Klimaatverandering en de ultra-naïeve mens

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Historisch onderzoek heeft uitgewezen dat vóór de vendel-tijd (550-793 na Chr.) óók een enorme ramp heeft plaatsgevonden door zowel de mens als door een kortstondige ‘klimaat’ verandering. Let op: dit is derhalve géén klimaatverandering dóór de mens (!) – wat sowieso NERGENS op slaat ^* ! – maar zéér vergelijkbaar is met de afgelopen jaren.

**In de vijfde eeuw werd namelijk een enorme volksverhuizing (vluchtelingenstromen) op gang gebracht door de overal dood en verderf zaaiende Hunnen die (ook TOEN!) alle andere volkeren voor zich uit dreven naar Europa. De ramp werd compleet, doordat er in de 6e eeuw (536 om precies te zijn) in ieder geval in Mexico (en waarschijnlijk ook in IJsland) een vulkaan/vulkanen uitbarstte(n) die zoveel stof de dampkring in bracht(en) dat de zon maandenlang verduisterd werd met als gevolg een enorme ramp voor de voedselvoorzieningen. Zonlicht (en CO2!) zijn namelijk essentieel voor de groei van de longen van de wereld (bomen! en gewassen) en derhalve eveneens uitermate belangrijk voor onze grootste voedselbronnen en zuurstofvoorziening.

Tussen de negende en de dertiende eeuw was er overigens óók sprake van opwarming van de aarde waardoor de ijskappen op Groenland en IJsland grotendeels verdwenen… Waarna het ijs weer terug kwam en Groenland grotendeels weer onbewoonbaar werd. Mijn vraag: WÀT was TOEN dan de menselijke inbreng? Want klimaatverandering komt toch voornamelijk door de mens…? Dat is dus de grootste ONZIN (!) mensen! Klimaatverandering is van ÀLLE tijden en komt niet op een paar jaar of zelfs enkele datums (de warmste 10 oktober ooit…) per jaar aan. Vandaar de hierboven aangegeven tijd tussen de negende en de dertiende eeuw en géén exact jaartal. Klimaat gaat over lange(re) tijd! Het is tenslotte maar net hoe gèk u uzelf maakt of u zich door anderen laat maken *#. (Ziet u de link met autodidactische gekte verderop in de tekst)

**Ziet u de overeenkomsten met afgelopen decennia? Als u het woordje Hunnen vervangt voor VS/VN/NAVO en islam, maar (ook onderzees plaatsvindende) vulkaanuitbarstingen gewoon laat staan, zitten we momenteel in exact eenzelfde situatie, …zeggen ze… Geen idee derhalve waarom de klimaat-SEKTE (!) – haar klimaat-PANIEK en klimaat-ANGST maar blijft bisseren. Paternotte (die nog te DOM is om te begrijpen dat de meeste bomen in de herfst hun blad laten vallen en derhalve NIET dood zijn!) blijft bijvoorbeeld maar na-echoën dat de opwarming (gebaseerd op slechts enkele datums of weken in het jaar, en die, vóórdat Jantje P. geboren werd, heel normaal waren) doorgaat, terwijl wereldwijd is gemeten (!) en derhalve BEWEZEN (!) dat die opwarming in 2016 juist is gestopt. Zijn Paternotte, Timmermans en Klaver (geheel de D66/GroenLinks/PvdA inclusief aanhang/adepten) gewoon zo dom (?) of stoppen zij (geniepige gluiperds en op ons belastinggeld parasiterende parasieten als zij zijn!) bewust hun vingers in de oren om bij tegengeluiden, en bewijs daarvan (!), héél hard tralalalala te zingen? Het lijkt met name op het laatste (het eerste geldt voornamelijk voor hun achterban (en Paternotte persoonlijk)) en de perverse prikkel lijkt mij ook evident: namelijk het persoonlijke (Timmermans’s, Klaver’s en D66ers) financieel (!) gewin! Het voortzetten van de keiharde VN/WEF-leugens voor een ‘goed (persoonlijk!) doel’ derhalve …

De mens heeft – op ongeveer 0,4 procent ^* – corrigeert u mij maar als ik mij vergis – gewoonweg geen ènkele invloed op het klimaat! Laat staan dat er miljarden uitgegeven moeten worden aan een verschil van 0,00034 % ‘verbetering’, wat zelfs tot TWEE cijfers achter de komma al NUL-komma-NUL is! Waar de mens WÈL invloed op heeft, is het massaal kappen van “de longen van de wereld” (bomen!) om die op te stoken voor de zogenaamde ‘duurzame’/‘groene’ biomassa-energie, en de ronduit misdadig-misleidende wind- en zonne-energie installaties (en dan met name hoe NIET (!) -CO2-‘neutraal’ die gebouwd worden!) en derhalve de ‘groene’ opbrengst compleet verloochenen. Elektrische auto’s en warmtepompen overigens idem! Met dàt verschil dat die ÓÓK nog eens levensgevaarlijk zijn door spontaan brandgevaar of de grote hoeveelheden NIET afbreekbare, uitermate GIFTIGE (!) stoffen die daarin zitten! Maar dat zal voor latere zorg zijn denk ik…?

Tòch blijven deze BROOD-‘politici’ volkomen autistisch vasthouden aan hun door Schwab-en-consorten ingegeven psychose. (Waarom gebruik ik autistisch? Autisten kunnen zelf niet nadenken of verbanden leggen/koppelingen maken, maar kunnen en zullen alles exact zo uitvoeren en nazeggen als dat ú het hen ingeeft. Dat Ìs een kenmerk van autisme en daar kunnen zij als persoon niets aan doen.) De enige mogelijke belediging die ik hiermee ten aanzien van autistische mensen maak, is dat ik de hedendaagse slinkse/geniepige brood-politici vergelijk met autistisch gedrag. Niets ten aanzien van autistische mensen derhalve, want die zijn niet slinks of geniepig. Dat zijn, in tegenstelling tot brood-politici, juist hele lieve, te goedgelovige en daarmee uiterst kwetsbare mensen.

Alles tegen elkaar afgezet zijn de klimaat-‘oplossingen’ derhalve absoluut GÉÉN bijdrage, maar juist een veel GROTER gevaar voor zowel mens, dier als de natuur! Veelzeggend voor de totale WAANZIN (!) waar wij door deze valse ‘messiassen’/charlatans opzettelijk in gehouden worden. Dat is onder meer ook de reden dat ik grote problemen heb met de term ‘klimaat’. Gewoonweg omdat niemand invloed heeft op het (anders dan op het politieke-) klimaat en dat het woordje klimaat vervangen dient te worden door het woordje milieu. En zelfs dáár gaat het op het laagste overheidsniveau al fout, want overal puilen gemeentelijke afvalcontainers en prullenbakken uit en waait het afval en plastic over straat als de vuilophaaldienst is langs geweest, terwijl diezelfde dienst vroeger (!) een bezem en schep bij zich had om het afval dat er naast viel even netjes op te vegen en alsnog in de vuilnisauto te gooien. Nu blijft het gewoon liggen! Overheid en gemeentes…: Ze hebben de mond vol van klimaat en “zorgen voor de aarde” maar het interesseert ze in werkelijkheid geen bal!

*# Autodidactische gekte

Eerder al heb ik onderzoek gedaan naar hoe mensen zichzelf (en anderen) compleet voor de gek kunnen houden. Leest u: zichzèlf knetter-en-knetter gek kunnen maken. Hoe intensiever en fanatieker u zich namelijk met iets bezighoudt, des te meer u in de greep/ban komt van dergelijke invloeden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan strenge religies en sektes, maar ook aan fanatici als bijvoorbeeld Greta Thunberg, Antifa, Instinction Rebellion, GroenLinks, NSDAP66, Hezbollah, Al-Qaida, Boko Haram etc. etc. die elkaar ook allemaal op blijven fokken. Ik noem ze persoonlijk altijd de UI-en. De Usefull Idiots waarom/waardoor u eigenlijk alleen maar kunt huilen. (Fanaat staat overigens voor: bezeten van, dweepziek en maniakaal… en dat alléén al zegt genoeg). En exàct diezelfde kenmerken ziet u terug bij ‘meneer’ Timmermans… die man stelt zichzelf OPZETTELIJK (!) zijn kleinzoon in de meest erbarmelijke ‘klimaat’-omstandigheden voor om tranen te kunnen produceren en zich derhalve als een ‘betrokken’ en ‘deugdzaam’ persoon voor te doen. Precies datzelfde deed hij overigens ook al rondom de MH17-ramp, de doden door zogenaamd ‘extreem weer’ en bij werkelijk ÀLLES waar hij dit fake-toneelstukje voor kan gebruiken! Doorzichtig Z-acteerwerk door een Z-acteur/‘politicus’ derhalve waar uitsluitend de meest naïeve NOS/NPO-volgende sukkels nog intrappen. Timmermans is qua geloofwaardigheid net zo betrouwbaar als een wurgslang ten aanzien van een laboratoriummuis! En waarom zou hij (voor ruim negenendertig-duizend (!) euro per maand) ook géén acteerwerk – hoe hypocriet en kwalitatief slecht ook – willen doen…? Agenda 2050 wordt door deze maniakale idealisten/idioten versneld naar 2030 en als ‘we’ dan toch aan het versnellen zijn, waarom dan niet meteen maar naar 2024…? Kortom: DÌT is ‘meneer’ Timmermans ten voeten uit! Deze man is knetter-en-knetterGÈK, letterlijk en figuurlijk VOL van zichzelf en daarmee lévensgevaarlijk voor Nederland!

Dat er qua milieu (!) nog best het een en ander gedaan kan worden, lijkt mij evident, maar daar wordt door iedereen en bijna alle fabrieken al keihard aan gewerkt! Waarom moet dit dus – op slechts een stipje op de wereldkaart – in een nog hogere stroomversnelling gebracht worden die bewezen en evident (!) juist een RAMP (!) zijn voor het milieu, en daarnaast óók nog eens VEEL-en-VÉÉL GEVAARLIJKER en schadelijker voor mens, dier en de natuur?

Van de andere kant: achter ÈLKE gevaarlijke sekte ZÌT ook nooit ook maar enige logica. Èlke sekte heeft namelijk hetzelfde doel: uitermate naïeve mensen veranderen in blind gehoorzamende, blind volgende zombies om via hen de absolute macht te verkrijgen over ons. Veelal zijn het van religieuze stromingen afgescheiden extremistische sektes, maar ook ‘ideologische’ sektes (teveel mensen op aarde, nieuwe ijstijd, zure regen, gat in de ozonlaag, opwarming van de aarde, klimaatverandering, Maoïsme, Communisme, Nazisme, Globalisme) dreigen ÀLTIJD met totaal onzichtbare hel- en verdoemenis en/of komen met leugens en valse beloftes, gerelateerd aan een niet te voorspellen toekomst (waarbij 10 à 20 jaar klaarblijkelijk favoriet zijn). Zij zijn duidelijk bereid werkelijk ÀLLES te doen (en te ‘legaliseren’!) om iedereen uitsluitend HÙN ‘zienswijze’/psychose/wil/valse modellen/‘oplossingen’ op te leggen. En daarbij schuwen zij niets! Zoals dat elke sekte betaamt: List, bedrog, manipulatie, dwang, drang, angst, geweld, moord en genocide: àlles is in hun ogen gelegitimeerd om HÙN doel(en) te bereiken, en die hebben NOOIT iets te maken met ook maar enige logica, wetenschappelijk bewijs of democratische besluitvorming. Hooguit met kartelvorming en frauduleuze (nu al decennialang door Soros gefinancierde en derhalve beïnvloede (!)) ‘raad’, ‘voorlichting’, ‘modellen’ en ‘kies’stelsels.

Voorbeeld?: Omdat de gemiddelde Nederlander tegenwoordig klaarblijkelijk te DOM (!) is om zonder één richting (!) ‘gevende’ (opgedrongen!) ‘kieswijzer’ een keuze te maken… ‘helpt’ men u om ‘zelf te kiezen’ de fuik in te zwemmen. Allemaal voorgeprogrammeerd en in één bepaalde richting GESTUURD, waarna er geen andere uitweg meer is dan u dwars door het net heen weer vrij te snijden, hakken en vechten. Hoezo neutraal en onafhankelijk…? Hoezo naar ‘eer en geweten’? Beroeps-‘politici’ hèbben geen geweten! Die worden geleid door slechts TWEE perverse prikkels: geld en macht! En hoe meer (…voor hèn!) hoe beter (voor hèn). De ‘kieswijzer’ is MANIPULATIE en derhalve CORRUPTIE in metershoge chocoladeletters geschreven en klaarblijkelijk ziet men het nog steeds niet! Wat voor een SUKKEL bènt u trouwens als u een ‘stemwijzer’ nodig heeft, maar NIET wilt zien wat dertien jaar (!) Rutte/WEF in Nederland heeft aangericht…? …En er gewoon wéér op stemmen…? KOEKOEK!

One ‘Healt’ of One Hell?

Het moderne, wereldwijd georganiseerde fascisme 6.0 (ofwel het huidige globalisme) werkt via de VN, de WHO, NAVO en EU actief naar totale werelddominantie en onderwerping van de gehele wereldbevolking (één wereldbevolking onder één wereldregering!) en richt ‘denktanks’ op om een ‘probleem’ (klimaat, oorlogen, vluchtelingenstromen, pandemieën) te zoeken bij reeds gereed staande ‘oplossingen’ (volksverhuizing/omvolking, totale onderwerping/deels uitroeiing van de mens). ‘Oplossingen’ waarmee zij een ‘legale’ reden voor zichzelf creëren om tot hun uiteindelijke doelen: SDG’s : (Satans Darkest Goals?) te komen.

Ik zou er dan ook niet van staan te kijken dat de digitale gezondheidsstatus en digitale ID van iedereen (straks) gebruikt wordt om onderscheid in ‘prikjes’ te maken en zo de, volgens hèn, ‘nutteloze (te dure) eters’ op te ruimen… Àls dat tijdens Corona – in onder andere verzorgingstehuizen en ziekenhuizen – al niet gebeurd is…

Dat is geen complottheorie, nep- of desinformatie. Dit geeft slechts aan hoe ik de huidige WEF-wereld’leiders’ en de VN/WHO/NAVO/EU, maar in het bijzonder ‘dokter’ Kuipers, De Jonge, hùn VWS, het RIVM, het OMT en al die andere misdadige instanties, puur op eigen waarnemingen en het door hèn BLIJVEND (!) verhullen/zwart lakken van wat volkomen transparant zou moeten zijn, vertrouw. Voor geen cènt dus!

‘Minister’ dokter Kuipers – met zijn lege, dode ogen – wordt door FvD nog aangeduid als ‘goede sul’. Echter: iemand die dergelijke informatie hardnekkig blijft verdonkeremanen/zwart lakken èn kritische collega-artsen nog steeds actief blijft vervolgen (u er niet tegen uitspreken is eraan meedoen!) Ìs geen ‘goede sul’, maar eerder een grote wat erop rijmt! ‘Minister’ Kuipers heeft afgelopen week namelijk in het kader van ‘One-Health’ het contract met psychopaat – en in eigen land gezochte – massamoordenaar Tedros (WHO) ondertekent, wat betekent dat ‘onze’ eigen Nederlandse dokter Mengele ÚW gezondheid èn persoonlijke veiligheid (!) in de handen heeft gelegd van; nogmaals(!): psychopaat en massamoordenaar Tedros!

Èlke vorm van dwang en drang echter is een vorm van geweld (!) TÉGEN de wil van de betreffende persoon, en ‘dokter’ Kuipers heeft nu een contract getekend vóór dwang en drang en derhalve het toepassen van geweld TÉGEN de wil van de persoon …wat mensen eenvoudigweg het recht geeft op zelfverdediging! Het ergste is nog dat Ú, ‘dokter’ Kuipers, dat gedaan heeft ondanks het afleggen van uw artseneed. Ter herinnering citeer ik hier slecht een klein stukje van de door Ú afgelegde artseneed:

“Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hun een leefregel voorschrijven en NOOIT iemand kwaad doen”. “NOOIT zal ik, om iemand te gerieven, een dodelijk middel voorschrijven of een raad geven, die, als hij wordt gevolgd, de dood tot gevolg heeft”.

Maar dat doet u dus WÈL! U gerieft de NWO/WHO en de farmaceutische maffia en hiermee bent u strafbaar en vervolgbaar! U laat mensen WÈL (middels mRNA-‘vaccins’) dood prikken en derhalve bent een medisch misdadiger! Eén-op-één vergelijkbaar met Josef Mengele en (de eveneens arts willen wordende) Fouad L.

(Als u van onderstaande vindt dat dit ongepast is laat u het er maar uit )
Ik ga even heel duidelijk zijn: Ik ben oorspronkelijk opgegroeid in en nabij de achterbuurten van Nijmegen en pas rond mijn twintigste in Amsterdam gaan studeren, om daar in de omgeving te blijven werken en wonen. Niemand merkt iets van mijn afkomst waar mijn omgeving, en ikzelf derhalve noodgedwongen ook, behoorlijk ‘zelfregulerend’ was. Zelfbeschikking noemden wij dat toen al.

Ik ga daarom het volgende aan NSDAP66-‘dokter’ Mengele van VWS even in niet mis te verstane achterbuurttaal duidelijk maken: ‘Geachte’ ‘dokter’ Kuipers-Mengele, u kunt een contract tekenen met wèlke ‘global’ misdaadorganisatie dan ook, maar ik heb geen ene FLIKKER met zowel ú als ‘meneer’ Tedros te maken (!) en de eerste de beste die mij of mijn geliefden gaat dwingen tot wat voor een door massamoordenaar Tedros bevolen prikje dan ook, sla ik met wat ik ook maar voor handen krijg, zijn of haar gore rotsmoel in! ‘In opdracht’ van de WHO-global-misdaadorganisatie van deur tot deur? Anders dan onze oorlogszuchtige WEF-overheid verafschuw ik geweld (!), maar hier kijk ik echt naar uit! Kom maar op dan!

LGBTQ+/-

Als laatste wil ik een officiële klacht indienen bij de LGBTQ+ gemeenschap en de D66/GroenLinks hoeders daarvan. Sinds de over evidente D66/NPO-FAKE (!)-Robbie/Brammetje-‘show’ voel ik mij namelijk zwaar misgenderd. Tòch wil ik graag eerst uitleggen waarom IEDEREEN (!) – behalve mensen als Brammetje en Robbie natuurlijk – DRINGEND (!) naar een psychiater moet: Het is namelijk nogal verwarrend geworden allemaal, en die verwarring begon klaarblijkelijk al bij de geboorte van Brammetje. Zijn ouders dachten namelijk – gezien het uitwendige wormvormige aanhangseltje – dat HET een jongetje was. Anders noem je zo’n ding ook geen Bram. Brammetje werd dus geboren als jongetje! Dat ‘zijn’ brein zich (net als bij Robbie Jetten) vervolgens ontwikkelt tot dat van een geniepig klein meisje was toen niet te voorzien. Jetten zèlf was klaarblijkelijk óók ernstig in de war, want hij wees Baudet er nog op dat HIJ (wijzend op Brammie) daar zat…

En dan heb ik eigenlijk óók nog een vraag aan Brammie zelf… want non-binair…: dat betekent toch dat u meerdere gender-gerelateerde identiteiten heeft die naargelang de stemming nog kunnen wisselen ook? In de psychologie noemen wij dat een Dissociatieve Identiteitsstoornis… maar als het WOKE is (wat toch zou moeten staan voor ‘wakker’), betekent dat klaarblijkelijk iets heel anders …wat we klaarblijkelijk nog normaal moeten vinden ook?

En dan nog iets… u vindt uzelf erg geil las ik op uw X-posts… maar als u uw geslacht zèlf al ontkent (!), waarmee bedrijft u dan uw seksuele uitspattingen? Hoe noemt u dat ding dan? En hoe gaat dat met urineren? Kùnt u wel urineren of onaneren? Wat mij brengt op MIJN gevoel zwaar beledigd te zijn: ik identificeer mijzelf namelijk als lesbische man (ik val uitsluitend op vrouwen) maar aan mijn gender/‘afwijking’ wordt nergens ook maar een letter in de LGBTQ+ ‘wetenschap’ gewijd! Besta ik niet? Màg ik niet bestaan? Vanwaar dit pijnlijk denigrerende ONDERSCHEID?! Ik zit hier! Jetten!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Klimaatverandering en de ultra-naïeve mens

  1. droevige mof zegt:

    Ik las op bnnvara dat de eeuwige tiener Greta Thunberg (20 jaar oud) zondag naar Amsterdam komt om jullie een lesje klimaat en rechtvaardigheid te leren.

    “Greta Thunberg zal zondag aanwezig zijn bij de Mars voor Klimaat & Rechtvaardigheid in Amsterdam. De Zweedse klimaatactivist zal meelopen in het jongerenblok, meldt de organisatie op X. De Mars begint om 13:00 uur op de Dam. De deelnemers lopen naar het Museumplein, waar Thunberg een speech zal houden.”

    Met dat laatste bedoelt ze waarschijnlijk ook de rechtvaardigheid van Hamas. Het hele linkse Nederlandse establishment zal aanwezig zijn, met de minister van Klimaat en Energie Rob Jetten (D66), Frans Timmermans (GroenLinks/PvdA), Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), Laurens Dassen (Volt), Lilian Marijnissen (SP), Edson Olf (BIJ1) en Gerard van Hooft (50Plus).
    Ik vermoed dat degenen die in Greta’s ogen niet rechtvaardig zijn, er ook zullen zijn.

    Geliked door 1 persoon

  2. Republikein zegt:

    Vraag het Halsema als je in Amsterdam bent.

    Geliked door 1 persoon

  3. Henry N zegt:

    Prima verhaal weer Drs Schilder en zal U graag meehelpen diegene die een spuitje denkt te kunnen zetten in naam van Tedros en/of Kuipers alle hoeken van de kamer te laten zien!!

    Geliked door 2 people

  4. arnoyuma zegt:

    FvD noemt Kuipers een “goede sul’ is een grote leugen alles waar u over schrijft roept het FvD al jarenlang op Twitter en in de 2 kamer ,u pronkt met andermans veren !!!!

    Geliked door 1 persoon

  5. koddebeier zegt:

    Het probleem is de vele politieke idioten, subsidie vretende Nep wetenschapers die allerlei onzin uitkramen waar zij dik voor betaald krijgen, omgekochte media, de invloed van buitenlandse clubjes Ngo’s, VN,WEF,WHO, EU, enz enz.
    En een bevolking van 90% onnozelaars die achter de politieke zwetser aanlopen, er op stemmen en alles voor waar aannemen wat de (R)overheid zegt,
    Het is een verloren land !!

    Like

Plaats een reactie