Europese leiders nemen eindelijk stelling tegen islamitische veenbrand

(Door: Mattijs Glas)

De barbaarse aanslag van islamitische terreurgroep Hamas op Israël op 7 oktober jongstleden was niet alleen het startschot voor de huidige oorlog tussen Israël en Hamas, maar ook het begin van het bovengronds zichtbaar worden van wat Theo Hiddema in 2017 een veenbrand noemde: de in Europa al decennia sluimerende onrust op het snijvlak van integratie, immigratie en islam.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Europese leiders nemen eindelijk stelling tegen islamitische veenbrand

  1. Peter . zegt:

    We krijgen verkiezingen ,daarna gaat het los met het onderbrengen van die gelukszoekers en slachters van de nieuwe orde ,elk dorp krijgt er minimaal 100.

    Geliked door 3 people

  2. Hovawart zegt:

    Elke niet-islamitische samenleving waar het percentage moslims boven de 5% op het aantal inwoners groeit zal zachtjes ten onder gaan, aan de gevolgen/verdringing door de onverdraagzaamheid en de indoctrinatie van deze onverdraagzame ideologie………
    De grote steden eerst, de rest volgt vanzelf.

    Geliked door 2 people

  3. olieklippie zegt:

    Ik hoorde o.a. de Who zeggen dat gaza overvol is, maar ik hoor die lamstralen nooit iest zeggen dat nederstan over over vol is.
    Dus? Ten allertijden dat Tuig uit Arabië en Afrika DAAR opvangen.

    Geliked door 1 persoon

  4. 007lucia zegt:

    Een typisch geval van te lauw..
    too little en too late

    Geliked door 1 persoon

  5. loekie zegt:

    met een beetje buurtmilitie liggen die zo op een hoop voor het gemeentehuis

    Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    “Het derde punt van dat manifest luidt: “Iedereen die onze grondwet en ons rechtssysteem als een verzameling niet-bindende adviezen beschouwt, moet Duitsland zo snel mogelijk verlaten.” Een duidelijke verwijzing naar radicale moslims.”

    Het is een verwijzing naar ALLE moslims, omdat de islam geen gradaties kent, en iedere moslim daarom de Sharia boven elk ander wetboek stelt.
    Enkel en alleen al het feit dat iemand de islam aanhangt is dus al voldoende reden om die de toegang tot je land te weigeren, of als deze al binnen is je land uit te zetten, omdat deze al bij voorbaat je wetten niet respecteert.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie