WHO en media wakkeren meer ziektepaniek aan; deze keer een dodelijke gistschimmel die door de “globale opwarming” wordt veroorzaakt

(Door: Amy Mek – Vertaling: E.J. Bron)

Na Covid-19 en de apenpokken zullen de burgers nauwelijks nog in zulke horrorberichten trappen…

Zullen we nu allemaal een een moordende schimmel sterven, die terug te voeren is op de klimaatverandering? Alarm, alarm: de infectie met Candida auris zou “zorgwekkend” en “dodelijk” zijn, staat er in de koppen van de mainstream media. Schuld aan de “alarmerend snelle uitbreiding” zou de “klimaatverandering” zijn. De WHO roept op om de hoogste prioriteit aan de zwam te geven.

Iedereen kent de gistschimmel, maar nu wordt hij als dodelijke bedreiging beschreven: “Candida auris is een wereldwijd verbreide pathogene gistschimmel, die invasieve candidiasis van het bloed, het hart, het centrale zenuwstelsel, de ogen, de botten en de interne organen kan veroorzaken”, waarschuwde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) eind vorig jaar in een oproep om de ziekteverwekker de hoogste prioriteit te geven. Het sterftecijfer bij de ziekte, waarbij de schimmel de organen kan aantasten, bedraagt tussen de 29 en 53%. De overbrenging vindt plaats via contactbesmetting.

Absoluut ongevaarlijk voor gezonde mensen

Voor gezonde mensen vorm de schimmel echter geen gevaar, ook niet als ze ermee besmet zijn. Voor al zieke mensen met een verzwakt immuunsysteem kan hij alleen maar gevaarlijk worden wanneer hij terechtkomt in de bloedsomloop. Dat op zijn beurt zou overwegend in gezondheidsinstellingen kunnen gebeuren, bijvoorbeeld via medische apparaten zoals katheters of beademingsslangen. In het ergste geval kan het tot een bloedvergiftiging komen, die dodelijk kan zijn. In Europa zijn er inmiddels grotere uitbraken in ziekenhuizen geweest, met berichten uit Italië, Spanje, Griekenland en Engeland. Candida auris kan van mens tot mens en via oppervlaktes overgedragen worden. Bovendien is de gistschimmel resistent tegen enkele desinfecterende middelen en antimycotica.

Op grond van deze problematiek heeft de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC (Centers for Disease Control and Prevention) de schimmel in 2019 als “dringend gevaar” geclassificeerd en een meldplicht ingevoerd. Met het oog op het toenemende aantal uitbraken in gezondheidsinstellingen in het jaar 2021 waarschuwde de Amerikaanse autoriteit zelfs: “Candida auris vormt een ernstige globale bedreiging van de gezondheid.” Volgens actuele data uit de VS neemt het aantal schimmelinfecties daar toe en breidt zich over steeds meer Amerikaanse staten uit – men spreekt van een “dramatische stijging”. Er zou al sprake zijn van bijna 1500 gevallen.

Test-pandemie wegens gist?

“De snelle stijging en de geografische uitbreiding van de gevallen zijn zorgwekkend en onderstrepen de noodzaak van een continue controle, meer laboratoriumcapaciteit en snellere diagnostische testen”, zei de epidemioloog van de CDC, Dr. Meghan Lyman. Experts raden nu een meldplicht in Duitsland aan om de uitbreiding beter te kunnen controleren wanneer de schimmel ontdekt wordt. Waar “test-pandemieën” toe kunnen leiden, is sinds Covid-19 bekend.

De gistschimmel werd voor het eerst in 2009 in een ziekenhuis in Tokio in het oor – vandaar de Latijnse naam “auris”- van een 70-jarige Japanse vrouw ontdekt. Het eerste bewijs van de ziekteverwekker vond echter plaats door de analyse van geconserveerde monsters in een bloedmonster, dat werd afgenomen van een klein kind in Korea in 1996. Het feit dat verschillende stammen van de schimmel bijna tegelijkertijd in Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Zuid-Azië en Japan optraden, evenals het feit dat een oorspronkelijk uit de natuur afkomstige schimmel zich plotseling op mensen kon uitbreiden, stelt experts voor raadsels.

Arturo Casadevall van de Johns Hopkins University in Baltimore beweert dat de klimaatverandering erbij betrokken zou zijn. De microbioloog en zijn team schreven in 2021 in het vakblad “mBio” dat alleen de aanpassing aan de globale opwarming het de soort met een hogere lichaamstemperatuur dan 37 graden Celsius mogelijk zou hebben gemaakt zich in de mens te vestigen. De schimmel bezit een hoge temperatuurtolerantie; hij kan tot 42 graden Celsius overleven.

De WHO, gezondheidsautoriteiten en media verbreiden paniek voor een “moordende schimmel”, die voor de overwegende meerderheid van de mensen geen gevaar vormt en eigenlijk gevaarlijk zou kunnen worden voor diegenen die daarvoor in gezondheidsinstellingen door besmette medische apparaten ziek werden. Opnieuw werd de klimaatverandering als mogelijke veroorzaker vastgesteld. Hoe zit dat eigenlijk met dat constante alarmisme? Na Covid-19 en de apenpokken zullen de burgers nauwelijks nog in zulke horrorberichten trappen…

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
rairfoundation.com
Door: Amy Mek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op WHO en media wakkeren meer ziektepaniek aan; deze keer een dodelijke gistschimmel die door de “globale opwarming” wordt veroorzaakt

  • Blaffertje zegt:

   “https://www.trouw.nl/nieuws/steeds-minder-trans-mannen-laten-hun-baarmoeder-verwijderen~b4c8fc70/”

   Tja, wat willen ze nou?
   Willen ze nou een man zijn of niet?
   Er zijn maar twee smaken, man of vrouw.
   Ben je homo of lesbisch, zo what.
   Dat lichaam is wat het is, maar houd op met dit soort onzin.

   Ik ben dan misschien ouderwets en traditioneel, maar dit soort gezeik wat in Trouw staat word ik strontziek van.

   Wat moet ik mij hier eigenlijk bij voorstellen?
   Een spleetje waar een kind uit geboren word die, als die eruit geperst word, een tik van een slurfje in zijn nek krijgt?
   Ik krijg hier toch wel een heel raar plaatje bij.

   Maak verdomme en keuze wat je wil en die niet zo halfslachtig, zo van “ik wil wel een mannetje zijn, maar wil ook graag nog een kindje kunnen baren, want dan….”
   Wat dan, ben je dan een super mens?
   In mijn ogen ben je een super loser.

   Zo effe mijn hart gelucht over deze idioterie.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 24-3-2023 om 11.57 u. Mevr.Woef. Heel goed dat u ff uw hart lucht ! Heeft ‘t wel geholpen ? Weest blij en gelukkig met het geslachtsdeel dat je is toebedeeld. Ik ben zelfs blij én gelukkig met de twee geslachtsdelen die op de wereld bestaan……dat is het mijne en dat van m’n echtgenote. Als een mevrouw een pielemuis wil hebben, laat haar d’r gang gaan, de mijne krijgt ze niet. Ik kan me niet echt druk maken om al die rare mensen met hun afwijkingen; moet u ook niet (meer) doen ! Geeft rust, Woefje !!!

    Geliked door 1 persoon

 1. bobzelf zegt:

  IS DIT VAN BEETJE TE VEEL RUKKEN ….

  OOK WEL MASTURBEREN GENOEMD ???

  IK VRAAG DIT EVEN VOOR EEN VRIEND IN IJSLAND .

  DIE DACHT DAT ZIJN RUGGENMERG MEE KWAM …

  IK MAG NU NAAR HET STRAND TOT .. LATERRRRRRRRR

  OOM EDEM HERE I COME

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Dit nemen we toch zeker alleen maar voor kennisgeving aan? Laten we ons sinds ‘corona’ nog steeds angst aanpraten voor virussen en (zoals nu dan) mogelijk dodelijke schimmels?
  Lach er maar eens om en neem het niet serieus. Nog maar een week of twee geleden werd deze schimmel ontdekt in een ver Afrikaans land; nu zijn onze ziekenhuizen plotseling ‘alert’……!

  Wat een niveau!

  Like

 3. lone zegt:

  uit de link :
  ‘opgelopen door mensen met een verzwakt immuunsysteem’

  gewoon weer een cover-up van die grafeen spuit dus

  Like

 4. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Daar zullen ze dan toch hopelijk wel een mRNA-prikje voor hebben? Heel veilig spulletje. Géén bijwerkingen, eenmaal geïnjecteerd kun je het niet meer krijgen en je beschermt er vooral anderen mee

  Like

 5. Alice zegt:

  Ook het Marburg steekt de kop op. Wat toevallig hè? Dat die symptomen verdacht veel lijken op bijwerkingen van de Roundup gifcocktails. Ze halen ook werkelijk ALLES uit de kast om de waarheid onder de pet te houden. Ik heb gelezen dat die bekpampers de oorzaak van longschimmels zijn. Tel daarbij je verwoestte immuunsysteem (door die gifprikken) op en het plaatje is compleet. Blij dat ik nooit een slavenmasker op mijn snater heb gehad. Want ook die dingen zijn niet kosjer.

  Like

 6. gebochelde zegt:

  De Farmaceuten zullen al wel aan het fabriceren zijn………. U doet het voor elkaar toch ?

  Like

 7. BosscheBol zegt:

  Ha! Eindelijk een ziekte die veroorzaakt wordt door de klimaatverandering. Dus snel iedereen inspuiten (5 x) en snel meer windmolens plaatsen en snel de boeren optiefen.

  Het wachten is nu op een dodelijke ziekte die veroorzaakt wordt door discriminatie van LBTQH en transgenders en “vluchtelingen”.
  Niet dat ze liegen hoor. Eeeeecht niet!!!

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Angst is een machtig wapen van de satanische globalistische elite.Jammer dat de bevolking er in blijft trappen.

  Like

 9. karton zegt:

  Schimmel ? Ik vind ‘t allemaal best en prima, zolang Sinterklaas er nog maar bovenop zit !

  Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Nét na de Corona hype werd er al gewaarschuwd voor de volgende pandemie , die tien keer erger zou zijn !
  Nou daar is ie , hoor !
  En dat allemaal door één graad temperatuurstijging ?
  Dus ál die mensen die hun verwarming een graadje hoger zetten dan de gemiddelde , lopen toch enorme risico’s ?
  Mijn zuster is nogal kouwelijk en zet de thermostaat meteen op 22 graden
  ‘s morgens .
  Die leeft toch een levensgevaarlijk bestaan ?
  Maar dat doet ze al járen .
  Kwestie van geluk ?
  Of zijn al die verhalen onzin ?

  Like

  • karton zegt:

   @ Harry op 24-3-2023 om 20.14 u.
   Uw zuster heeft heel veel geluk, veronderstel ik, Harry.
   Bijna álle personen die ik ken en die ’s morgens de thermostaat met een op 22 graden hebben gezet, zijn overleden !!!
   Dus die verhalen zijn géén onzin, natúúrlijk niet, u denkt toch zeker niet dat onze onvolprezen “regering” alle maatregelen betreffende de opwarming v.d. aarde, stijging v.d. zeespiegel enz. zómaar heeft verzonnen ?
   Nee, Harry, in Den Haag weten ze écht wel wat ze doen hoor !
   Kijk bijv. naar “ons aller” Robje Jetten………..ondanks de zeespiegelstijging heeft deze “man” toch maar ff het lef om IN ZEE een waterstoffabriek te gaan bouwen ! Nou, dan ben je toch wel een échte “deskundige”, onnie dan ?
   De enige angst bestaat eruit dat deze fabriek wordt weggespoeld als de zee écht gaat stijgen, dan is de fabriek foetsie.
   Maar Robje heeft ze allemaal “goed op een rijtje:”, Harry, wat dacht je wat !!??

   Like

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  https://www.ninefornews.nl/dit-gebeurt-er-na-coronavaccinatie-met-je-goede-darmbacterien/
  Wat zal er nog meer ontdekt worden aan die veel te snel
  ontwikkelde vaccins tegen covid..???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s