KERSTVREDE voor onze steden: Afgelopen met die haatdemonstraties!

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is gewoon genoeg: steeds meer lezers van “express.at” eisen dat er voor onze steden een echte kersvrede moet zijn – de haatdemonstraties tegen Israël moeten stoppen, het is een tijd van bezinning, van zich aaneensluiten. Zullen er politici zijn te vinden die dat ook doordrukken?

De inwoners van Wenen zijn het zat – en de toeristen schudden alleen maar met hun hoofd: in de weken van de vrede, van het met elkaar, van de bezinning schreeuwen agressieve demonstranten voor ons belangrijkste symbool van het geloof, de Stephansdom, maar ook op andere pleinen van de binnenstad, hun brute ophitsende leuzen tegen Israël, tegen joodse medeburgers, tegen het Westen – dus ook tegen ons Europeanen.

De politieagenten, die deze luidkeelse haat van de demonstranten moeten verdragen, zijn te betreuren. Ze staan altijd direct naast deze demonstraties. Ze hebben de opdracht “van de autoriteiten” om dit allemaal toe te laten: het zou “geleefde vrijheid van meningsuiting” zijn om de uitroeiing van de staat Israël te eisen – wel degelijk in de wetenschap dat dit niet zonder de moord op miljoenen bewoners van deze staat mogelijk zou zijn, dat de omzetting van de met haat geroepen “From the river to the sea”-wensen zonder de massale moord op vrouwen, kinderen en oude mensen in Israël niet uitvoerbaar zou zijn.

Voorstel voor de kersttijd: verboden zone van 100 meter rondom iedere kerk

Bijna dagelijks maken de Oostenrijkers nu deze haatdemonstraties mee, en maar enkele politici van de ÖVP en de FPÖ hebben het tot nu toe gewaagd om hiertegen op te treden: ook stemmen van ingeburgerde “islamisten” tellen bij de parlementsverkiezingen in 2024 als geldige stemmen.

Terwijl alles relatief eenvoudig zou zijn, merkte onlangs een lezer van “exxpress.at” op in een commentaar: “Waarom kan de directie van de politie van Wenen samen met het Weense stadsbestuur geen verboden zone rondom onze kerken verordenen? Simpele regel: in een omtrek van 100 meter rondom een kerk mag vanaf 15 november tot en met 6 januari geen demonstratie plaatsvinden. Voor de agressieve fans van Hamas en andere terreurgroepen blijft er dan nog genoeg plaats voor demonstraties over – alleen niet in de binnenstad.”

Daarmee zou de kersvrede gegarandeerd zijn: na jaren met corona, met de zorgen over de gevolgen van de oorlog in de Oekraïne, na de hardste economische belasting door enorme verdiensten van de energiebedrijven en een extreme prijsverhoging van de levensmiddelen hebben de Oostenrijkers echt een mooie, rustige kersttijd verdiend.

Zullen er politici te vinden zijn die deze wens ondersteunen?

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op KERSTVREDE voor onze steden: Afgelopen met die haatdemonstraties!

  1. karton zegt:

    De tijd van bezinning duurt de laatste jaren steeds korter, of verbeeld ik mij dat ?

    Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    Zoals her artikel al fijntjes vermeld, het is is een hondsbrutale onbeschofte meute die de genocide van de Joden eist.
    En degenen die dat eisen haten het christelijke Westen haast net zo erg als dat ze de Joden haten.
    Je weet dus bij voorbaat al wiens genocide ze gaan eisen zodra de genocide van de Joden voor elkaar is.

    Als gasten zich in je huis zo gedragen dan schop je ze, volledig terecht, de deur uit, en als gasten zich in je land zo gedragen dan heb je als autochtone bevolking net zoveel recht om het hele onbeschofte zooitje je land uit te schoppen.
    Maar feitelijk zou het zover helemaal niet moeten hoeven komen, omdat deze meute tot rassenhaat en geweld oproept, en dus gewoon de wet overtreed, en dus gewoon gearresteerd en berecht dient te worden.

    Wat dan vervolgens een mooie gelegenheid is om alles wat illegaal in je land verblijft, een ‘vluchtelingenstatus’ geniet, of over twee paspoorten beschikt, je land uit te trappen.
    En de NSBers die dan overblijven die douw je eens voor een jaartje of zo de bak in, en bij herhaling haal je daar dan gewoon het paspoort van door de shredder.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie