan voor hem worden gestolen. Hij denkt aan de bergen geld die hij van deze hype kan verdienen. Maar ja, in een land waar zij een premier hebben die Rishi heet, the sky is the limit.

    Geliked door 2 people

    • Léon van Duren zegt:

      Zo is het ,deze ongekroonde keizer van de terroristische COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s,de schaamteloze psychopaat Bill G. hoort minimaal levenslange gevangenisstraf te krijgen!! Deze psychopaat is een verderver zonder enig normbesef!!

      Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

      Haelen 6081CZ

      Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    Labour zit dus in de zak van Gates, en de tories in de zak van Schwab.
    Een lose-lose situatie noem je dat…

    Geliked door 2 people

  5. ronjaspers zegt:

    Twee leugens in 1 zin,kill bill gates wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.En de klimaathoax is ook een grote leugen.

    Like

Plaats een reactie