MACRONLIEGT!: Geeft toe dat 50% van alle misdaad in Parijs door buitenlanders gepleegd wordt – het is 75%

(Door: “DissidentNL”)

op de Franse publieke omroep France 2 verklaarde president Emmanuel Macron dat “minstens de helft van de misdaad afkomstig is van mensen die buitenlanders zijn” in de hoofdstad. Maar zijn verklaring klopte niet, meldt Free West Media.

Deze door Macron aangehaalde statistiek over buitenlandse criminaliteit moet worden genuanceerd. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft bij navraag aangegeven dat het om de eerste zes maanden van het jaar 2022 gaat. Volgens de prefectuur van de Parijse politie waren in deze periode “48% van de personen die werden aangeklaagd wegens delinquentie in Parijs (alle feiten samen, aanslagen op eigendommen en personen) buitenlanders”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op MACRONLIEGT!: Geeft toe dat 50% van alle misdaad in Parijs door buitenlanders gepleegd wordt – het is 75%

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Kijk over de schutting zou Ik zeggen en zie hoeveel misdaad er wordt gepleegd door Immigrerende profiteurs.
    Luister tegelijkertijd wat regeringen zeggen over misdaadstatistieken en je ziet overal hetzelfde verhaal.
    Immigranten staan in elk land bovenaan in de criminaliteitlijsten en regeringslijders liegen er op los om dat te bagetelliseren, want de autochtonen steken ook wel eens over door rood licht.
    Het soort criminsaliteit word dan ook uitdrukkelijk verzwegen.
    Vraag dat maar eens aan de in Europese landen verkrachtte vrouwen, of aan de mensen die half dood geslagen worden bij een overval.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    En gezien in Frankrijk voor Franse burgers geen etnische gegevens bijgehouden mogen worden geef ik u te raden tot welke etnische groep die andere 25% behoren…

    Geliked door 1 persoon

  3. Steven zegt:

    Ze liegen ALLEMAAL die regeringleiders om de WEF agenda maar door te kunnen drukken!
    Het enige wat ik kan hopen is dat er héél snel héél veel mensen wakker gaan worden en door krijgen dat ze al sinds dat coronagezeik in de ZEIK worden genomen. Ik kan niet wachten op de dag dat de hooivorken uit de kast gaan komen om het aangeschoten wild op te jagen!

    Like

  4. R. zegt:

    Alleen maar om een burgeroorlog te vermijden wordt alles onder het vloerkleed geveegd!!!….Dit gebeurt in Duitsland, Nederland, België etc. etc. Laat de burgeroorlog maar komen…al het ongedierte eruit en op naar een vrij en weer veilig Europa!

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Beroepsleugenaar ik zou zeggen kijk eens o.a. naar de hoge criminaliteit in de banlieue waar 70 verschillende nationaliteiten zijn gehuisvest n https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/05/22/leven-in-de-banlieue-/ waar de politie zelfs nog amper durft te komen. Tegenwoordig liegen de regeringleiders er op los omdat zij de keiharde waarheid niet onder ogen willen zien.

    Like

    • R. zegt:

      Ze zijn bang, Julia…bang voor deze buitenlanders! Tijd om het leger in te schakelen en iedere crimineel het land uit te zetten! Frankrijk voor de echte Fransen!!!

      Like

Plaats een reactie