Wilders en de PVV: Opnieuw doelwit van gevaarlijke hysterie

Opnieuw wordt er op gruwelijke wijze een klimaat van onverdraagzaamheid gecreëerd in ons land, en ditmaal heeft men het gemunt op niemand minder dan Wilders en de PVV. ‘Hysterisch’ dekt nog nauwelijks de lading van de ongefundeerde reacties op de prestaties van de PVV bij de recente verkiezingen. Een ongenuanceerde stroom van aantijgingen, valse beschuldigingen en laag-bij-de-grondse laster overspoelt Wilders, die al 17 jaar leeft onder de constante dreiging van islamitische doodvonnissen. En wie zijn de aanstichters van deze hetze? Jawel, het (extreem-)linkse kamp.

Lees verder>>>
(h/t J. v.d. Heijden)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wilders en de PVV: Opnieuw doelwit van gevaarlijke hysterie

  1. Joannes den Hollander zegt:

    Doorgaan op de ingeslagen weg betekent nog meer voer voor een burgeroorlog.

    Geliked door 1 persoon

  2. belozersky zegt:

    Het ziet er op dit moment niet goed uit om een regering Wilders te vormen.. Er is veel verzet. Stoppen met de miljardensteun voor het oorlogsapparaat Oekraine zou Geert graag zien maar hoeveel voorstanders zijn er? Zo zijn er wellicht nog wat onderwerpen die gevoelig liggen.
    Is voor de onderhandelingstafel.

    Geliked door 1 persoon

  3. droevige mof zegt:

    De processen lijken georkestreerd. Sinds woensdagavond vorige week wordt de neergang van een hoop geënsceneerd. Het moet lijken alsof wensen aan diggelen worden geslagen door de realiteit.
    Eerst de intrede in de formatie van een rechtse coalitie, dan de geleidelijke aftocht met argumenten die zwak zijn en al eerder bestonden. Ik ben benieuwd of, wanneer en hoe BBB zich zal terugtrekken.
    Het geheel lijkt er nu op dat een “coalitie van de redelijkheid” wordt voorbereid met Timmermans als expert in het ambt van premier en een maximale deelname van bereidwillige partijen, met uitzondering van PVV en FvD. Het wordt dan aangekondigd als een noodoplossing en met de belofte van nieuwe verkiezingen in de nabije toekomst, maar er wordt geen datum genoemd. Ze zullen in eerste instantie inderdaad een aantal misstanden oplossen, maar de hoofdlijnen van Agemda 2030 blijven doorzetten.
    Ik kom tot deze negatieve voorspelling omdat er maar heel weinig linkse systemen zijn geweest die door verkiezingen zijn uitgeschakeld (b.v. Nieuw-Zeeland) Timmermans is niet gekomen om oppositieleider te worden van de op twee na sterkste partij. De man heeft niet voor niets een villa in Maastricht gekocht.

    Geliked door 2 people

  4. BosscheBol zegt:

    Volhouden Geert! Ik weet dat ik makkelijk praten heb. Maar dit is een belangrijk punt in de geschiedenis. De slinger is op zijn bovenste punt, staat haast stil en zal van links naar rechts gaan bewegen. Links zal dat zo lang mogelijk tegen proberen te houden. De goorste trucjes zijn ze nog niet goor genoeg.
    Mocht het lukken, over x jaren, dan heb je wél mooi een belangrijke rol gespeeld. Ook voor ons en ook voor mij. Dank daarvoor!

    Geliked door 2 people

    • droevige mof zegt:

      Rechtse politici missen vaak de vrijpostigheid van bijvoorbeeld een Paul Rosenmöller, de Pol Pot van jullie Eerste Kamer. De man ging altijd lekker door. Brutaliteit wint.

      Geliked door 2 people

  5. Ravian zegt:

    Had er iemand wat anders verwacht?

    Geliked door 1 persoon

  6. 007lucia zegt:

    Ik dacht altijd dat de “Shituatie a la Trump” alleen in Amerika kon
    omdat Amerikanen en dom en hysterisch zijn
    maar blijkbaar was dat het enige besmettelijke virus
    dat van daar naar hier kon overwaaien
    overgebracht niet door vleermuizen
    Maar links(door)gedraaide vanpieren

    Like

Plaats een reactie