Meloni over de buitenlandse politiek van de EU: Europa verknoeit tijd “met tweederangs thema´s zoals de geslachtsidentiteit”

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe Italiaanse minister-president Giorgia Meloni (foto) beklaagt een onvoldoende buitenlandse politiek van de EU. “Een Europese buitenlandse politiek is er niet: in Libië zijn we in willekeurige volgorde opgetreden, datzelfde gebeurde in de Oekraïne-crisis. In plaats daarvan moeten we mede aanzien hoe Europa tijd met tweederangs thema´s zoals de geslachtsidentiteit verknoeit”, bekritiseerde Meloni in het interview met de Italiaanse tv-journalist Bruno Vespa.

Meloni bevestigde in het interview haar bedoeling om de landing van “vluchtelingen”schepen in Italië te stoppen. Voor de opname van migranten, die door Duitse reddingsschepen aan boord worden genomen, zou Duitsland de verantwoordelijkheid moeten overnemen, zei Meloni.

Op dit moment wachten ongeveer 1000 migranten aan boord van drie reddingsschepen op de landing in Zuid-Italië. De voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (2018/2019), had tijdens zijn ambtsperiode de Italiaanse havens rigoureus voor de schepen met illegalen gesloten.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Meloni over de buitenlandse politiek van de EU: Europa verknoeit tijd “met tweederangs thema´s zoals de geslachtsidentiteit”

  1. vangie1206j zegt:

    Heb geduld die 1000 islam ratten drogen vanzelf op dus geen voedsel aan verstrekken

    Geliked door 2 people

  2. Gerrit zegt:

    Dat zal een heisa geven als de schepen naar Hamburg moeten varen. Dat was de bedoeling niet!!! Ze zullen dan volop gaan jammeren bij Frau Ursula.

    Like

  3. Peter zegt:

    Spijker op zijn kop,iemand die graag een jurk aantrekt doet dat maar lekker ,maar geen woorden over vuil maken .Denk dat de meeste travo’s in Brussel zitten .

    Like

  4. R. zegt:

    Jammer dat Meloni nu al toegeeft om schepen toch te laten aanmeren en de zgn. verzwakte migranten te laten onderzoeken….en zo gaat het maar door….de open grenzen door Europa bedacht zijn de grootste ramp voor ons! Men had er nl. nooit aan gedacht dat miljoenen van buiten de EU de EU in kunnen komen en vrij kunnen reizen…FUCK THE EU!!! Dat Meloni ze allemaal weer op de boot zet als ze aan de betere hand zijn…terug naar Afrika!!!

    Like

  5. Q-en-Q zegt:

    Decadentie, die zgn. moderne thema ‘s, een Rijk in verval!

    Geliked door 1 persoon

  6. Henk der Niederländer zegt:

    Whahahahaha.
    Lees even mee.
    Het AD en de redactie zijn een beetje vergeetachtig.

    Italië ruziet met Duitsland over migrantenschip dat al negen dagen tevergeefs probeert aan te meren en dus vergeten ze wat feiten te benoemen.
    https://www.ad.nl/buitenland/italie-ruziet-met-duitsland-over-migrantenschip-dat-al-negen-dagen-tevergeefs-probeert-aan-te-meren~a03fe296/
    Want wat schrijft het AD???
    Het is een poging van de Italiaanse minister om het verdrag van Dublin te omzeilen. Dat verdrag zegt dat een migrant asiel moet aanvragen in het eerste EU land waar hij of zij aankomt. Deze strategie zou Italië ontslaan van de plicht zich over de door NGO schepen opgebrachte migranten te ontfermen.
    Vergeten ze daat namelijk even te vermelden dat 100.000 den “migranten” Opvreters dus 5 of 6 soms meer landen doorkruisen om in west Europa naar de sociale dienst loketten te reizen.
    Tja soms vergeet je wel eens een kleinigheidje nietwaar.

    Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      Het verdrag van Dublin gaat over vluchtelingen, en niet over migranten.
      Dat is ook de hele clou van het verhaal, ons wordt onder het motto asielrecht (ongewenste) immigratie verkocht.
      Even heel duidelijk; immigranten hebben geen recht op asiel, enkel vluchtelingen hebben dat, en deze “dobbernegers” zijn geen vluchtelingen.
      Er bestaat dus geen enkel verplichting om deze immigranten de EU binnen te laten, je kunt ze gewoon de toegang weigeren, en ze terug naar huis sturen.
      Het hele “vluchtelingen probleem” is net als het “klimaat probleem” en het “Oekraïne probleem” een door de globalistische elite gecreëerd probleem dat tot doel heeft beleid af te dwingen waar onder de bevolkingen geen democratische meerderheid voor te vinden is.
      Het is gewoon oplichterij…

      Geliked door 2 people

  7. jungleelephant zegt:

    Zo jammer dat ze toch door de knieen is gegaan terwijl ze volledig in haar recht stond!

    Like

Plaats een reactie