Islamitisch Hamas-barbarisme

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Eylon Levy)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islamitisch Hamas-barbarisme

  1. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Israeli satire show pokes fun at BBC in new skit featuring Yahya Sinwar interview.

    Geliked door 1 persoon

  2. Blaffertje zegt:

    En voor als het niet te lezen is is dit de tekst. 👇🏻

    “IJzingwekkende getuigenissen over seksueel geweld Hamas tarten elke verbeelding.

    TEL AVIV – Het kan dus nog gruwelijker. Anderhalve maand na de massaslachting door Hamas komt steeds meer naar buiten over het seksuele geweld van de terroristen tegen vrouwen en kinderen. Een speciale burgercommissie verzamelt getuigenissen en forensische analyses. Die tarten elke verbeelding.

    Ter waarschuwing: nu volgt een zeer schokkende opsomming. Een vrouw werd door verschillende terroristen om beurten verkracht. Een van hen schoot haar gedurende de verkrachting door het hoofd, waarna anderen verdergingen op haar zielloze lichaam. Een vrouw werd verkracht omringd door dode vrienden. Bij weer een andere werden de borsten afgesneden waarna de terroristen ermee speelden. Een 94-jarige Holocaust-overlevende zag hoe haar kleindochter werd misbruikt en vervolgens doodgeschoten. Een meisje van veertien werd in haar kamer aangetroffen met haar benen gespreid en sperma op haar rug. Ze was door het hoofd geschoten.

    Het doel van het seksuele geweld, zoals sommige terroristen later aangaven, was om angst te zaaien onder de Israëlische bevolking. Een aantal van hen stuurde zelfs beelden van de verkrachting naar familieleden van de slachtoffers. Zij hadden vooraf van hun religieuze leiders in Gaza de toestemming gekregen om zo bruut te keer te gaan.

    *Granaten*

    Sheri is lid van een speciale legereenheid die vrouwelijke soldaten identificeert en de lichamen prepareert voor de begrafenis. Zij werkt in een faciliteit waar in de eerste dagen na 7 oktober de lichamen tot aan het plafond lagen opgestapeld. Zij zag hoe de terroristen zich hadden uitgeleefd op de lichamen van weerloze vrouwen en kinderen. Bij het lichaam van een dame waren zelfs granaten ingebracht. De explosieven opruimingsdienst moest in allerijl worden opgetrommeld om die onschadelijk te maken.

    „De meeste vrouwen waren meerdere keren door hun hoofd geschoten om hen zo zwaar mogelijk te verminken”, zegt Sheri, die alleen haar eerste naam kan geven omdat ze in het leger dient. „Sommige lichamen waren zo zwaar toegetakeld dat na drie dagen het bloed nog steeds uit de lijkzakken druppelde.” Ze zag hoe bij verschillende vrouwen de genitaliën waren verminkt.

    *Toekomstige rechtszaken*

    Dr. Cochav Elkayam Levy leidt de commissie, bestaande uit juridische experts, die de bewijzen van geweld tegen vrouwen en kinderen verzamelt. „Er moet gerechtigheid komen voor de slachtoffers. Daarom moeten we ook deze moeilijke zaken bespreken.” De getuigenissen moeten uiteindelijk worden gebruikt in toekomstige rechtszaken tegen opgeraakte Hamas-terroristen.

    Levy vreest dat nog maar een topje van de ijsberg bekend is. Veel vrouwenlichamen waren verbrand, waardoor bewijzen van verkrachting niet meer te zien waren. Veel overlevenden durven er niet over te praten. Ook de meeste soldaten en hulpverleners die op de lichamen stuitten, hebben nog niet de tijd gehad om een officiële verklaring af te leggen over hoe zij hen aantroffen.

    *NOVA-festival*

    De meeste verkrachtingen vonden plaats rond het terrein waar het NOVA-festival werd gehouden, maar ook in de kibboetsen was er sprake van seksueel geweld. Volgens de Israëlische regering was het een vooropgezet plan om vrouwen op grote schaal te verkrachten. Zo zijn papieren aangetroffen van vertalingen van het Arabisch naar het Hebreeuws, met daaronder: ’Trek je broek uit.’

    Geliked door 3 people

    • #heelNLisnaardekloten zegt:

      Dank voor het plaatsen. Laat “mooi” de aard van het palestijnse BEEST zien!! Als dit je buren zijn, kun je maar 1 ding doen; SLOPEN die meuk! En de Misdadigers van Het Binnenhof hebben dit soort volk met 100.000en met zangkoortjes en al tussen ons gedropt!! We merken het 24/7, het is om te janken!!!!

      Geliked door 3 people

Plaats een reactie